Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 16
cami_antonia spune:
hai ca fiecare cu ce ii arde
eu acu sunt cu vacantele
desi nu cred ca voi ppleca nici anul asta pe undeva in afara de bulgari ca sunt ici
am descoperit germania ca o tara tare frumoasaaaaaaa
incredibil de curataaaaa
nu am crezut ca poate exista asa ceva
deci daca vreti sa vedeti proba mergeti si veti veni acasa mega placut impresionati
adica nu exista nici macar o crenguta [pe jos
doar in berlin cateva chistoace de pe la taximetristi
da se accepta ca de e capitala si e amalgam de nationalitati
de ce zic asta?
ca noi in facultate invatam despre tot globul pamantesc
ei bine
cred ca germania e singura tara in care nu m-as fi dus
e singura in care nu credeam ca am ce vedea
si cand colo multe frumuseti
berlinul mi s-a parut superb
are si castele frumoase
desi nu stiam de ele
are o gradina zoo incredibila chia in centrul orasului
si restaurante toate soiurile
poate cele care ati mai fost prin locuri frumoase ne pove cum a fost si ce v-a placut
eu sunt mare amatoareeeeee de a descoperi locuri
astept pe yasmi sa-mi pove despre siciliaaaaaaa
despre care stiu cate ceva de la fratelo meu si de la sot
da eu personal nu am fost
asa ca ce ne zici draga doamna?
ti-a placut ?
ailed_dota spune:
catank, pai foaia a iesit de 90/80 , crezi ca e oki?
oricum, au venit niste prieteni in vizita, pe nepusa masa, exact cand am scos placinta din cuptor....au mancat cate trei bucati fiecare , asa ca cred ca a iesit , ei cami, asa sunt multe de vazut in lume... daca ar fi sa castig odata la loto, n-as lua case si masini... m-as plimba cu sotul si cu fetele prin lume, stii ce mi-ar place mie, o croaziera pe Dunare, de la izvoare la varsare
ailed_dota spune:
eu una am fost in turcia de 2 ori, dar la all inclusive, asa ca multe n-am vazut, si in belgia am fost dragutz, dar cam atat... orasul bruge mi-a placut mult... parca era facut din turta dulce, in Grecia am fost si mi-a placut mancarea.... si Salonicul...sotul, socru si nasul nostru au fost si pe muntele Atos....aveam poze pe neneorocirea aia de hard care s-a stricat
si cam atat..Croatia ce am vazut...http://www.hotel-flanona.com.hr/
, opatia, Split, Omis,Rjeka. si mai am de vazut...
uite acum doua saptamani am fost aici...http://www.np-plitvicka-jezera.hr/en/index.php?option=com_content&view=article&id=76&Itemid=92
ailed_dota spune:
catank, ma gandeam daca pun nutela si nuci macinate ca umplutura la placinta..?? oare o merge? si numai pun zahar pe foaie, doar unt, un pic mai putin...
sau cu visine fara samburi...?, ma duc sa termin vasele de spalat...
mandreeac spune:
Bun seara si de la noi!Am scapat de febra si de diaree,a fost doar un episod in prima zi de febra,deci a fost o reactie de la vaccin!
MADUTA ce picaturi v- au fost recomandate?La ce orl- ist l- ati dus pe. Cristi?Ma bucur ca totul e bine!
IRINUCA multumim frumos pentru cuvintele frumoase!
DEEA DE LA BILLA SPRE DRUMETULUI E UN PARCULET CHIAR LANGA MEGA IMAGE!Eu acolo mai merg,dar suna- ma ca daca e vin si la ala de langa Billa sa ne vedem si noi cumva si sa o cunoasca si printul meu pe printesa ta!
Azi am fost de 2 ori in parc,am fost si in mall sa ii mai cumpar niste body- uri ca duceam lipsa,am luat un costumas cu o buburuza pentru printesa noastra ce va veni!
ALLY sarcina usoara ii doresc mamei finutei voastre, iar tie iti tin pumnii sa reusesti sa te angajezi unde doresti!
CATANK mami imi pare rau pentru durerile de sold,sa nu fie un inceput de lombosciatica.Pentaxim i- am facut mami si asta ne- a zapacit.Am mami citit pe net ca a dat astfel d reactii copilasilor.
