Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 9
catank spune:
Neata!Trezireaaaaaaaaaaaaaa!Vai, cum dorm!Heiiii ce e cu atata somn pe aici?Cafeluta cine doreste? cine pofteste?buna rau ca dehhh, eu nu am dormit nici noaptea Sunt anchilozata, abia am pus-o pe I la sin...e jale, spatele-soldul meu e in pioneze...nu-mi vine sa cred, eu care sunt ca muntele...Bine, ZIMBESC sa nu plangem de la prima ora sa poate rasare SOARELE, chiar daca au anuntat ploi
somleacte iubesc de mor!Multumesc din suflet ptr sugestii-sfaturi. Dau iama la farmacie acus....Legat de metoda de intarcare, te felicit din inima ptr rabdare....si sfaturi.Ai mare dreptate sa le distragem atentia...Am observat la I cum stam in casa mai mult si se plictiseste, face ce face si-mi trage de tricou, chiar daca e ora 11 si la 12 servim ciorbita...e jale cu ea...in schimb afara, atat de mult e atrasa de tot ce vede imprejur ca nici nu ma baga in seama
Mult spor in tot si in toate!
p.s.merg sa mai trag pe dreapta un pic, poate ...poate
Pupici tuturor, ...voi sa beti cafeluta, si sa-mi spuneti daca va placut, cand m-oi trezi
catank spune:
Aaaaaaaaa somleac, am uitat sa te intreb ...laptic de care le-ai dat sa bea? praf?vaca? si in biberon de care? ce nr la tetina?sau cat de mare sa fie ''gaurica'' ...ce cantitate de lapte mai beau puiutii acum? ca la titi nu am contor
As incepe usor -usor..sa o dezvat...sper sa rezist, vb ta, mai intai sa am intarc eu
Multam anticipat!
catank spune:
Nu am edit, si nici somn...EVIDENT!
Cele care le dati la puiuti lapte de vaca, ce-i mai adaugati in compozitie? cereale, si daca nu vreau ...cu ce il indulcesc un pic...sau cum se procedeaza?
Multam anticipat!
E ora 7 deja, cine sa mai doarma?
roxy_s spune:
neata, fetelor
catank ne-ai servit cu cafeluta asa de dimineata multumim.
de ce n-ai dormit? dar ce-ai facut azi-noapte? ai facuit podul din picioare? (asta este o pozitie de sex si asa radem cu prietenii nostrii cand zic ca-i doare spatele sau gatul ca au dormit stramb...ii si intrebam: ati facut podul din picuioare sau ce?)
EDIT: acum am vazut ca te doare tare soldul si eu fac misto...sa ma ierti dar nu citisem inca ce ai patit
este super la Casa Radu foarte fain si ce preturi mici... si statiunea imi place mult. este aproape de plaja?
ce sa fie cu durerea aia de sold? mai bine ai si intreba la farmacie ce-ti recomanda sa faci sau mai bine ai intreba medicul de familie. daca zici ca nu te-a mai durut asa de multi ani....cand te-a durut mai demult ce-a fost? de la ce? ai mers atunci la dr? nici nu stiu ce sa zic....
bb_yasmi sa nu mergeti in Mamaia, este cea mai mare porcarie de statiune, a ajuns cea mai jegoasa, este o mizerieee....eu nu mai calc acolo, ultimele dati acolo am fost si a fost naspa tare. nisip plinnnn de mucuri si seminte, alge peste tot aproape, aglomeratie de iti dau toti cu nisip in cap, preturi exagerate peste tot.... eu nu stiu ce fac oamenii aia acolo dar numai curatenie nu. pe langa gradini miroase de-ti ia nasul a gunoaie. Mamaia si Costinesti de evitat. acum na, fiecare ce experiente a avut prin statiunile de la noi
si daa, important este sa fi si sa te simti in concediu ce preturi sa mai negociezi in Eforie ca ai vazut ce mici sunt dar posibil sa mai lase, trebuie incercat
yvy merge Larisa singurica si tu nu zici nimic? acum ai ce alerga dupa ea, sa vezi este incantata, vrea sa emarga peste tot, ii place in picioruse....
