Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
Deea99 spune:
mada ce control..de la gat..sau cu piciorusele..eu sunt cam dusa azi...desi am dormit ok..de cata parca ai zic de platfus,nu?
si A parca calca in interior..off off.si nu i-am luat si eu o pereche de incaltari ca lumea..are dinpiele de la chicco ..de la cumnata a avut unii misto rau de piele moale ....plus niste pantofiori si sandalute de la verisoarele mele ,dar nefolositi.....insa nu asa cum stiam de la ortopedul lui S
desi am mai citit ca nu mai e buna taloneta si incaltamintea tare la glezna ,dupa ultimile studii
nu mai dezvolt acum....
ailed_dota spune:
Deea, eu am piatza la 3 min de mers pe jos, chiar mi-ai facut pofta de cartofi , sa vad daca gasesc din aia mici , ca miel aici e numai de pasti si la niste scoruri... 10 euro /kg..., nu dau cu rosii dupa roxi.Imi pare rau ca nu ti-a iesit parul, dar eu nu stiam cat de rosie esti tu la par... eu am facut pe par vopsit dar pe un un saten deschis si chiar a aiesit misto... mi-am facut si niste suvitze cat am fost in tara...
poze astept de la fina, sa ajunga cd prin posta
Deea99 spune:
s-a dus timpul meu
nu am facut nici papa
am ars ibricul
ma duc sa fac geanta
pate ma incumet la o plimbare cu 122
dar sa ma uit si pe cer
gasngurik doarme ca un porc....ieri s-a trezit la 11 fara...si eu tot nu fac nik dimineata..cand m-a auzit fina sa moarra de ciuda ca eu nu termin treaba pana cand se trezeste A....dar am devenit asa aeriana ,ca mai iau de una si fac alta..si intr-un final nu se vede nimic si intru in panica....ca se trezeste fata
pup sa aveti o zi frumoasa
ailed_dota spune:
mie ortopedul mia- zis ca nu tb cu talonet, dar tb sa tina glezna, si tb sa o las sa mearga descultza cat mai mult , pe pietre, nisip, pamant... la tara la soacar, ca aici... unde?
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ailed_dota Deea, eu am piatza la 3 min de mers pe jos, chiar mi-ai facut pofta de cartofi , sa vad daca gasesc din aia mici , ca miel aici e numai de pasti si la niste scoruri... 10 euro /kg..., nu dau cu rosii dupa roxi.Imi pare rau ca nu ti-a iesit parul, dar eu nu stiam cat de rosie esti tu la par... eu am facut pe par vopsit dar pe un un saten deschis si chiar a aiesit misto... mi-am facut si niste suvitze cat am fost in tara... poze astept de la fina, sa ajunga cd prin posta mami de fete frumoase: MARIA si ANDRA si de ingeras Fluturasul norocos Andra-Simona(Dodo) |
bine faci ca doar n-ai de ce sa dai baga deea strambe
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
am papat si noi si mergem afara. as iesi asa direct, mi-e groaza de imbracatul asta....cu ce ma imbrac, stai ca nu-mi place, ia altceva...
daca stateam la casa Anastasia era de mult afara si eu eram pe-un sezlong la soare cu cafeaua langa mine citind presa hai ca nu mai visez, merg sa ma pregatesc.
madutza sa ne zici ce-a zis dr de Cristi, tinem pumnii sa fie spre bine
cu cat sunt capsunii la voi? la noi am vazut ieri unii cat pumnul si erau 8 lei kg. bineinteles ca nu-s de-ai nostrii
deea cred ca nu le lasi la indemana intentionat dar daca le ai in dulapurile de jos... eu n-am decat painea, malaiul, pastele, cacaoa si grisul in dulapul de jos, in rest am numai vesela. si pe sus am restul condimentelor si ce mai am pe acolo. deci nu ajunge
si nu mai fi asa panicata. cat doarme Anna apuca-te de un lucru, termina-l apoi apuca-te d altul...si cand se trezeste, se trezeste asta este...ce stai cu stres acum?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
miki1979 spune:
neata,
multumim de cafea, eu deja am baut una cu covrigi bineinteles
catank, da, scriu de la servici ce sa fac, munca cere si relaxare nu stiu sa-ti dau sfaturi cu durerea de sold..dar sa stii ca si pe mine ma incearca spatele, cate un junghi care nu-mi da pace deloc cand ma strapunge, nici sa merg nu mai pot, ma blocheaza efetiv..ce sa faci, 20kg in dreapta + 11 kg in stanga..ehee.. vila din eforie e departe de plaja ?
