Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, V nu bea ceaiuri- de fapt., nu e prieten cu lichidele. Apa bea cam 50-100ml, dar asta ca stau toata ziua cu cana dupa el. Lp in total cam 250ml pe zi, si atat cu lichidele. Sucuri, ceaiuri, nu bea. Eu nu ma mir, ca nici eu nu beau deloc! foarte rar beau un pahar de apa pe zi. Dar seara pisc o bere (Ciuc cu lamaie e bestiala!!!) I_am dat si dimineata paine prajita, ii place. I-am dat de 2 ori azi eridiarom, ii mai dau si diseara, sper sa se dreaga. Ori dupa iaurtul ala stricat ce l-am bagat in el, mai rau i-am facut.

Nu prea apuc sa scriu asa des, ca acum e si sorela pe aici, mai ies cu V prin curte/oras, iar cand il adorm va citesc, ca de scris mi-e lene de pe tel.

Paula, eu zic sa fii ferma (nu sa strigi, dar sa fii serioasa) cand vb ceva cu Raul. Eu ii explic ca unui adult, nu ma prostesc cand vorbesc cu V. Ii explic te rog sa pui asta la loc, e periculoasa. Daca doresti, poti sa te joci cu asta - si ii ofer ceva ce stiu ca ii place. V, de exemplu, face crize mari cand nu il mai las sa faca baloane (din alea din tub, cu spuma)- eu ii tin recipientul si el sufla cu aia. Atat de mult ii place, ca sufla non stop, nici nu respira. Plus ca il tine aproape de gura, pe buze uneori, asa ca mai linge si solutia aia. Eu una ametesc cand suflu mult, asa ca nu il las nici pe el mult. Dar nu pot sa i-o iau. Si ii spun- mai suflam de 2 ori so gata, apoi mai suflam o data si gata, apoi i-o iau. SI ii spun - ne oprim deocamdata, hai sa ne jucam si cu altceva. Se enerveaza, plange, ii spun ca il inteleg ca ar vrea sa se mai joace cu baloanele, dar deocamdata e suficient, ca ametim , si ne jucam cum cu altceva-dar acel altceva tb musai sa ii fie f drag-ba iesim afara, ba il ridic sus la butoanele dvd-ului, ba ii dau un biscuite. Cam asa o dregem noi. DAAAAR, depinde mult de firea copilului!!!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

La noi e exclus mancatul in parc, in ultima vreme mananca doar singurica. Venim acasa in jur de 19:30-20:00, facem dus, apoi papam, de-asta e asa tarziu cina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Victo, ce drag imi e Mihai,pregatit de cresa, cu ghiozdanelul lui. Tare scump! Ioi, mai am 2 luni si incep si eu.

V e foarte ascultator, nu ma plang deloc. De multe ori la masa, duminica, dupa 15-20 de min nu mai are rabdare -noi inca mai mancam (tot familionul). Asa ca il pun jos. De multe ori merge la socrul sau soacra, sa ii ia sa se joace. SI ii spun frumos: acum bunicul mananca, nu poate veni. Te rog sa te joci un pic singur, si imediat vine bunicul si se joaca cu tine". Si gata, asteapta. Ii spun pe un ton frumos, dar serios. In general, lumea se mira de el cat e de cuminte, toata lumea se mira de el. Si asa e. Dar cred ca un copil mananca mai bine, altul doarme mai bine, altul e mai cumintel. Asa ca la mine compenseaza, ca V nu e campion nici la mancat, nici la somn.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Michelle o sun pe bona acum sa ii faca mamaliga

noi acum invatam sa scuipam dupa ce ne spalam pe dinti :))
eu il spal cu o periuta...Matei tine in mana alta periuta....Marius se spala ca sa aibe copilul exemplu ...si ii arate cum sa scuipe acompania de sunet...iar la Matei ii iese "pppuuuuu" evident doar sunet fara sa scuipe nimic

ce pasta de dinti mai folositi?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Cristina, chiar ca e cumintel Vladut. La noi nu-i chip sa stau eu la masa si ea jos, trebuie musai sa se urce la mine in brate si sa nu ma lase sa mananc sau sa ma dau jos la ea. Si nu mai vrea decat cu mine, cat era ea de sociabila. Nu mai sta nici cu bunicile, nici cu taica-su nu prea vrea daca sunt si eu pe acolo. Deja incep sa-mi fac griji pt. cresa, pana acum nu-mi faceam mari pb., ma gandeam ca se va acomoda usor, dar parca simte ca se apropie momentul in care voi incepe munca, si profita la maxim de timpul ramas sa-l petrecem impreuna.

