Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

pana am scris eu mesajul au mai dat si roxy cu delia ate un rand de cafea , deic fetelor, hai acum cat nu se raceste toata !

roxy, da ii place sa coloreze, dar sa fie cineva langa el sa coloreze imreuna, nu-i place sa stea singur, normal. Si Catalinei i-am dat creion si mazgaleste si ea pe foi

delia imi place cum visezi la diferite placinte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

mada, cand tineam cure de slabire, ma uitam la emisiuni culinare....stiti ce fac eu acum?stau pe canapea si Andra sta si ea, cu capul pe pieptul meu si ne uitam la tv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gataam dus piscotica la gradi!! merg sa pun juniorul in patut ca vrea nani si revin...

mada, ii trezescac sa o duc pe I la gradi. in felul acesta ii fac si lui L plimbarea de dimi! si oricum de ceva timp la noi in casa in timpul sapt ne trezim toti pe la 7.30-8. ce te invidiez........

Mergi la inceput

maine vreau sa incerc si eu o placinta cu branza dulce si stafide...sa vedem ce o sa iasa.... sunt in cautare de retete...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

neata fetele ma delectez si eu dimineata cu voi..

azi am emotii, socrul meu e la spital in bucuresti sa faca investigatia aia complicata, coronografie..se apre ca e destul de grav..sotul meu aproape ca nu mai comunica delocDoamne Ajuta

roxy, eu nu-i dau lapte de vaca, am sa dau la amandoi lpraf pana la 2 ani..nu ma intreba de ce..habar n-am, asa mi-a venit..lapte de vaca sigur de la vacuta cunoscuta n-am, plus ca i-am dat de cateva ori lui vlad mare fiind si s-a lasat urat, cu deranjat burtica, vomat..deci probabil nu e obisnuit organismul lui..bine, nu ma refer la laptele din comert..
cami, da , ai dreptate, germania e frumoasa, si are o zona de castele minunate eu am vazut si bonul in tineretile mele, la un targ international de tineret..uhuuu..ce vremuri, ce distarctie am mai vazut franta, parisul si valea loarei, austria, ungaria, turcia,italia care ramane adanc preferata in sufletul meu..si acm atat..anul asta vizitez bulgaria paote la anul ne incumetam la o turcie sau grecie sau paote disneyland
catank, mie placinta mi-a iesit dementiala numa ca n-am ascultat sfatul tau cu masa si am zis ca ma descurc cu blatul meu imens de la bucatarie si de unde, jumate atarna pe jos..dar stii cum mi-a iesit ? foita transparenta..o ridicam dintr-un colt si facea valuri valuri si nu se rupea..mi-a placut la nebunie distractia jumate am pastrat pt a doua zi la frigider si am facut cu mere, prima a fost cu branza...ambele delicioase.. desi nu iese genul ala de strudel foitaj..m-as incumeta o data sa fac si foitaj, asa ca daca aveti retete, impartasiti-le
catank, apropo de intarcat..ce-ti veni ? ai vreun motiv anume ? lasa copila in pace..
citesc acum o carte superba, de thomas gordon..manualul parintilor eficace..e desper ascultarea activa si e minunata..chiar daca e in special adresata copiilor mai mari, spune ceva f f frumos si despre cei mici..ne zbatem sa le indeplinim nevoile si sa ne asiguram ca totul e bine si cresc frumosi si sanatosi..citim carti, primim sfaturi de cum sa-i crestem, ingrijim..dar nu suntem atenti la mesajele care ni le transmit ei insisi, bebelusii..ei sunt singurii care stiu ce le e mai bine lor, iar noi prin mesajele non-verbale care ni le transmit trebuie sa descifram si sa-i intelegem..nu exista o varsta ideala a intarcatului, ci o varsta ideala, unica pt fiecare copil in parte..ascult-o pe ioana si-ti va spune ea

Mergi la inceput

ally puuuup pe edu-dedu si L atata se invarte pana aterizeaza pe jos... este un scump eduard!! Lucas are un alt stil de dans...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

catank ce te-a aburit Ioana cu titi
dar asa patim si noi...cu cat incerc sa nu-i dau titi, cu atat in final ii dau de mai multe ori si tot cum vrea ea iese dar imi vine s-o pap, nu alta

ally vaiii ce scump este Edy cum danseaza si ce se mai invarte ca a si ametit tare dulce este
a ramas Anastasia nemiscata si se uita la el cu niste ochi....si se mai uita si la mine apoi iar la el dar nu-l mai tine cu piciorusele goale pe gresie

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

imi poate da si mie cineva o reteta de placinta cu branza dulce si stafide asa mai pt incepatori??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

yasmy,inceearca reteta de la catank, daca vrei ti-o dau
miki, stii cat ulei ai pus exact, ca eu sigur gresesc ceva, se intinde foaia,iese un pic mai tare decat era in poza, la mana se rupe, si drojdia o pui facuta maia sau doar sfarmata?

Mergi la inceput

delia iese si al incepatori?? ca habar nu am sa o fac

Mergi la inceput