Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 7
ooana spune:
Oana si ce iei in cutie? adica ce papati voi pe bancuta...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
Anca, mersi de cafea! (te mai intreb o data, ce mai sti de catalina?)
Oana, si mara mananca cina tot asa, in jur de 7:30-8:00. Ieri am intrat in casa la 8 si ceva, pana am spalat-o, pana am incalzit, a mancat la 8:30 ( un pilaf cu legume). Iar la 9 si putin a baut si 180ml lapte. Alaltaieri a mancat mai devreme cina, si mai putin consintent, dar nu s1a atins nici de lapte (pt prima data in viata ei).
Mie mi-ar fi greu sa ii dau afara sa manance. Ar trebui sa alerg dupa ea.
Mara e cu marius la birou, radu doarme, iar eu m-am apucat sa fac putin curat in casa. Sa spal..
Anca, sasha cum mai e cu sanatatea? A mai luat vreun virus ceva?
paula_m spune:
Neata
Vad ca mai nou, Raul isi face singur programul de masa, si nu prea am ce schimba. De ex, ieri. Cand se trezeste eu ii dau mancare ( felul II, de obicei). Nu a vrut nicicum sa manance, in schimb la 8 cand am venit de afara, papa, papa...si a tb sa-i dau, desi nu asta era planul. A mancat o felie de paine cu unt si miere si la 9 a baut 100 ml LP. Eu chiar nu mai tin la LP acum, cred ca ii modific orarul de masa, cu cina - la 8 si daca mai vrea lapte, bine, daca nu, iarasi bine.
Am avut o noapte grea...a tusit ff mult, si azi cand am sunat-o pe dr mi-a zis sa-i scot siropul de tuse, ca nu se "pupa" cu aerosolii... si de aceea tuseste asa mult. Pai nu putea sa-mi spuna ieri...si il scuteam pe Raul de chin...of, of
Rody, cum mai e frumoasa Isa? Draga de ea, cum si-a facut dreptate la cresa...
Apropo de asta...spuneti-mi si mie daca la varsta asta, statul la colt are vreo insemnatate pt copil. Raul nu ma asculta, dar deloc...se comporta f urat cu mine, doar cu mine. Si nu stiu cum sa fac schimbarea si ce sa fac. E clar ca e vina mea, ca am gresit tare undeva, dar acum vreau sa stiu cum sa schimb situatia...Sa-l ignor, sa ma port mai rece cu el, o sa-mi fie f greu, dar incerc. Ieri si-a luat si o palma la fundulet ( ca nu m-am mai controlat), dar rade, nu stie ca e pedeapsa, crede ca ma joc. Si asculta de tati, de bunici, de bona, cred ca ar asculat si de straini, doar de mine nu
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Anca, mersi de cafea! (te mai intreb o data, ce mai sti de catalina?) Oana, si mara mananca cina tot asa, in jur de 7:30-8:00. Ieri am intrat in casa la 8 si ceva, pana am spalat-o, pana am incalzit, a mancat la 8:30 ( un pilaf cu legume). Iar la 9 si putin a baut si 180ml lapte. Alaltaieri a mancat mai devreme cina, si mai putin consintent, dar nu s1a atins nici de lapte (pt prima data in viata ei). Mie mi-ar fi greu sa ii dau afara sa manance. Ar trebui sa alerg dupa ea. Mara e cu marius la birou, radu doarme, iar eu m-am apucat sa fac putin curat in casa. Sa spal.. Anca, sasha cum mai e cu sanatatea? A mai luat vreun virus ceva? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
cred ca nu am vazut cand m-ai intrebat de Ctalina, e ok stiu ca era in cautare de gradi pt Anastasia, sunt bine, din pacate nu se mai pupa programul; de plimbare, tot incercam sa ne potrivim dar vad ca nu ne-a mai iesit de ceva timp!
histamina spune:
paula, orice despratire, modificare deprogram a mamei este sanctiunat de fiecare copil, unii vizibil,altii nu.
strumf rade cu toti, e copilul-veselie, insa, in momentul in care ma vede, imi sar ein brate si ,orice incercare a a-l da jos ,orice incercare de a face altceva,se lasa cu plans mare de tot.toti s emira, parca e alt copil......
cu pedepsele,ce sa spun?
i-am stins becul, a marait prima data, i l-am stins a doua oara, a tacut, i l-am stins si a treia oara.m-am dus dupa un minut sa vad da ca s-a speriat,daca e ok.
nu s eauzea nimic.cand am aprins becul, aud: de ce becu?
se juca fain, la locul lui, pe intuneric...............
histamina spune:
intru la clauzura...............
gata cu netuirea.azi mi-au venit lucrarile.
sper sa le supravietuiesc,desi am mari dubii
btz_ovi spune:
Neatza.
Eu mai rar pe aici cu scrisul,dar cu cititul sunt la zi.
Bumble imi pare rau sa aud ca nu esti multumita de job.Sper ca pe viitor iti vei gasi un job mai satisfacator atat din punctul de vedere al programului cat si al banilor.
Paula multa sanatate lui Raul.
O pup si pe ISA.