Btz, nu-l mai duci pe Paul la cresa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Eu trebuie sa-mi schimb semnatura, in loc de "Raducu cel cumintel" trebuie sa scriu "Raducu cel plangacios". Din orice se enerveaza si plange, si plange de zici ca se sfarseste lumea . Daca se sperie e si mai rau...

Azi am indraznit sa ii pun in supica o felie mica, mica de ceapa verde, pt. gust. Sa vedem reactiile maine

I-am luat si iaurt bio de soia. Pe cel din lapte nu il tolereaza inca. Sper sa-i placa.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mama,OANA,ce laude mi-ai tras
multumesc! si noua ne-a placut mult de voi,imi pare rau ca a fost asa scurt si sper sa mai veniti curand ! Ar fi bine daca veniti si cu Matei,sa faca o mare nebuneala-n patru

Fetelor,sa stiti ca Oana ar face fata cu succes la mai multi copii,i-a domolit pe ai mei imediat si le-a captat atentia cu niste povesti,eu cred ca e printre putinele din jur care au mamicia in sange(EDIT:ma refer la "jurul" meu de aici,cei care in general nu au copii..ca am scris de se intelege ca e vorba de mamicile cu copii de la delfinuti) ; ascultand-o mi se parea ca niciodata nu le-am povestit asa frumos copiilor. Ce mai,are tact ! Sofia s-a indragostit de ea.Andres se indragosteste oricum de fetele frumoase asa ca sigurrr si el,doar ca nu spune ! Sofia a observat ca a uitat Oana desenele de la ea,va dati seama mare pictura hahaaa si i-am spus ca le fotografiez si i le dau Oanei prin calculator.Apoi a vazut ca si foaia pe care scrisese Oana cuvinte in spaniola,impreuna cu Sofia,ramasese :)) si era tare preocupata cum mai invata Oana spaniola de acum????
Ce sa spun,cred ca e una din putinii care i-a bagat atat in seama si cu dificultatea limbii .

mi-au placut mult,cred ca nu pot sa exprim cat de bine ne-am simtit ,sunt obosita tare si nu stiu daca scriu coerent.

Sunt amandoi niste finuti si delicati !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauri_ca

Cristina, chiar ca e cumintel Vladut. La noi nu-i chip sa stau eu la masa si ea jos, trebuie musai sa se urce la mine in brate si sa nu ma lase sa mananc sau sa ma dau jos la ea. Si nu mai vrea decat cu mine, cat era ea de sociabila. Nu mai sta nici cu bunicile, nici cu taica-su nu prea vrea daca sunt si eu pe acolo. Deja incep sa-mi fac griji pt. cresa, pana acum nu-mi faceam mari pb., ma gandeam ca se va acomoda usor, dar parca simte ca se apropie momentul in care voi incepe munca, si profita la maxim de timpul ramas sa-l petrecem impreuna.

Btz, nu-l mai duci pe Paul la cresa?

mamica de cavaler Radu 11.09.2002 si printesa Stefi 09.08.2010

Laura cand incepe Stefi cresa? Eu am fost azi si am stabilit sa il duc din 2 iulie...Deja mi se strange stomacul de emotie...

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Noi, cu mancatul in sine nu avem probleme, doar cu locul in care manaca. Nu mai sta in scaunel. I-am luat masa si scaunele, doar acolo mai mananca, bineinteles am pus-o si asta in bucatarie...doar asa mananca si la cresa.

Cu pusul la colt, eu zic ca inca nu inteleg.

Cu aruncatul pe jos...suntem experte, DAR, doar sunt 1-2 copii cu ea. Daca e singura, f rar, daca e cu mai multi copii, nici vorba de figuri din astea. La cresa mi-o lauda zilnic, mami zice ca e f cuminte....la noi e buba undeva.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Crispo lui V ii plac bloanele de sapun, sau ii place sa sufle?
Noi ma luat dim Metro un aparat de facut baloane si e bestial. Aparatul pe care-l recomandase Alice acu ceva vreme. Si pe pentru asta chiar trebuie sa-i multumesc lui Alice.

Mergi la inceput