Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

neata feteleeeeeeeeeeee
bag si eu cafea la greu azi
ca iar am zi de smotruialaaaaaaaaa
offffff
am uitat sa va zic ca de o saptamana suntem in curatenie masiva in casa
si ce e pe noi
nu va explic
dormim toti 4 e f greu
da nu avem ce face
arata super bine dupa
si ma bucur de numa

roxyyyyyyyyyyy
daaaaaaaaaa

sunt pusa pe plecari
eu nu sunt genul care pune banii la ciorapi
sau care cumpara case
desi acu simt nevoia unei cxase a mea
dar sunt genul care isi plimba copii toata vara
pe noi asa ne-au plimbat parintii
de aia sunt si eu asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

mandreeac ma bucur ca este bine Rares daa, au venit uratii...nici mie nu-mi era dor dar nici nu ma deranjeaza ca au venit
sa poarte sanatos hainutele ce putin mai este si va naste si sora ta

fetelor, la mare, pe plaja cum se porcedeaza cu pipi si caca? fac caca pe nisip si apoi strangem? (asa am mai vazut eu, de aia zic) sau ii punem sa faca undeva? cum se procedeaza? pipi la fel, unde?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui miki1979

catank, apropo de intarcat..ce-ti veni ? ai vreun motiv anume ? lasa copila in pace..
citesc acum o carte superba, de thomas gordon..manualul parintilor eficace..e desper ascultarea activa si e minunata..chiar daca e in special adresata copiilor mai mari, spune ceva f f frumos si despre cei mici..ne zbatem sa le indeplinim nevoile si sa ne asiguram ca totul e bine si cresc frumosi si sanatosi..citim carti, primim sfaturi de cum sa-i crestem, ingrijim..dar nu suntem atenti la mesajele care ni le transmit ei insisi, bebelusii..ei sunt singurii care stiu ce le e mai bine lor, iar noi prin mesajele non-verbale care ni le transmit trebuie sa descifram si sa-i intelegem..nu exista o varsta ideala a intarcatului, ci o varsta ideala, unica pt fiecare copil in parte..ascult-o pe ioana si-ti va spune ea

mami de 2 prichindei

Ptr inceput sanatate maxima socrului!Doamne ajuta!
Ma bucur ca ti-a iesit ok placinta, ..bravo!
Multam tare ptr aceste randuri minunate...adevar graiesti...Astazi i-am dat titi la cerere, de vreo 4 ori pana acum, asta e...de ciorbita si-a ''batut joc'' mai mult pe masa si scaun decat in burtica, dar juma tot a mincat...Si nu-ti spun dupa titi cat de fericita era, ....RADIA la propriu...si la supita....ca asa ii placea sa se morfoleasca cu legumele pe maini, dar tot ia le mai baga si in gurita...la final imi venea sa o bag la masina de spalat cu scaun cu tot. Indiferent ....va invata ea sa manince usor-usor...Se pare ca nu am ce face, titi cu tupeu inainte!

Multumesc inca odata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ce-mi place ce citesc...vacante prin tari straine, placinte...povesti spuse la gradi bravo mamici!

roxy, ma pregatesc din nou de somn, nu scriu multEu robotesc multisor ziua,(treburi pe afara, animalute...etc) si simt nevoia....
camiimi place ca esti plimbareata, ...si eu sunt, dar nu am cu cine..soata mea atat de mult s-a plimbat in ''tinerete''(mai mult decat mine)ca acum tanjeste dupa Romania lui draga....mare patriot mai este. Acum doi ani am plecat la Paris 10 zile singura...adica cu surioara mea cea mare si finii...In acelasi an am plecat si la greci...in atena....cu el, a acceptat cu greu, apoi am plecat din nou dar cu tata de acesta data...in ciuda faptului ca am fost ptr a doua oara am vazut-o diferit...si nu numai...mergeam in fiecare zi pe o alta plaja.... excursii...etc...superba grecia.
Parisul frumos ptr ''talpa'' multa imi place mie sa spun...am colingat in lung si in lat...picam franta seara...dupa 10 zile de vizitat..la intoarcere in tara am dormit non-stop 3 zile....Nu-mi reveneam din oboseala
Eu nu sunt adepta vacantelor linistite....adica apa, soare si leneveala...vreau munte, vreau sa ma cocot peste tot, sa vad eventual multe atractii turistice...etc ca dehhh sunt tanara si nelinistita.... La pensie voi zace la orizontala pe la vreo statiune pe undeva
Si in germania am ajuns, ...asa este...curat, civilizatie...etc....au si tinerii harul lor, betie la greu... ...

Fiind sportivi(eu si soata) am fost privilegiati...el cel putin a vazut n... tari... Mereu imi spune, nicaieri nu-i mai bine ca acasa...!si eu il comletez....adevar, dar merita vizitat tot ceea ce este de vizitat

In fine, nu stiu ce doream sa mai spun, ...pana una alta fug la nani.Cand ma trezesc vreau sa-l vad pe Edy in actiune
Te pup ally!

Aaaaaaa ailedma intrebai, nu stiu daca cioco cu nuci parca ai spus....nu stiu ce iese, nu am incercat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetelor, la mare, pe plaja cum se porcedeaza cu pipi si caca? fac caca pe nisip si apoi strangem? (asa am mai vazut eu, de aia zic) sau ii punem sa faca undeva? cum se procedeaza? pipi la fel, unde?

