Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 6
anca_vlad spune:
Neata...la toata lumea!
dau cafeaua de dimineata!
va doresc o zi buna!
sunt prin zona!
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina anca, cum se mai simte maria? http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Multumesc de intrebare!
Mariuta (Memia) asa isi spune ea, este bine, sotul a fost cu probleme!
Vorbeste, danseaza, canta, este o poveste de copil in fiecare zi ma surprinde cu cate ceva, imi pare rau ca nu mai sunt toata ziua cu ea...
Se joaca ff frumos cu Vlad, scantei ies cand se apropie de jucariile lui preferate, de fapt e casa asa frumoasa cu amandoi!
Cred ca asa este si la voi!
histamina spune:
anca,tu cum ai vrea sa fie o intalnire dintre o leoaica si un scorpion????
strumf e leu cu ascendent in scorpion...........
rodyka spune:
`neatza delfinariu
multumim de cafea, anca. refacere rapida sotului
bumble, deci slujba se arata a nu fi ceea ce parea . pana se iveste ceva mai bun, daca nu curge, macar sa picure banutii... pacat insa ca-ti rapeste si timpul, ca asta e cel mai important
crispro, cum mai e Vladut? acum doarme noptile? citeam mai inainte ca doarme 10 ore/noapte si inca vreo 1-2 la amiaza, pai e foarte bine! ideea e sa le doarma fara intrerupere, sa poti si tu sa te odihnesti
paula, asa a evoluat si la noi mucii... nevazuti, de la o zi la alta s-a schimbat diagnosticul . sanatate multa lui Raul
ooana, sa va fie de bine minivacanta! pacat ca ati prins ploaie, dar v-ati descurcat si-asa. poate data viitoare reusim sa fugim si noi sa ne vedem. acum oricum am invartit-o, n-a fost sa fie...
palomina, chiar ieri ma gandeam la tine. de fapt la cubanezul tau mic, ce-o mai fi facand . ca eu la lucru ma gandesc din cand in cand la voi, va iau asa pe rand in revista
no bun, nu mai stiu ce-am citit ieri, asa ca am raspuns din amintiri.
acum sa va spun eu cum a fost Isa pedepsita pentru prima data. la gradi, ca acasa nu am avut motive s-o pedepsesc niciodata. dupa spusele educatoarei, o fetita s-a urcat pe jucaria preferata a Isei (un balansoar) si Isa a muscat-o! asa ca a fost pedepsita pe scaunel, apoi i-a dat un pupic fetitei si s-au impacat...
si sa va mai spun si ce noapte am avut . ne-am pus eu si Florin mai devreme in pat, sa ne onoram locul pe podium . si cand ne era lumea mai draga, mi se pare s-o aud pe Isa icnind o data, de doua ori... si sar repede la ea, Florin sare si aprinde becul... puiutul meu vomita si pe gura si pe nas si nu putea nici plange nici sa se ridice . am schimbat-o pe ea si toate asternuturile, ea-mi cerea... lapte!! cu greu a adormit, ca nu a primit nimic. ei, din ora in ora s-a repetat povestea de am ajuns la 6 dimineata sa nu mai am pantaloni de schimb pentru ea si nici asternuturi . asa ca am hotarat sa raman s-o supraveghez eu, ca mi-a fost frica s-o las cu Maria asa... deocamdata e bine, probabil si-a golit stomacelul. o trimit pe Maria la scoala si o duc si pe ea la gradi, apoi fug la munca
o zi buna va doresc
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui histamina anca,tu cum ai vrea sa fie o intalnire dintre o leoaica si un scorpion???? strumf e leu cu ascendent in scorpion........... http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
nu imi inchipui altfel, amandoi sunt ff hotarati si cu greu lasa de la ei, dar tot e frumos!
ochidut spune:
cristteo, pupam baietii sa le treaca bubitele repede. deci ai unul vaccinat si unul nevaccinat, dar amandoi au facut. ce sa mai zic, ca nu are rost sa deschi discutiile cu vaccinul dar totusi sa te intreb, ti-a parut rau acuma ca nu ai facut ROR-ul?
noi mergem vineri la medic si e ultima sansa sa il facem....
histamina, voi ce reactie ati avut?
Ooana noi multa vreme am mancat la 19 cina si la 20.30 lapte si bea intre 180 -210 ml.
acum nu mai vrea lapte decat f rar. cina continuam sa o mancam pana in 20, nu imi place mie mai tarziu ca nu vreau sa ii fac baie cu burta plina plus ca nu sunt de acord sa se manance cina mai tarziu, mai ales copii. si noi dormim oricum pana in 21. stiu acum e mai greu cu iesitul afara, dar cateodata o iau cu mine, o incalzesc ii pun capacul ermetic si o pun in geanta, tine bine. si cand ne indreptam spre casa, ne oprim pe o bancuta si ii dau. sau eventual incercams a ajungem acasa putin mai devreme. sau au fost zile cand mi-a zis ca ii e foame si i-am dat la 18.15-18.30 si am iesit dupa aia afara iar cand am venit i-am mai dat un iaurtel mic sau cateva "cocote" (nuci, alune, fructe confiate). singura chestie e ca nu i-am mai dat asa des supe seara, exact din motivul asta, pt ca nu pot cara si cu alea dupa mine.
de Larisa Ioana 24.06.2010
histamina spune:
ca pojarul. a aparut dupa 3 zile de febra 39 si a disparut dupa 4 zile de tot.
era bubita langa bubita pe burtica, in rest mai rare,dar pe tot corpul.
ooana spune:
Neata
Rody asa a fost sa fie, eu sper sa ne vedem...de ce nu aici daca veniti acasa
multumesc pentru raspunsurile legate de cina
citat din mesajul lui ochidut Ooana noi multa vreme am mancat la 19 cina si la 20.30 lapte si bea intre 180 -210 ml. acum nu mai vrea lapte decat f rar. cina continuam sa o mancam pana in 20, nu imi place mie mai tarziu ca nu vreau sa ii fac baie cu burta plina plus ca nu sunt de acord sa se manance cina mai tarziu, mai ales copii. si noi dormim oricum pana in 21. stiu acum e mai greu cu iesitul afara, dar cateodata o iau cu mine, o incalzesc ii pun capacul ermetic si o pun in geanta, tine bine. si cand ne indreptam spre casa, ne oprim pe o bancuta si ii dau. sau eventual incercams a ajungem acasa putin mai devreme. sau au fost zile cand mi-a zis ca ii e foame si i-am dat la 18.15-18.30 si am iesit dupa aia afara iar cand am venit i-am mai dat un iaurtel mic sau cateva "cocote" (nuci, alune, fructe confiate). singura chestie e ca nu i-am mai dat asa des supe seara, exact din motivul asta, pt ca nu pot cara si cu alea dupa mine. Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
asta cu iesitul in parc vs. cina mi se pare tare greu
pentru noi ar fi perfect la 18.30...adica sigur ar papa bine
si ar fi si destul timp pana la lapte la 20.30
problema sigur se va rezolva cand va manca cina si va bea o cana cu lapte...iar apoi somn...dar cred ca mai trebuie sa astept putin
Cristeo nici nu sti cum e mai bine, sa trecem acum peste bolile copilariei sai peste cativa anisori...oricum va fi greu, zic eu indiferent cand se intampla
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip