Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
carla_2008 spune:
vai fete sunt atat de suparata papusa mea are manuta in gips cu fractura pt 3 sapt. A cazut de pe canapea,de fapt a alunecat de la 40cm. cu manuta sub ea.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana vreu si eu un SFAT Matei mananca la 12.30 un singur fel de manacare pana nu de mult dupa ce se trezea si statea pe olita papa celalalt fel in functie de ce mancase la 12...asta era pe la 16.30 - 17.00 apoi seara isi bea laptele 180-200ml de ceva vreme mananca foarte greu la trezire...dureaza si 30-40 min masa...plus ca papa putin i-as da doar un fruct atunci si i-as introde o cina solida dar imi e frica ca nu va mai bea laptele...adica cand sa ii dau cina la 20? si apoi peste 30-40 min sa ii dau laptele am mai incercat acum cateva luni si mi l-a refuzat EDIT: perfect ar fi pe la ora 19 sa pape ceva solid...atunci ar bea si laptele...dar la ora aia suntem pe afara cine papa seara cina solida, cat lapte mai beti apoi si la cat timp? Matei incepea sa bea laptele la 20.20-20.30 si apoi adormea instant acum reusim cumva sa stam pana la 21 cand adoarme <hr noshade size="1" /> 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
noi papam la 9 dim,la 13,la 17 si la 20.30 mancare solida(una din mese e ciorba de legume neaparat) si pe langa asta bem lapte la 10 seara(300ml) si la 6 dim(200ml).Mateo se mai trezeste cateodata pt inca o portie de lapte pe la 4,asa cam de 2-3 ori pe sapt.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
Alice_Elena spune:
Matusa, iti place?? Eu il urasc!! Face galagie si apa pe jos, mara vrea sa isi bage mainile pe acolo sau sa il plimbe prin casa l-am ascuns pe undeva :)))
Denisa, of ma mami, da cum a reusit? O doare sau..? Trimite-i pupaturi multe
Vali, neaparat sa faci poze sa le pui pe fb, sa invatam si noi spaniola :) pupa si tu trupa
crispro spune:
off, DenisA, pupam scumpica mica!
Matusa, ii plac si baloanele, dar mai mult e incantat ca sufla el. Ne pune sa mai aprindem cate o lumanare, sa sufle, ne pune sa suflam in baloane din alea de party, se face ca sufla si el. Am avut si noi ceva aparat din ala, ioi, cA nh il lasa din mana, trebuia sa il ascundem.
Cu pusul la colt- eu zic ca e prea devreme, ca nu inteleg. Desi in ceva carte citisem parcA de la 2 ani ( 2 min) si apoi cu fiecare an in plus cate un minut in plus. S-a intamplat de vreo 2 ori ca l-am certat de fata cu altii- eram la masa si arunca mancare pe jos. I-am Zis ca nu e frumos ce face, daca nu vrea sa manance, asta e. Dar nu aruncam mancarea pe jos. Asa i-a fost de rusine, a lasat capul in pamant si buzita jos. Ioi, mila mi-a fost de el. I-am zis apoi ca nu tb sa stea suparat, ca eu nu sunt suparata, dar ca nu e frumos sa aruncam mancarea pe jos.
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Mai vroiam sa zic ca i-am luat si eu vopsele din alea cu degetele, dar nu ii plac, pt ca se murdareste. Ii place daca ma joc eu, si el se uita dar nu pune mana. Ii place mult plastilina- si aia simpla, cum aveam noi pe vremuri, si aia in paharele, cu capace pe care facem forma de animale. Si ii plac f mult abtibildurile - i-am luat mai multe carti de l teora, cu abtibilduri ( la zoo, animale de la ferma, animale din oras, in parc, etc). Nu le lipeste pe locurile din carte, unde ar trebui, ci pe calorifer.
Hai ca pana la urma tot de pe tel scriu :)
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
Histamina, da, ce de boli eruptive. Eu ma bucur ca n-a fost ceva complicat, bine ca a facut acum.
Valeu Rody, ce noaptea ati avut! Cum se simte Isa? Pupam mult.
Ochidut, nu, nu-mi pare rau deloc ca nu l-am facut. Imi pare rau ca l-am facut lui Teo. Pentru ce sa-mi para rau, au fost cateva zile cu bubite si 2 zile cu febra, mai usor ca la orice viroza pe care au avut-o iarna trecuta. Eu merg un pic mai departe si vreau sa le fac baietilor tratamentul homeopat prin care se anuleaza efectele vaccinarilor facute. Mai citesc despre asta, dar cum ne-am inconjurat numai de homeopati, tind sa-I cam cred pe cuvant.