ROXY gata mami ,au venit uratii?Nu ii astept absolut deloc si pana la bebe2 mai e.Voua va tin pumnii.
Ma duc in pat ca sunt obo si maine e o alta zi lunga
De luni se strica vremea.20 de gradesi ploi, pfuu nu imi place
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
madutza_bra spune:
delia, m-a strgat asa tare patul ca a auzit si Cristi si s-a trezit ...poate intr-o alta zi dorm...
ally, da vroiam sa ma dau eu pe corp...timp mers la masaj ZERO...poate anul viitor sa am timp de asta.......off
Duracell e un dulce cum se invarte pana ameteste si tot nu se opreste , imi place cum ai eliberat toate rafturile de jos din mobila
yamsi, de la ce a facut Lucas temp?
cami, cred ca ar tb sa vezi cu alti ochi Grecia, sejurul notru acolo a fost superb si nua ma fost la all inclusive, am mancat in fiecare zi la taverne, o masa pt 2 pers ne ducea la 9-11 euro si manacam pe saturate plus desert Atmosfera superba, apa perfecta . In ce zona ati fost voi?
catank, spor la treaba
delia, si mie mi-a plcut mult, mult Salonic, as fi haladuit pe stradute ore intregi, am mers pe jos de la Turnul Alb pana sus in cetatea veche, portul se vede superb de acolo...era 10:30 noaptea si inca era lumina afara L-as revedea oricand cu placere
Gata fug si eu in pat ca simt ca mi se inmoaie picioarele
somn usor, fetele!
bb_yasmi spune:
buna dimi
mada, cami nu stiu de la ce a facut temp, doar ieri a facut.
cami, eu sunt genul de turist pasiv care prefera all inclusiv - ul . daca am apa, soare, mancare si shoping :)) nu mai sunt curioasa de altceva......... deci eu doar din acest punct de vedere iti pot raspunde despre sicilia.
merg sa trezesc copii ......
roxy_s spune:
neata, fetelor
bb_yasmi nu dai si tu o cafea, ceva?
hai ca dau eu o cafeluta fierbinte si aromata
madutza sa foloseasca puiutii sanatosi tot ce le-ai cumparat ii place lui Cristi sa coloreze? are rabdare?
chiar, sa nu bage creme de protectie inca...
yvy pana la intarcare este drumul lung.... eu as vrea s-o intarc cam in 2-3 luni dar vreau incet, incet sa-i pot scoate titi de peste zi caci cateodata papa chiar si de 3 ori titi in timpul zilei, ma trage de tricou ca vrea si trebuie sa fac cumva sa-i rezit, sa nu-i mai dau.
deci...sa ii scot intai titi de peste zi, apoi titi de dimineata si apoi de seara. dar daca se trezeste noaptea nu stiu ce voi face
si intre timp sa ii mai dau un alt laptic, sa vad daca vaca sau praf, sa se obisnuiasca....
eu initial am zis ca-i dau pana la 2 ani dar daca ne apucam de bb2 clar vreau s-o intarc.
un pentru voi.
irinuca sigur o supara ceva pe Daria de nu vrea papa. sigur ceva dintuci. nu se vede ca ar nai iesi ceva?
ally ce frumos ca botezati da, cam asa este...timpul trece prea repede, si eu simt la fel, ma bucur de fiecare clipa petrecuta acasa cu buburuza
cu cremele si masajul asa este
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
Neata!
poftiti la cafea
yasmi, te plictisesti singura si vrei companie? De ec trezesti copiii?
maki, mandreeac, este un spray care tb sa il pun o data pe zi timp de 1 luna ...Avamys se numeste. Cica are fix 60 de puf-uri cat sa-i ajunga 1 luna. A fost 50 ron. Pe prospect spune ca nu se recomanda pt copii sub 6 ani si ca este recomandat mai ales in cazuri de alergii la praf, polen, etc. Ei, dr stie mai bine..ca doar d-aia el e doctor si eu nu
Ghiciti ce fac eu in dimineata asta? bagajele copiilor, ii duc la mama pana duminica . Sotul a plecat azi la peste si vine maine spre seara, deci in seara asta si maine dimineata am program de adolescenta , somn si rasfat
va pup, s-a trezit si Cata