Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 11
aelita spune:
Pusul la colt in nici un caz la varsta asta,si nu pt ca nu inteleg !
Ar fi mai grav daca ar si intelege !
trebuie sa incercam in toate incercarile noastre,sa nu privim rezultatul ,ci in ei .
paula_m spune:
Vali, sa iti dea Dumnezeu sanatate si mie sa-mi dea minte ca a ta!!!
Desi si Ramo imi tot repeta sa nu mai zic ca am copil rau, ca nu exista copii rai, eu ma mai scap, dar citind si ce ai scris tu, jur ca nu mai zic...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
ramonavlas spune:
Aelita, incurajator mesaj. Multumesc... o sa fiu mai atenta la ce vrea copilul meu!
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
29+
baby78 spune:
Vali, fara cuvinte mami ...Esti o mama de nota 10 si un om extraordinar
Multumim ca ne mai impartasesti si noua astfel de sentimente si trairi...
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
25+
rodyka spune:
aelita, esti o minunatie la... casa noastra
la noi nu stiu cum ar fi cu pusul la colt . in primul rand ca eu nu am fost pusa niciodata si nici nu stiu cum as putea sa-i explic Isei acum ca a facut ceva gresit . adica ce a gresit? ca a urlat pana m-a luat durerea de cap? ca n-a vrut sa manance macaroane ci pufuleti? ca nu vroia sandalutele ci adidasii? si nu oricare, ci cei roz? ca eu nu am timp suficient sa ma joc cu ea? si in final ajung la mine, ca la mine e problema. lipsa timpului (si implicit reducerea celui alocat jocurilor in timpul saptamanii) ma face mai irascibila, ma omoara frustrari de toate felurile si astea se resimt probabil si in tonul vocii, desi numar mereu pana la 10 inainte de a rabufni. probabil ca in ultima vreme a fost mai rau, 2 zile la rand nu am mai avut timp sa spal vasele si m-am culcat tot dupa miezul noptii. no azi, fara o vorba, Flo nu a mers la sala si s-a pus la spalat vase si gatit. asa mai respir si eu, fetele (sunt 3) deseneaza impreuna langa mine si parca e mai bine. Isa a fost bine azi, nu stiu ce nu i-a placut ieri...
si ca a venit vb de mancare, cris, ca tu ziceai de mancarea de la gradi: eu ii duc mancarea de acasa si luna asta, inca nu ma pot hotari sa o las sa manance acolo. DAR sa vedeti faze, una saptamana trecuta si una chiar azi. Maria a vazut ca avea Isa in mana un jeleu si a intrebat-o pe educatoare de unde il are si pentru ce e (era una din zilele de fiesta de aici), ca Isa nu mananca asa ceva si nici nu are voie, ca e prea mica. la care madam i-a spus ca nu are nimic daca mananca din cand in cand, ca tot era sarbatoare . iar azi, dupa ce vineri avea in pachetel un baton de malai nedesfacut si ma intrebam oare ce-o fi mancat (desi Isa ar sari linistita peste mic dejun direct la pranz si acasa!), a intrebat-o Maria iar pe educatoare cum de nu l-a mancat. si i-a raspuns ca probabil a mancat altceva, o fi poftit de la alti copii biscuiti . Maria s-a mirat stiind ca de vreo 2 luni nici nu se mai uita Isa catre biscuiti si covrigei si, cum e nitel tupeista, a gandit cu voce tare ca oare ce biscuiti or fi fost?? pai poate erau cu crema de ciocolata . vaaaaiiii, dar cum sa manance Isa ciocolata??? ca e prea mica, si mami nici pe mine nu ma lasa sa mananc prea multa, mai ales seara !! nu m-am enervat, dar mi-a placut mult de Maria cum a pus problema. si inca ceva: in 18 luna asta merg in excursie de la gradi la un acvariu la vreo 15 km (noi m fost deja de vreo 3 ori) si Maria a intrebat daca poate merge si ea s-o supravegheze pe Isa - raspuns: sigur ca da
ioii, cat am scris, cred ca deja v-am plictisit . crissy, un mare pentru tine ca stiu ca nu-ti plac mesajele lungi
crissteo, paula, multa sanatate puiutilor
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
gabrielaene spune:
Aelita ce bine le zici!
Ma bucur ca Isa e bine, de Maria numai cuvinte de lauda.E foarte foarte tare,gandeste ca un adult,e mami2 pentru Isa
Cristeo, ce medici homeopati aveti?Poate ma inspir si eu
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 . Laura cand incepe Stefi cresa? Eu am fost azi si am stabilit sa il duc din 2 iulie...Deja mi se strange stomacul de emotie... Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 25+ |
O duc de la 1 sept. As fi vrut mai devreme, dar avand in vedere ca in august e vacanta, acomodarea s-ar face din nou in sept. cand ar fi revenit din vacanta.Sper sa-si ia sotul concediu in sept. s-o pazeasca pe la cresa. La voi e alta situatia, e bine sa mearga la cresa inainte sa vina bebe, sa nu fie atat de multe schimbari in viata lui Tudor dintr-o data.
lauri_ca spune:
Denisa, pupam papusica frumoasa. Dar e fractura de i-a pus manuta in gips, sau doar o entorsa, ca la noi medicii le trateaza la fel?
Aelita, imi super plac postarile tale, esti o mamica cu vocatie. Ti-am simtit lipsa pe aici.
Rody, bravo pt. Maria, cred ca e f. echilibrata si responsabila pt. varsta ei. Baiatul meu e tare copilas inca, dar na, baietii nu se maturizeaza pana la pensie.
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lauri_ca Rody, bravo pt. Maria, cred ca e f. echilibrata si responsabila pt. varsta ei. Baiatul meu e tare copilas inca, dar na, baietii nu se maturizeaza pana la pensie. |
asa e cu baietii, am si eu unul de 37 de ani . Maria e si ea copilaroasa in majoritatea situatiilor insa, cand e doar ea si Isa, ii e ca o mama. nici nu ma asteptam sa se descurce atat de bine!
noapte buna, delfinariu
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
aelita spune:
fetele
Rodica a spus-o foarte bine : defapt noi ii certam din cauza frustrarilor noastre.ganditi-va la cuvintele ei de cate ori ne enerveaza copilasii cu tavalelile lor !
niciuna nu e perfecta,si eu va spun tot din experienta,si a frustrarilor,si a tipetelor,si a tot ce face orice mamica . Dar dupa ce trag aer in piept,nu ma gandesc ce ii fac eu copilului sa se potoleasca,ci CE FAC CU MINE.Copilul e ok . E clar ca nu putem fi calme mereu la cerintele si urletele si tavalelile lor,dar sa nu cadem in greseala de a incerca sa ii scapam pe ei de asta,cand defapt vrem sa ne scapam pe noi.amintiti-va mereu: ei sunt ok !!
eu imi amintesc cand eram in toiul jocului,rasete,sarituri,sitractie maxima,toata lumea era a noastra,eram fericiti si dintr-o data jocul ni se oprea prin urlete,strigate,ca facusem dezastru..Pe o parte aveau si ei dreptate,obositi si noi cu casa intoarsa cu curu-n sus,dar si noi ca eram fericiti ! si care la ora aia nu pricepeam nici ce am facut,nici ce au cu noi,si o luam si degeaba,si fara sa invatam nimic.Nu inbvatam sa nu mai facem,sau sa facem curat,sau sa ne jucam mai frumos,invatam ca atunci cand iti e lumea mai draga cineva vine si iti strica cheful
de-asta ma chinui sa nu le dau lectia asta de viata copiilor...desi recunosc,am facut-o si eu..