Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ziua buna!Dau un cico ca e tare cald afara.

Am iesit in doua randuri....prima serie de la 8-9.30 si dupa de la 10.00-11.30 ca deja I maraia de foame...ma tragea de tricou pe afara Deja a papat ciorbita si se joaca...acusi ma cheama ptr titi.

inaclik- multaam ptr raspuns. Ma gandeam la un pic de miere dar nu eram sigura...I-am pus si eu astazi un biberon dara fara miere offfff si a fost beahhh ptr eaA scuipat tot, mi-a aruncat si biberonul

Mamici, cele care m-ati intrebat de vila de la Eforie, ...scrie si in prezentare acolo...este la 200m de plaja...de la poarta vad mare printre pomi
Preturile sunt ok zic eu (fixe, dupa cum scrie pe site-ii si cred, casa e noua, anul acesta au seria a doua de turisti) Noi i-am facut inaugurarea anul trecut la mot....e fain...Mie personal mi-a placut!
Revin...

Mergi la inceput

S-au intors baietii(tata socru cu soata)de la stupi de dim ..pe la 9. T-socru pleca la primarie, l-am rugat sa ajunga si la farmacie ptr diclofenac...offfffff nu mai vine...deci, sunt cu frunze de hrean pe la spate...deja ma ard, trebuie sa le dau jos. Mi-au mai ameliorat un pic durerea...ma pot misca, nu f mult....cum fortez cum zic auuuuuuuuu

roxyhmmm te gandesti la ''prostioare'', sa glumesc si eu as zice ca e lipsa nu exces...tu nu ai citit ca soata nu mi-a fost acasa?Pup doua fete frumoase foc!

deeaam sters foto cu placinta, nu mai pun...promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

noi am fost pe afara
eu am o durere groaznica de cap, andra e maraici de la canini...,
miki , pai e inalt vlad, ca am vazut ca si tati lui e inalt
catank, ce face piciorul/soldul?
roxy, da e asa misto la casa, ca nu tb sa te pregtesti sa scoti copilul, poate sa doarma si la umbra vara...afara....
de mult ma gandesc la o praji, doar ca Maria si ta-su nu o mananca ca e cu frisca:
fetel uite va descriu cum e
blatul e din albusuri, zahar, un pic de faina si o lg-ta otet de mere... crema e crema fiarta de vanilie, si e asa;:
blat, crema de vanilie, fruct, frisca,si se repeta de trei ori...http://recipes.sparkpeople.com/recipe-detail.asp?recipe=534594
bine aici o gasesti la cofetarie... dar tare m-as baga sa o fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Buna ziua!!!

Am pierdut un mesaj ffff lung in care va spuneam cate ceva despre noi ...nu mai stau sa-l rescriu ca imi ajunge sotul in pauza de masa si nu am timp. Poate mai tarziu!

Va pup pe toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

am venit de afara, Anastasia deja face nani si eu bag 2 mere sub nas

miki oaa ce inalt este Vlad se face un flacau cred ca o sa consume ceva energie pe bicicleta daca-i iei si o sa fie mai linistit seara la nani zic si eu dar cine stie...sa vezi ce bine o sa-ti prinda concediul, tu ai mareee nevoie. anul asta este si Andra mare, n-o sa mai patiti ca anul trecut cand stiu ca ai zis ca mai bine stateai acasa

catank, ina nu puneti miere in lapte. laptele nu se da dulce la copiii mici. pe langa faptul ca fac viermisori mai erau niste chestii dar nu-mi mai aduc aminte
dar nu inteleg de ce sa-l indulciti? pentru ce? laptele se bea asa. eu i-am dat lapte de vaca direct din cana, asa put si simplu, si i-a placut tare mult. laptele este prin natura lui putin dulceag.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

am venit de afara, Anastasia deja face nani si eu bag 2 mere sub nas

miki oaa ce inalt este Vlad se face un flacau cred ca o sa consume ceva energie pe bicicleta daca-i iei si o sa fie mai linistit seara la nani zic si eu dar cine stie...sa vezi ce bine o sa-ti prinda concediul, tu ai mareee nevoie. anul asta este si Andra mare, n-o sa mai patiti ca anul trecut cand stiu ca ai zis ca mai bine stateai acasa

catank, ina nu puneti miere in lapte. laptele nu se da dulce la copiii mici. pe langa faptul ca fac viermisori mai erau niste chestii dar nu-mi mai aduc aminte
dar nu inteleg de ce sa-l indulciti? pentru ce? laptele se bea asa. eu i-am dat lapte de vaca direct din cana, asa put si simplu, si i-a placut tare mult. laptele este prin natura lui putin dulceag.

andra de ex, nu-l prea vrea daca nu-i pun un fir de zahar brun sau cereale in el..., eu nu as pune miere ca stiu ca mierea se transforma la cald si numai e asa healthy...

Mergi la inceput

madutza super vesti, ma bucur ca este bine Cristinelul scump spor la cumparaturi. si eu trebuie sa ma apuc de ciorbita buburuzei. dar mai rontai merele si mai stau putin pe net

catank pai daca-i cald afara tu dai o cioco? da si tu o bere rece sa ne racoreasca deja a papat ciorbita Ioana? noi pe la 14.30.
ce biberon ai?
vreau si eu sa-i iau unul de peste 1 an sa vad de care. oare de sticla, de plastic?

ally hai ca te asteptam la o barfa mica, da? uite, iti fac si un nessquick pana vii

ailed taci cu prajiturile ca iar imi faci pofta
ce interesanta este praji si cred ca este si buna dupa ingrediente...
ieri am mai mancat un Soricel mniam, mniam... bineinteles, l-am mancat pe drum, pana sa ajung acasa este delicioasa aceasta prajitura, cui ii place ciocolata....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catank

roxyhmmm te gandesti la ''prostioare'', sa glumesc si eu as zice ca e lipsa nu exces...tu nu ai citit ca soata nu mi-a fost acasa?Pup doua fete frumoase foc!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA
“Dumnezeu nu ne cere minuni. Acelea le face El.” – Arsenie Boca

glumeam si eu, na

Mergi la inceput

ailed tu ii dai lapte de vaca, nu?

Mergi la inceput

roxy CICO NU CIOCO hhhhhhh

Mergi la inceput