Fluturasi de martie-aprilie 2011 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
cami_antonia spune:
delia abia astept pozele de la baotez
sa vad una bucata finut
sa vad si eu cum sa ii cumpar hainuteleeeeeeeeeeee
sunt in pana de ideiiiiiiiiiii
dodo e o smecherutaaaaaa
pupam obrajorul ei care s-a lipit de laptop
catank spune:
Irinuca, am stat pana acum sa vad si foto..Pitica sigur a fost muscata de ceva,....restul fotografiilor sunt superbe, ...cele in care doarme in diferite pozitii sunt dementiale... Am si eu o colectie cu ioana, ..ea este artista la a adormi in scaunul de masa dupa supita de pranz...
Pe scurt, sunteti minunati toti 3!
cami_antonia spune:
yasmi si eu mai tanara adoram costinestiul
ce nu-mi place la el sunt distantele imense pana la plaja de oriunde fara sa poti ajunge nici macar cu masina uneori
la eforii macar poti face asta
daaaaaaaaaaa
si ai mei primeau bilete
dar nu in mamaia ci in jupiter-saturn-neptun
eu ce ti-am recomandat acum sunt noile trenduri
in sensul ca s-au construit f mult in zona
si exista cat de cat locuri de distractie
nu de alta da tocmai am terminat doctoratul cu unul din subiecte turismul
olimpul e jaleeeeeeeeeeeeee
desi inainte era minunat
eforie sud in care locuiesc nu e super ca distractie si ca pllaja dar pt familii e super preferata
acu stii cum e
fiecare cu ce ii place
cum ai rezistat la 45 de grade?????????
as fi murit
si eu sunt fan calduraaaaaa multa
dar in zone de apa
unde e si umiditate mare
ca in sicilia
sau pe litoralul de oriunde
e starea f nasoala
de parca ai fi in bucataria in care ai 2-3 vase si fierb la foc maxim
de aia nu suport
lunile de fooc
am fost noi in grecia prima data
la inceputul lui iulie
si am zis ca murimmmmmmmmm
si eu eram gravi cu antoniaaaaa
cami_antonia spune:
eu stand aici - la mareeeeeeeeeeee
abia astept sa plecccccccc
unde credeti????
prin nord
prin austria germania
macar putin
si la anul sigur rup granitele asa cum imi doresc
adica vreo 3 saptamani cel putin
si tot in nord cu sigurantaaaaaaaa
catank spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bb_yasmi catank nu ai somn ink???? maine pleaca si mami meu..... mamica implinita cu 2 comori: printesica si junior !! |
nu am!sunt ofticata, meci nu pot sa vad, cafem am baut, deci somn pauza...spatele-soldul ma doare ingrozitor...abia am fost la baie...ce ma fac?
Mami tau pleaca?las ca acus de intoarce!....
cami_antonia spune:
catank uraaa
ce ma bucurrrrrr
yasmi stiu cum e cand pleaca mami
multe imbratisariiiiiiiiiii
eu fug la nani ca s-a trezit antonia
Somleac spune:
Waw ce de fete fara somn pe aici.
Yasmi am vazut vila recomandata de tine, e super locatia dar preturile mie mi se par de-a dreptul nesimtite.
Catank un diclofenac supozitor nu-i va face rau Ioanei.
Vila unde veti merge voi nu e departe de plaja?
Si eu vreau la vara neaparat undeva la mare. La noi as merge dar mi-e groaza de drum, as incerca Croatia dar nu am gasit nimic mai accesibil, poate nu stiu eu unde sa caut.muntenegru iar e drumul lung si greu, ufffff,. dar fara mare nu cred ca mai rezist o iarna cu mintea intreaga.
Nu mai am timp nici sa mor, la lucru devine din ce in ce mai aglomerat si mai stresant, parca suntem in filmele alea de actiune si acum tocmai e faza cu urmarirea, plus ca eu mai trebuie sa fac si slalom printre treburile firmei sa rezolv si un prunc -doi sau te miri ce alta activitate/ obligatie. Cel mai nasol e ca nu ma mai tine memoria si uit de la mana pana la gura. Cu gradina stam prost, buruianul nu tine cont nici de timpul meu liber nici de puterea mea de lucru, cartitele continua sa-si bata joc de mine si munca mea cu tot cu aparat instalat, mi-am luat muscate superbe si mi le-am pus in jardiniere ope terasa, macar atat incantare sa am si eu.Sotul a crapat de necaz ca am dat pe ele o gramada de bani, dar asta e am comis-o si nu-mi pare rau.
Strumph sa-ti vina nepotelul sanatos pe lume. De poze n-am timp, nici nu stiu pe unde e aparatul. De multe ori regret ca nu-i fac poze Ilincai si celorlalti dar asta e traitul ne ocupa tot timpul.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011
Somleac spune:
Eu o mai alaptez pe Ilinca seara la culcare , noaptea daca e cazul ( dar nu prea e) dimineatza si cand vin de la lucru. De intarcat ne pregatim, am inceput sa-i dau sticlutza cu laptic, dar nu-l prea accepta. Incet incet se va obisnui. Parca catank intreba de intarcare, eu i-am intarcat pe toti foarte lent, fara plansete, deplasari, dureri de sani si alte cele. Am scos incet suptul de peste zi, cand cerea ii distrageam atentia cu altceva sau cu un fruct in manutza. Apoi suptul de dimineatza si ultimul cel de seara. Totul s-a intamplat foarte lent si treptat, numai m-am trezit ca al meu n-a supt de doua zile, apoi ii mai dadeam ca cerea insistent, apoi treceau 3 zile si nu mai cerea, bineanteles ca si productia scadea si cand am ajuns de n-a cerut o saptamana nu i-am mai dat , l-am amagit usor cu altceva.Mie vara mi se pare cel mai potrivit anotimp, pentru ca se sta foarte mult afara, sunt foarte multi stimuli, de multe ori ajungeam cu ei gata adormiti acasa ca puteai sa faci cu ei orice si nu mai clinteau si prin urmare nici tzatza nu mai puteau cere.
Si cu Ilinca voi proceda la fel, dar nu stiu cand ca prima data trebuie sa ma intarc pe mine si asta nu-mi prea iese.
Va doersc somn usor si o zi minunata la trezire.
Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011