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Roxy, am vazut un parc la o mamica o olita portabila. E la Mothercare, costa vreo 50 de lei, am sa mi-o iau 100% sigur. Se aplatizeaza si se poate baga in geanta, in spatiul de la carucior, oriunde. Si faza faina e ca vine cu niste saci de unica folosinta deci nu speli, etc, olita, nu racai prin ea sa o cureti. Dar merg si saci obisnuiti, de gunoi d ex.

Am sa o cumpar si eu dar momentan suntem la pampers, poate in cateva luni sa incercam si noi cu olita, nu stiu....nu ma grabesc. Insa olita portabila + sacii de unica folosinta mi se par o idee grozava

Nu mi se pare frumos sa las caca / pipi pe plaja, adica il iubesc pe Alex si mi se pare ca tot la el e minunat, ok, dar stiu ca nu ii ies pe fund trandafiri si nici nu face pisu Chanel5 caca, aloricui ar fi, iti strica ziua daca ai calcat in el.
Plus, cred ca bulversez si copilul, adica sa il barai la cap ca nu se face caca decat la olita si cand ajungi in loc public...ok, fa mama pe unde te apuca.

Edit: raspuns la intrebarea ta cu laptele si mierea: o fi avand alte efecte, dar clar nu poate GENERA limbrici sau oxiurii sau mai stiu eu ce alti parziti intestinali. Intreaba un medic, avem cred vreo 3 in odisee.
E invers de fapt; odata ajunsi de la stadiul de ou la cel de adult, produc dezechilibre digestive si bolnavul incepe, printre altele, sa consume mai mult dulce, are apetenta mai mare. Dar limbricii sunt cauza poftei de dulce, nu pofta de dulce e cauza limbricilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Venisem de fapt sa intreb ceva: foloseste cineva alta marca decat pampers, pt scutece de unica folosinta?
Au inceput sa nu-i mai priasca. Sau poate o fi caldura. Oricum, vroiam sa incerc alta marca. Recomandari?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

inaclick,eu vroiam sa incerc chiar saptamana trecuta, insa n-am gasit marimea care imi trebuia si am renuntat..momentan..
ma orientasem catre huggies, din auzite sunt f laudati
roxy, eu la 1 an si ceva il lasam pe vlad la funduletul gol cand eram sigura cat de cat ca nu face..in rest ii puneam pampersi din aceia speciali de apa/inot..parca tot de la huggies sunt..poate intra cu ei in apa ca nu se umfla..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!
Am intrat in casa pentru somnul de frumusete, nu al meu ci al lui Duracell.
Andreea, ma bucur ca Rares cel scump si minunat a scapat de febra si de diaree si ca s-a adeverit fiind o reactie de la vaccin. Hai ca imediat vine si finuta voastra...abia astept sa vad poze. Noi o sa avem un finut pe care il va chema David.
Madutza, iti faci de cap zilele astea, a? Pai si tu abia acum zici? Daca ne anuntai mai din timp veneam la tine toate la o petrecere in pijamale si o teqila.
Delia, ce super ca ti-a ieist placinta asa cum ti-ai dorit ...ai pastrat si pentru mine ceva, un coltisor?
Roxy,multumim pentru aprecieri! Il tinem incaltat si in casa...atunci nu am apucat sa-l incalt ca ii canta muzica si el este inebunit sa danseze si sa cante...si mai ales descult.La plaja banuiesc ca o sa-i tinem si in pampers dar cel mai mult fara.Pentru pipi nu cred ca este o problema...ca se ”evapora„...la kk mai vedem.
Lavinia,multumim pentru aprecieri! Am vazut si noi pozele cu voi...sunteti 3 frumosi. Imi este dor de blondul tau ...Referitor la felul in care danseaza Edu, nu are mereu acelasi stil...il adapteaza in functie de melodie si balansss. Ce reteta ai urmat pentru placinta cu branza si stafide? ca vreau si eu sa fac zilele astea.
Micky, super tare povestioara lui Vlad!!! Este un istet si jumatate...Multa sanatate socrului si sa se faca repede bine!
Cami, spor la munca mami astazi si ai grija sa nu te fortezi prea mult ca fetele au nevoie de tine sanatoasa. puuuup printesele.
InaClik, noi tot Pampers folosim ca si marca si suntem foarte multumiti. Cei de la Chicco sunt iarasi destul de buni...
Catank, ca bine zici...robotesti saraca de tine toata ziulica si bine faci ca te odihneti putin la pranz, iti prinde bine.Si ca sa vezi si sa nu crezi....m-ai molipsit si ma bag si eu la un somn de cateva minute...acum sa vedem daca reusesc sa adorm.
Mary,ai o dulceata de printesica ...si ce isi mai plimba ea papusica cu,caruciorul.

Va puuup pe toate si pe toti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Strumpitz, esti declarata absent pana in momentul de fata! Hai repede la raport si spune ce ai facut toata ziulica ieri si azi de nu ai avut timp de butoane si daca scuza ta mi se pare destul de plauzibila te iertam si iti motivam absenta. S-a mai incalzit si pe la voi...au plecat ploile de pe strada ta? Sophia ce mai papa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lparpala spune:

hello

am pus si eu cateva poze

momentan suntem ok

la si

Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 12+
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze

Mergi la inceput