Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 am comiso cat v-am citit si scris romanul am ars ibricul in care pusesem sa fac ceai de tei pt A eu tot butonam si imi mirosea a ceva ars/incins si imi zicmah iar au dat muncitorii de la casa vecina ,foc la polistiren...ca asa au tot facut ieri...si imi tot mirosea mai rau ...zic pana descgid la picasa sa ma duc sa inchid geamul de la baie..si vai in hol fum ,nu mai zic cum era in bucatarie si cum arata ibricul meu...nu e o luna decand am aruncat unul la fel..pusesem de cafea ..era si cu zahar si s-a ars zaharul ..pe asta sper sa-,l mai salvez/..... ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
pune-l la fiert cu detergent de rufe si multa apa si se curata
Deea99 spune:
aam dat o raita pe lapozici
Alied credeam ca ai venit cu noutati ,ca parca au zis fetele
yasmi de ce ti-ai inchis parul?
apropos de asta ,nu v-am zis ca m-am vopsit..la recomandarea Deliei am luat 2 cutii de garnier...dar a iesit un fiasco total si nu va zic ca nici sa ma tund nu am ajuns
la radacina sunt spre blon /saten ff deschis si varfurile tot rosii..puii mei ..ca partea care a fost roscata nu s-a decolorat nici un pic
Andreea ia zi pe la tine prin zona sunt parculete mici? ...eu mai vin sa o iau pe S de la scoala si mai stau in parcul de langa billa ..dar ma gandeam sa vin pana-n ghencea si sa ne vedem pe la tine printre blocuri
roxy_s spune:
deea ce ma bucur cand ne scrii. traeee nazdravana Anna scumpa. nu mai lasa la indemana ei ca ea un doi le apuca si le imprastie cred c-o mancam sa-mi imprastie tot prin casa
...ai ars ibricul si mai dai si vina pe evcini
ailedcate remedii babesti stii mai invatam si noi cate ceva
unde ai pus poze cu Andra? ca zicea una din fete ca a vazut poze si ce faine sutn. sunt tot alea vechi? ca noi n-am vazut
merg sa fac papa si poate reusim sa iesim afara devreme ca este soare si se incalzeste.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
Deea99 spune:
Delia la cafea nu se baga...tot poftea si tragea de mine si i-am arat ce am si ii puneam mana pe cana si faceam arsh....ca frige si acum nu se apropie de ea..cand o vede zice shiii shiii
dar o alta faza haiosa
bea sotul acum cateva seri bere dintr-o halba ... bera era cu spuma si vai ce mai pofteaA de se lingea pe buze..a trebuit sa-i dau un piscot sa uite...dar nu a uitat de tot si ieri pe masuta din living halba..bause sotul ,cred,ceai de menta din ea.....si cum coboram si o vede tzusti in canapea se intinde ia halba si da-i si linge-o.....am murit de ras
madutza_bra spune:
Neata!
catank, cum te ami simti? ai dormit si tu vre-un pic?
deea, fa cafea la filtru , ala nu se arde daca-l lasi mergand
cami, wow vrei sa pleci 3 sapt eu mai mult de 1 sapt nu pot sta departe de casa..chiar daca am copii cu mine..mi se face dor de casa . La munte mai mult de 3-4 zile nu stau, iar la mare 7 zile maxim. O singura data am stat 10 zile, cand eram pustoaica si mergeam cu ai mei, am fost in Kusadasi si ne-a placut atat de mult ca ne gandeam sa ne cumparam o casuta acolo
diferenta la marea noastra fata de marea vecinilor este ca noi nu stim sa cream un ambient placut..statiunile nu sunt ingrijite sa-ti faca placere sa te plimbi cum e in Bulgaria, cuvantul de ordine pe plaja este dezordine si mizerie (chistoace, hartii, pahare de plastic). Anul trecut am fost catvea zile in Venus, mi-a placut dar nu mi-as face concediul acolo. Ma oftic tare mult ca nu pot merge la mine in tara, sa gasesc conditiile de la vecini. De eforie nord tot aud de cativa ani lucruri bune. poate prin august tragem o fuga de cateva zile pe acolo
Baietii mei au plecat la dr la control...stau ca pe ghimpi ca nu am putut merge si eu, dar nu puteam sa o trezesc pe cata asa devreme si sa mai si stau cu ea sa astept prin spital. Dupa masa de fructe fugim in piata se refacem stocul de capsuni si cartofi noi
Deea99 spune:
L-am pus la foc cu cif ..dar nik..ma duc sa iau detergent de sus...
nu-i asa Roxy ca e bina sa avem batrani printre noi?
delia daca dai cu rosii sa te induri si la un castravete..dar sa fie de gradina,da????????????????
pai Roxy tu ce crezi ca eu ii las astea la indemana?
no...dar de la fixul cu dulapurile care se deschid stanga -dreapta a trecut la cele care se trag...pe cele de jos l-a,m golit ..la astea din mijloc nu vedea ce e in ele..doar le tragea..dar nu stiu cum se face ca exact cand e data de 7 ,adica mai adauga o luna la varsta ,parca ii se aprinde si cate un beculet....ca pe 7 tzusti s-a ridicat pe varfuri si mi-a furat plicul.....apoi toata ziua a frecat scartile..care pana atunci nici ca le gana-n seama...si dupa data asta cam o saptamana si ceva face numai prostii..si cum ii trec sau se plicti sta ea cuminte o perioada si iar vine data de 7....radeam cu sorasa ca se schimba la 180grade....
roxy_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Deea99 L-am pus la foc cu cif ..dar nik..ma duc sa iau detergent de sus... nu-i asa Roxy ca e bina sa avem batrani printre noi? delia daca dai cu rosii sa te induri si la un castravete..dar sa fie de gradina,da???????????????? ------------------------------------------------ de 2x fericita....Anna Theodora (07.03.11) si Andreea Stefania (14.12.99) |
pai eu nu la asta m-am referit. ca doar sfaturi babesti stie si vara-mea de 25 de ani nu trebuie sa fi batran sa stii sfaturi babesti. eee ce mai intelegi si tu
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
deea, pup eu o nazdravana mi-e dor de voi
fetele cu scaune moi la copilasi (tot bebelusi imi vine s ale spun), mi-am adus aminte ce mi-a dat dr cand era cristi mic: carbonat de calciu, cate un varf de cutit dizolvat in putina apa dat de 3 ori pe zi, inchegare garantata . Singura chestie e ca atunci nu am gasit in farmacii...mi-a dat tipa din spital.
Deea99 spune:
neatza mada
ce te invidiez ca ai piata aproape
am luat si eu cartofi noi si i-am bagat la cuptor yammmi
i-am ales mai maricei putin de o nuca,i-am frecat cu putin ulei sare si rozmarin....langa o pulpa de miel
si eu ar trebui sa ies...am vreo 700de lei in casa si imi e frica sa nu sara sa ma manance...asa ca ar fi bine daca as iesi sa-i dau la un paypoint (PARCA asa se zice unde se platesc facturi) ...apoi in profi pe niste chiloti (pampers a se citi)pt A si daca mai ramane ceva dupa ce iau si de-ale gurii....ma rasfat si eu cu o pereche de balerini./.pe care am pus okii..dar nu sunt prea incantata ca la acest magazin cam sunt preturi umflate.....
madutza_bra spune:
deea, nu-i chiar aproape piata..cam la 2-3 statii de autobuz, fac destul pana acolo, dar imi place ca merg mai mult pe langa parc, in piata asta sunt mai mult tarani care-si vand marfa lor, si e in aer liber, deci loc destul sa ma plimb cu caruciorul printre tarabe