Cu programul de masa noi stam asa :
-8.30 micul dejun
-12 pranzul,felul 1 musai ciorba,plus felul 2 si desert
-15 gustare
-18 cina
-20 gustare
dar acum e la bunici la curte si mananca in prostie,asta de la aerul curat si zbenguiala toata ziua.seara e rupt de foame si cade frant de oboseala.
Are 15 kg si 95 cm,dar gol e piele si os.Seamana cu clanul scurtu,oase grele.
Eu mereu ma plangeam in jur ca Paul este obraznicatura in persoana,insa de cand e la ai mei mi-am dat seama ca am un copil extrem de cuminte,nu face prostii de genul sa umble unde nu trebuie,este extrem de precaut,stie ca la aragaz nu are voie,daca scoate ceva de prin dulapuri pune la loc dupa ce analizeaza lucrul respectiv,cand merge in garaj cu bunicu ia toate piesele si se face ca repara masina si el,nu rupe florile ci doar le mangaie si le pupa,nu se repede la catel sa il traga de urechi ci il mangaie,pe strada merge doar de manuta,dar lucrul care ma bucura enorm este ca e foarte sociabil,se imprieteneste cu orice si nu plange in prezenta unor persoane straine sau cand e fara noi.Mai nou mama il duce la niste vecini ce au 3 copii iar daca unul din ei ii ia vreo jucarie lui Paul el accepta asta si se baga in joaca,desi la cat e de posesiv cu mine ma asteptam sa faca urat.In schimb face scandal mare la masa daca nu e gata mancarea cand ii este lui foame.
L-am vazut pe Mateo,am ramas muta de uimire ce istet poate fi.Paul inca nu vrea sa vb cu noi,mi-a zis de 2 ori atat "ce faci" si "da-mi painea".In rest chineza lui toata ziua.
anca_vlad spune:
programul de masa nu e batut in cuie, si-l cam face in fiecare zi!
LP avem cand vrea si cat vrea, noi inca avem masa de noapte!
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana Oana si ce iei in cutie? adica ce papati voi pe bancuta... 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
de toate, stii ca L nu refuza nimic si sta si cuminte la masa dar si in parc daca ii dau acolo. acum mai face cateodata fite, ca vrea "cocote", asta e denumirea pe care a dat-o ea nucilor, alunelor, fructelor confiate. dar ii zic f ferm ca nu capata nici un cocte, ca e timpul de masa. daca tot insista, ii promit ca dupa ce isi mananca cina ii dau un "cocote". si sa o vezi ca manca f cuminte si serioasa iar cand termina ma striga, imi arata boul gol, imi zice "tooot" si imi aduce aminte de "cocote"
pe banca nu mancam chiar des, pt ca de regula 2 zile suntem la munte; 2 zile la diferite cursuri sau ne inatlnim cu cate cineva si mancam inainte sau cand ajungem acasa in functie de ora cursului (ca si asa iau destule deupa mine nu ii mai iau si mancarea). deci ne mai raman 3 zile de alergatura neconditionata prin parc
- sufleu de brocoli cu branza sau gen budinca facuta la cuptor; acceasi combinatii cu conopida (asta a mancat aseara, dar in casa, ca am fost la inot si apoi nu ne-am plimbat prea mult si am venit in casa la 19.15)
- dovlecei cu orez si legume; dovlecei umpluti cu branza si marar la cuptor
- paste cu legume
- gris cu lapte si fructe sau orez cu lapte si fructe (destul de rar);
- orez cu legume
- f des pe timp de iarna, toamna, primavara - supe creme - de brocoli, de legume, de dovlecei; cateodata chiar si ciorba a mancat seara (astea cand suntem acasa)
- mancarica de stevie (a mancat cu mare pofta 2 zile acum de curand; 1 data in masina chiar)
- mancarica de spanac
- mamaliga cu br si smant (f rar si asta evident ca nu in deplasare ci doar acasa)
- budinca de paste cu branza (destul de rar, ca suntem destul de umflatele)
- mama ii face ceva bun dar eu nu stiu cum, ca un drob aperitiv (cred ca ii putem zice si budinca) cu diferite legume la cuptor (sunt tocate marunt si legate cu ou si mai pune si putina branza in ele), se taie frumos felii dar eu i le maruntesc si mancam tot cu lingurita; aceeasi combinatie o mai face si cu putina carne, dar in cazul asta preferam la pranz sa o mancam
- cand am uitat de cina copilului, i-am dat:cascaval cu iaurt si ardei rosu (cand nici nu mai aveam nimic prin frigider); paine integrala cu zacusca; branzica de casa cu putina paine integrala
- mancarica de fasole verde
- budinca de branza cu ou si fructe (asta nu i-am mai facut de mult si cred ca o sa o facem zilele astea)
pe cat posibil, ca nu am nici eu prea multe idei, incerc sa ii dau legume seara in diferite combinatii. dar evident ma lasa imaginatia si mai bagam si ceva carbohidrati, ca sunt necesari si aia oricum: gen orez, paste (dar incerc sa le combin tot cu legume) si pe ultim loc mamaliga, gris si orez cu lapte (pe care le combin intotdeauna cu fructe si fara zahar)
de Larisa Ioana 24.06.2010