Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)
Raspunsuri - Pagina 19
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut noi avem un mare eveniment: ne-am luat inima in dinti si am facut ROR azi. om trai si om vedea. asta e postare mai mult pt Paula, ca noi 2 parca eram cele mai nehotarate in nici o directie. sa mai deschi oare subiectul si sa va intreb, cine si ce reactii a avut dupa ror?. sau paula poate mai deschizi un topic pe fb, separat cu reactiile Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Si noi eram printre cei nehotarati si pana la urma l-am facut in februarie...Nu am avut absolut nici o reactie adversa mai putin o stare de nervozitate pe care eu am pus-o pe seama vaccinului dar nu sunt sigura....
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
25+
racusor2010 spune:
si eu sunt socata de ce s-a intamplat cu micuta, Doamne, cred ca nu as mai fi om nici nu vreau sa ma gandesc!
Ochidut dupa ROR lui Andrei i-au aparut reactiile la fix 4 zile, cum scrie la prospect...a avut sistemul imunitar slabit, la noi s-au materializat (uff, vorbesc ca o corporatista ) la burtica...a facut si candida, a fost o perioada foarte aiurea! dar nu e musai sa aiba reactii adverse! nu a facut temperatura, doar nu avea pofta de mancare, facea moale, il durea burtica de la fructe...i-am dat probiotics pentru asta...dar ne-am chinuit ceva atunci...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
Roxana_Theo spune:
Buna tuturor. Tocmai ce stateam eu la salon cu vopseaua pe cap(ma pregatesc pt serviciu) si am intrat sa vad ce mai faceti, cand vad apelul Paulei.
Noi suntem bine acum. Povestea e lunga....dupa bronsiolita, Theo a facut herpangina, o boala de care habar nu aveam, cu febra mare timp de 5 zile, fara nici un alt simptom. Va dati seama ca am fost disperati. Medici, analize...tot tacamul. Acum
Imi e frica si de umbra mea. Adica sa nu mai contacteze ceva....
crispro spune:
Vlad e slab, 11 kile, dar are o burta!!! Bine ca ai zis tu Ochidut de ea, ca si eu imi faceam griji.
Ror- nici o reactie.
Roxana, bine ai revenit!
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
Doamne, nu-mi pot lua gandul de la biata fetita care a murit inecata . Bietii parinti, biata bunica-sa
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
bumblebee spune:
Denisa, sanatate muulta Carlei! Sa se vindece repede si sa doara caaat mai putin!!
Aelita, din nou, mi-au patruns vorbele tale adanc in suflet!
Pe mine ma mult decat faptul ca se tavaleste ma exaspereaza fatul ca daca i se puna capsa si s-a suparat, nu reusesc sa mai comunic cu el. Incerc sa-i explic, sa-l iau cu altele, nu am nici cea mai mica sansa..
Rody, Maria este extraordinara!!
Eu eram cu 2 ani mai mare si il schimbam pe frate-miu, ajutam la baita. Ca sa nu mai spun ca avea 1 an jumate cand a plecat mama si frate-miu dormea cu mine, manca numai cu mine, imi spunea intr-un timp mama. Desi il iubeam, uneori il vedeam ca o povara.. M-a tot macinat chestia asta.. dar eram doar o copila si eu si aveam nevoie de altele.
Nu fac in niciun caz analogie, pt ca nu e cazul, Maria are parte doar de experienta frumoasa a surorii mai mari cu tine alaturi.
Uneori cred ca ne nastem cu instinctul matern, de a proteja o fiinta mai mica si de a iubi fara conditii.
Anca, eu am luat delimano de la Selgros, cu puncte erau la 50% din pret. Si eu sunt multumita de tigaie. As mai vrea si altele, dar la mine baza oricum e inoxul. As lua o plita de la ei si un wok, dar astept sa ma umplu de bani inainte .
As mai spune cate ceva, dar ma fugareste sotul ca vrea sa faca platile online.
eladea2005 spune:
oana, nici Filip n-a avut nicio reactie la ROR...
si el are o burticaaa....mai ales dupa ce mananca/bea...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ooana spune:
Oana, nu am avut nici o reactie dupa ROR!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
bumblebee spune:
Puiutz, si eu am luat Karisa, cu exceptia sangerarilor nu am ce sa-i reclam. Am inteles ca sunt f slab hormonale.
Va pup dulce, dar ma retrag, poate maine vin sa mai pove si eu despre burtosul meu, poznasul si scumpelul meu.