Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 8
crispro spune:
Tare greu apuc sa scriu!
Tina, felicitari pt bebica mica! Sa creasca sanatoasa, sa isi bucure parintii!
Ochidut, Alice, luati partea buna a lucrurilor. Sunteti slabe!!! Cand mai ai si burta, si celulita, si atarna urat pielea, atunci e mai nasol. Stiu eu!
Oana, abia astept sa vad poze! V-ati simtit super, vad!
Puiutz, tu esti o draguta si iti multumesc de sfaturi! adevarul e ca incep si eu sa ma ingrijorez un pic ( nu mult). Nu cred ca se poate numi diaree, pt ca face kk o data pe zi ( rar de 2 ori), dar il face moale. Azi dimi a fost apos. Ii pregatesc orez cu mar copt si sper macar cateva linguri sa reusesc sa ii dau. Mi- e si groaza sa incerc lapte fara lactoza, ca el bea rau orice lapte...
Cu somnul, cand cum... Nu e roz, dar nu e nici negru. Nu ma plang, dar nici nu-l laud.
Paula, cum e Raul? Off, tu, da ce repede a trecut la bronsiolita, de la o zi la alta.
Rodi, Doamneeee, ce spaima? O fi mancat ceva la gradi!! Ioi, draga de ea!
Bumblebee, o imbratisare mare pt tine!
Crissteo, pup piticii tai frumosi! Sa treaca repede zilelele astea de stat in casa, sa se faca bine baietii!
Michelle, Mycya, ale voastre fete is ok, nu? Ca erau mai bine.
Pup toata gasca de mamici minunate!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Intre timp vad ca ai zis Paula de cum e Raul, imi pare rau ca ati avut o noapte grea.
Ochidut, faine ideile de cina. Musai sa incerc si eu din ele. Desi nu stiu cand sa i le dau. Ieri, de ex a mancat la 16:30 paste cu br la cuptor, si seara la 20:30 a mancat 150lp. Azi dimi 130lp. La pranz putin, cam 100 g. Putin...
Sa-l ajutam pe Alex
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina paula, orice despratire, modificare deprogram a mamei este sanctiunat de fiecare copil, unii vizibil,altii nu. strumf rade cu toti, e copilul-veselie, insa, in momentul in care ma vede, imi sar ein brate si ,orice incercare a a-l da jos ,orice incercare de a face altceva,se lasa cu plans mare de tot.toti s emira, parca e alt copil...... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
asta asa este! cu despartirile...Matei in loc sa imi faca cu mana din geam bate cu pumnul in geam cand plecam
bine ca nu plange
inainte sa mergem la Madrid erau mai usoare despartirile
isi va reveni...
cu mine si mama zice ca e alt copil, face figuri, maraie, plange cand trebuie sa il imbrac
si cu Marius face mai multe figuri decat cu mine
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut - mancarica de stevie (a mancat cu mare pofta 2 zile acum de curand; 1 data in masina chiar) Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
merci de idei Oana
mancarica de stevie cum ai facut-o?
am facut si eu ieri seara, ceapa inabusita, apoi am pus stevia si la final un ou batut deasupra...plus sare...apoi am pus si un pic de usturoi, asta din proprie initiativa
dar nu a fost pe gustul meu sa vedem daca vrea Matei
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
michelle1981 spune:
Ooana - incearca combinatia asta cu paste sau cu mamaliguta.
Nicole - poti sa te mulgi si sa ii dai laptele in mancarici
Paula - sanatate lui Raul
BTZ - pai exact asa este si Bianca, dar exact pe DOS
La cina in general ii dau ceva complementar pranzului de la gradi.
Ochidut - cum zici tu de drob de legume, exact asa fac si eu placinta de legume, arata ca o pizza, chiar azi fac pt cina.
Pt cina am mereu ciorba plus un fel 2, sa aiba de unde alege.
Meniurile mele seamana cu ale tale la cina.
Suplimentar eu mai fac si paste/lasagna cu sos bolognez sau cu legume.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">27+ cu
Alice_Elena spune:
Mara cu mine e mai cuminte. Cel mai bine asculta de mine, apoi de maicamea. Cu soacramea e super rea si obraznica
michelle1981 spune:
citat din mesajul lui crispro Michelle, Mycya, ale voastre fete is ok, nu? Ca erau mai bine. |
Anca - pai Bianca cred ca e singura care se trezeste de 2 ori pt LP
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">27+ cu
puiutz_mic spune:
buna fetelor!
Crispro bine ca ai scris, chiar ma intrebam ce se intampla cu voi. Bine ca e doar 1 kk pe zi si daca e moale nu apos nu e chiar rau...dar de ex. macar ceai de menta bea? sau sa rontaie paine prajita. Poate se drege cu astea. Nu stiu cum mai rezistati cu somnul
Crissteo, Rody, Paula sanatate la puiuti!
BTZ ce bine de Paul ca e la curte la bunici! Si ce bine papa!
Anca sanatate sotului! Intrebai de picioruse, ce problema avem. Pai ar fi un inceput de genu valgum, asa ne-a spus kinetoterapeutul. Inca nu am ajuns la ortoped
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Aseara am intrat pe yahoo, recunosc ca nu prea imi citesc emailurile . Am ras cu lacrimi de discutiile voastre, de top. Pai nu va bateti capul prea tare cu cine e pe ultimul loc, sigur e al meu, nu incape nici o indoiala
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui puiutz_mic buna fetelor! Crispro bine ca ai scris, chiar ma intrebam ce se intampla cu voi. Bine ca e doar 1 kk pe zi si daca e moale nu apos nu e chiar rau...dar de ex. macar ceai de menta bea? sau sa rontaie paine prajita. Poate se drege cu astea. Nu stiu cum mai rezistati cu somnul Crissteo, Rody, Paula sanatate la puiuti! BTZ ce bine de Paul ca e la curte la bunici! Si ce bine papa! Anca sanatate sotului! Intrebai de picioruse, ce problema avem. Pai ar fi un inceput de genu valgum, asa ne-a spus kinetoterapeutul. Inca nu am ajuns la ortoped Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
musai sa vezi ce este si cat este de serioasa problema, se rezolva mult mai usor acum cat sunt mici!