exact asa sunt si eu seara...franta. aseara am imbracat-o in pijamale, am pus-o in pat s-o adorm si ea nimic, se tot dadea jos, fugea la tati, canta si cara cateloiul ala mare de plus dupa ea, mi-l aducea sa ne jucam dar am adormit-o eu pana la urma. apoi am cazut lata de somn si eu nici la meci nu m-am mai putut uita
mary si un buburuzei ca a cazut. a plans tare? Anastaisa daca, cade putin sau se loveste putin chiar si fara s-o doara atata se mai jeleste...si eu asa rad de ea ca face niste mutrite...se vede clar ca nu plange , numai se stramba
cami si eu trag speranta ca vin
irinucaaia bubitele seamana a piscatura de ceva. este exact cand te pisca un tantar si te scarpini putin, o blanda din aia. o bulanoasa mica. nu cred ca are ce sa fie altceva mai ales daca are numai 2. o boala a copilariei in nici un caz
toate mamicile.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
roxy_s spune:
somleac multumim mult pentru sfaturile legate de intarcare. chiar am si eu nevoie. as vrea sa incep si eu incet, incet s-o invat cu biberon si sa nu-i mai dau titi cand cere ea.
ai foarte mutle activitati...servici, casa, copii...este si normal sa nu-ti ajunga timpul, si totusi, nu stiu cum faci fata la atatea....esti o mamica super
si ai dreptate...trebuie mai intai sa ne intarcam noi. dar este greu....emotional.
catank eu cred ca o sa cumpar o cutie de lapte praf si ii dai si praf si de vaca sa vedem care-l accepta mai bine. de vaca oricum, i-am mai dat eu dimineata dupa omleta, a baut din canita mea direct asa-i placeee
poti sa-i dai lapte de vaca. laptele praf nu este tot de vaca?
chiar, oare ce biberon? sau canita cu cioc? la somnic cum o sa procedam? la somnicul de la pranz?
de ce nu o alaptezi in pat? stati amandoua intinse, stai mult mai bine si nu incordate. eu asa o alaptez, nu prea o mai pot tine in brate ca este grea
roxy_s spune:
fetelor, mi-a venit cm-ul. a curs ieri putin dar spre seara a inceput normal si ma doare si burta putin.
merg ca s-a trezit buburuza.
azi la pranz fac proba cu laptic de vaca in biberon sa vedem
Deea99 spune:
helou helou din nou
Catank buna cafeaua....asa m-ai amuzat tu ai stins becu tu l-ai aprins pe aici....am mai patit-o si eu cu cafeaua ,chiar daca sunt cafegioaica cand schimb marca nu ma ia somnul
off tare rau cu soldul....o fi de la vremea asta cu nor..poate ta-i lovit in tionerete cand facei sport....diclofenacul ia cu mana si daca Somleac zice ca-i bun si pt I pai nu mai sta....da fuga la farmacie...vezi ca si voltarenul e tot acelasi lucru....la mine merge si cand ma ung cu ele....am un ghenuchi subred...tot de la sport
fetele gospodine...si apropos nu mai pune poze cu placinta
ia sa vad ce-mi mai amintesc ,ca de citit tot va citesc la 2 zile...sunteti momentul meu de relaxare ,ca nu stiu ce-i cu mine dar sunt rau certata cu timpul asta....si din ce-mi propun sa ma organizez ,de aia nu mi iese mai rau
Viss sa stii ca m-am gandit mereu la tine...am si luat tel sa te sunt ,dar nah zic sa mai fac una alta sa am timp mai mult si stii cum e ca m-am dat cu treaba
imi pare tare rau de pui....lapte din acela de care ti-am zis ai luat????
sa stii ca e un virus prin parcuri..aceleasi simptome le are si nepotul meu si mai multi copii care au fost in w-e la o zi de nastere
cate unul pt fiecare
Somleac eroina mea..lasa cartitele-n pace...off pe maicamea au imbolnavit-o...tot suparata si nervoasa ca i-au devasta gradina a avut ,cand a mers la dr. tensiunea 16.10....care ea decativa ani nu mai depasea de 12...dar cica nici sa doarma nu mai poate de ciuda.....trupa
Yasmi 2 ani la rand am fost in jupiter....asa s-a nimerit..ba ca era finutza mica ,ba anul trecut cu anna...intradevar e liniste dar nu stiu ce sa zic comparad cu neptun....in neptun era plaja mai ok...dar mai departe de hoteluri
noi in jupiter am stat la hotel delta..cica e de 3 stele dar nu era renovat cine stie ce...insa era cred cu acelasi patron cu hotel california si cand am luat bilete in ambii ani am beneficiat de serviciile de la california..o piscina ok in catre se balacea stefy sauna si masaje.....la delta e restaurantul ok cu program in fiecare seara....mancarea buna .....si ce mai au misto ca zilnic au activitati pt copii..teatru pictura....dans....apoi seara sunt luati de o echipa de animatori si dusi la locul de joaca...e peste strada un parc tot al lor cu tobogane gonflabile...numai ca anul trecut mi s-au partut mult mai dereriorate decat in 2010...dar nah asta-i romanu de ce sa pastreze el ceva bun mult timp....