Ooana, da, ce sa zic, eu zic ca am scapat usor, decat sa-l faca cand e mai mare, mai bine acum.
Crispro, pupam si noi cu drag. Multumim de gandurile frumoase! Pupam si Vladutu dragutu si sa scapati de grija cea noua cu problemele cu kk.
Noi suntem ok, a zis pediatra ca putem iesi in lume, buucrie mare pentru toata lumea.
crissteo spune:
Ochidut, imi place ce pregatesti tu de papa, mai am si eu idei de la tine, ca parca intrasem in pauza de inspiratie, nu stiam ce sa le mai fac de mancare.. Multumesc.
Crispro, ce frumos povestesti tu de Vladut!
Denisa, pupam Carla cea frumoasa, sa ii treca repede! Pupam si mamica de incurajare
Mycya spune:
citat din mesajul lui crispro Michelle, Mycya, ale voastre fete is ok, nu? Ca erau mai bine. |
din fericire mai are doar putini muci. nu am mai avut nopti albe dupa cea de sambata seara.
sanatate multa tuturor delfinasilor
aelita spune:
Denisa,pupici,sanatate multa si recuperare rapida !! imi pare tare tare rau ca a avut asa ghinion !!
aelita spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Noi, cu mancatul in sine nu avem probleme, doar cu locul in care manaca. Nu mai sta in scaunel. I-am luat masa si scaunele, doar acolo mai mananca, bineinteles am pus-o si asta in bucatarie...doar asa mananca si la cresa. Cu pusul la colt, eu zic ca inca nu inteleg. Cu aruncatul pe jos...suntem experte, DAR, doar sunt 1-2 copii cu ea. Daca e singura, f rar, daca e cu mai multi copii, nici vorba de figuri din astea. La cresa mi-o lauda zilnic, mami zice ca e f cuminte....la noi e buba undeva. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 29+ |
stai linistita si nu te invinovati,buba nu e la voi ,dimpotriva e la cresa.Exact acolo unde e copilul mai cuminte e buba,contrar parerilor .Asa cum zic si bunicii " vaaai ce cuminte a stat la mine si cand vine ma-sa o ia razna "
La cresa sunt cuminti,desi nu asta e rolul lor,sa fie cuminti,nici nu ar trebui sa fie asa..dar se obisnuieste sa se laude acolo cat de cuminti sunt,iar ei de teama de a nu dezamagi se poarta frumos,si asta implica in acelasi timp ca ei aduna frustrari si energie ,si nu se descarca,atunci cand vor sa tipe,cand vor sa se tavaleasca-pt ca asta e la ei un mod sanatos de a se descarca !! mai tarziu vor invata sa canalizeze si sa echilibreze descarcarea asta ...dar cat sunt mici daca o retin,nu e bine pt dezvoltarea lor viitoare .
Din cauza ca "in lume" vor sa se poarte perfect,ajung acasa si se descarca.Dar asta inseamna ca langa voi au incredere deplina ! si langa cine sa te tavalesti daca nu langa fiinta care stii ca te iubeste neconditionat:mama ???? E clar ca nu o faci cu altii,de teama ca nu te vor mai aprecia/iubi. Ce e mai bine sa realizezi ca puiul tau are incredere sa "iti spuna " ce il doare?Inca nu stiu sa ne spuna,doar se tavalesc,dar lasandu-le spatiul asta,dandu-le incredere si dragoste,nu oprindu-i din teama ca ce vor face cand vor fi mari(care din noi s-a tavalit coscogeamite magarul la adolescenta? ) ,vor creste astfel siguri pe ei,si vor continua sa "ne spuna" oful lor,prin cuvinte de-acum,prin povesti de viata.Si vom sti in continuare sa ii ascultam.
daca nu ii ascultam acum,cand se tavalesc,nici ei nu vor mai veni la noi cand vor creste,sa ne povesteasca din trairile lor..si asa se indeparteaza parintii de copii.sau invers.Prietenia incepe de aici,de la tavalelile astea enervante,sacaitoare...
Deci,revin,Ramona,nu te invinovati,bucura-te,se simte sigura cu tine !!! altfel nu ar face-o!
da-i spatiu