bbyasmi, ar fi f f fain..problema mea e ca iunie e f aglomerata si nu stiu cum sa ma strecor sa scap si pe la mare vreo saptamana..la inceput de iunie si la sfarsit am un botez si un mot..pe 20 am examen deci nu stiu cum sa fac..dar vreau pana intram in iulie ca nu-mi place canicula..si eu citisem comentariile negative..or fi adevarate ? eu in jupiteer am fost recent si din cate imi amintesc clubul respectiv e cam departe de plaja..nu stiu cum de trec ei acolo 50 m de plaja ca statiune e super linistita cu programe seara in aer liber, hoteluri renovate dar fara sa straluceasca vreunul..oricum ,e statiune de familisti..
si acum ca sa -mi spun si eu parerea de litoralul nostru..mamaia e pe zone, mergeti in nord si dati de lux si plaje amenajate..dar si preturi nesimtite..mai sunt complexe cu circuit inchis faine faine..ca phoenicia sau marina surf..cu verdeata si umbra pt copilasi..dar tot in nord..
eforie mie personal nu-mi place ( cami sa nu o iei personal ca doar n-are legatura cu tine )..mi se pare agitatie prea multa pt sufletul meu, nebunie, cu f f multe autoserviri care mi-e nu-mi plac.. multi "tarani" la sensul figurat..air o zona faina e partea din capat, unde e mai liniste dar plaja mai anevoioasa..cred ca pe acolo e si vila care a pus-o catank frumoasa..
mada, multu de info cu bicicleta.. vlad e f f inalt deci nu-mi fac probleme ca nu ajunge..si cred ca o sa iau de la decathlon ca vreau sa fac o investitie mai de durata, stiu ca astea btwin sunt bune.. nu vreau sa le shimb prea repede..mi-e ca daca ii iau de 12-14 inchi la anul trebuie sa o schimb.. ma uitam ca la 16 inchi e trecuta inaltimea 105 - 120 cm, iar el avea acum ceva timp 110 cred ca cel mai indicat e sa-l iau cu mine sa o probeze.. aaa, inca ceva..voi cand mergeti la bulgari ? si unde ?
strumph, am uitat sa te felicit pt nepotel..stii ca baieteii sunt slabiciunile mele asa ca ce mai astepti ?
gata, am fugit..
madutza_bra spune:
miki, wow ce inalt e Vlad. Cristi are 101 cm. La bulgari plecam pe 23 iulie, stam 1 sapt, in Albena la Laguna Garden.Abia astept
A venit Cristi de la dr. la urechea stanga e vindecat complet, la dreapta e in curs de vindecare, ne-q mai dat niste piucaturi de pus tot in nas ca sa ajute vindecarea, si a subliniat din nou ca nu tb puse nici un fel de picaturi in urechi ! Mai mergem din nou peste 1 luna..intr-o perioada fara muci . ne-a spus ca nu e nevoie de audiograma, ca e f bine copilul. Mi-a luat o piatra de pe inima!
gata, fug la cumparaturi, am pe foc o ciorba de legume , o sa o termine sotul
ina.click spune:
citat din mesajul lui catank Nu am edit, si nici somn...EVIDENT! Cele care le dati la puiuti lapte de vaca, ce-i mai adaugati in compozitie? cereale, si daca nu vreau ...cu ce il indulcesc un pic...sau cum se procedeaza? Multam anticipat! E ora 7 deja, cine sa mai doarma? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA “Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca |
Eu am pus un strop de miere.
miki1979 spune:
citat din mesajul lui madutza_bra miki, wow ce inalt e Vlad. Cristi are 101 cm. La bulgari plecam pe 23 iulie, stam 1 sapt, in Albena la Laguna Garden.Abia astept A venit Cristi de la dr. la urechea stanga e vindecat complet, la dreapta e in curs de vindecare, ne-q mai dat niste piucaturi de pus tot in nas ca sa ajute vindecarea, si a subliniat din nou ca nu tb puse nici un fel de picaturi in urechi ! Mai mergem din nou peste 1 luna..intr-o perioada fara muci . ne-a spus ca nu e nevoie de audiograma, ca e f bine copilul. Mi-a luat o piatra de pe inima! gata, fug la cumparaturi, am pe foc o ciorba de legume , o sa o termine sotul Cozonacelul meu, Cristian Andrei Buburuza mea, Catalina Ioana Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011 Poze --------------------------------------------- Ceea ce nu te doboara , te intareste! Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati! |
aha..speram sa ne intalnim pe acolo..dar noi plecam in august si la nisipuri..
bine ca s-a rezolvat cu urechiusa..de picaturi nici noi nu primeam t ureche, de fapt primeam picaturi oftalmice sau auriculare dar trebuia sa le punem in nas.. voua ce picaturi v-au dat ? vlad de 2 saptamani are muci galbeni-verzui si stau cu sufletul la gura in fiecare zi sa nu de ain complicatii..ureche, gat..ca asa am patit-o de fiecare data..ii curat f f bine zilnic si facem aerosoli si picaturi..dar nu scapam de ei