in jur am vazut si alte hoteluri care aratau bine..cel putin renovate pe afara ,fata de neptun....sora mea a venit dupa si a stat la un hotel peste strada ,nu mai stiu cum se numeste....dar era cu vreo12 etaje....insa era renovat cred ca chiar inainte de deschiderea sezonului ca arata tare misto si in camera si la receptie
prin jupiter e liniste si pace si poti merge lejer cu carutul..poti intra pana-n apa ca sunt niste alei de lem facute...e si impinge tava ...mai mancam aici , caci pana-n ora 14 li se termina mancarea ..deci era facuta zilnic....mai erau cateva terase unde am mancat multumitor...dar si unde am cerut pui la ceaun si mi s-a adus pui la rotisor pus in ulei..behh.......
Cami ce iti lauzi tu zona..eu zic ca ,cu toate amenajarile nu se compara litoralul nostru ,cu bulgarii si greci
si zici ca stai in eforie...doamne anul trecut i-am zis la sot sa te vizitam ,dar i-am mai zis si ca stai in partea aceea spre mamaia...pe iesirea cealalta spre bucuresti si a luat foic cand i-am zis...ca el nu mai merg atat...pai daca stiam de eforie...dar nah nici tel nu am dat....ca am si fost blocati pe sosea ca se mergea greu...si parca in eforie nord am intrat intr-o benzinarie sa se mai duca din trafic
mai ce sa va mai zic...intru si la pozici ..dar sper sa nu se trezeasca gangurik.....ma bucur alaturi de voi cand citesc de realizarile fluturasilor..nu mai nominalizez...sunt tristutza ca pe unii i-au invadat virusii sa se faca bine repede.....nu mai nominalizez ca se stiu ei care sunt cu muci ,diaree si bubite
si fluturasii loviti..si nu va speriati sunt semne de buna purtare
despre A numai de bine...nu mai pot face nimic...cum nu snut atenta face cate una...de la furat plic cu cimbru si imprastiat tot parterul la nici juma de ora dupa ce bagasem aspiratorul
varsat toata punguta de scortisioara de m-a facut sa ma cert si cu sorasa si cu tacsu ca doar le-am facut pofta de placinta de mere/dovleac si nu le fac placinta....amandoi cand au venit acasa au zis wow ce placinta ai facut
pana lamuscat/ cipupit cand o iau dintr-un loc si tot asa
pup toate fetele
Deea99 spune:
am comiso cat v-am citit si scris romanul am ars ibricul in care pusesem sa fac ceai de tei pt A
eu tot butonam si imi mirosea a ceva ars/incins si imi zicmah iar au dat muncitorii de la casa vecina ,foc la polistiren...ca asa au tot facut ieri...si imi tot mirosea mai rau ...zic pana descgid la picasa sa ma duc sa inchid geamul de la baie..si vai in hol fum ,nu mai zic cum era in bucatarie si cum arata ibricul meu...nu e o luna decand am aruncat unul la fel..pusesem de cafea ..era si cu zahar si s-a ars zaharul ..pe asta sper sa-,l mai salvez/.....
ailed_dota spune:
Neatza!
Catank, multam de cafea! Sper sa fii ajuns la farmacie si sa-ti fi luat Diclofenac, dar cred ca o vizita l medic ar fi indicata, sincer
yasmy, roxy, va urez succes cu gasirea unor variante ideale de vacantza!
somleac ce dor mi-a fost de tine, soacra mea are niste chestii cu unde nu stiu cum, care le baga in pamant si fug uratele de cartite... si de vacantza inceraca si aici http://www.vakance.hr/accommodation/dalmatia-croatia.htm, cauta la sectiunea aparmants
recomandarea mea este sa cauti apartamente de inchiriat, ca voi sunteti multi si iesiti bine la pret...la hotel nici nu te gandi ca in Croatia e scump si stelele sunt cam umflate.., am fost noi la 3 stele si era un hotel de 4 etaje fara lift, renovat recent , cu un soi de linoleeum pe jos, cu perdea la caditzade dus, nu cu cabina,
daca vrei sugestii te astept cu pm
ailed_dota spune:
Deea, tare Anna, cel putin faza cu cimbru , mie mi-a luat Andra cana cu cafea de pe masa si venea cu ea la bucatraie... taras evident
Cami, mie tot la mare mi-ar place, mie tarile reci nu ma incanta...in concediu...