Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Oana ti-am raspuns si pe Fb imi facea netul nebunii!

Am de doua feluri, 2 clasice, din acelea cu din "fulgi" si 2 anatomice dintr-o singura bucata burete sau cum s-o numi ca nu stiu!

Sunt ff multumita de ele, eu o prefer pe cea clasica...

Mergi la inceput

Oana hai ca scriu stereo, oricare ar fi sunt bune, eu nu am motive sa ma plang, pt maria vreau sa iau una, eu le-am luat acum 4-5 ani la o oferta!

Cred ca e ok spre ce te-ai gandit, o sa intru intr-un magazin sa le iau la pipait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Multumesc Anca!
Te duci sa vezi perna zilele astea, ca atunci as aastepta sa imi spui cum ti se pare...eu nu stiu unde sa o caut aici la noi? la Metro?

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Oana o sa dau o fuga in cursul zilei de luni pentru ca am drum in zona in care se afla magazinul!

Nu stiu sa existe la metro, sunt magazinele lor parca topshop si Dormeo!

Te anunt si iti spun cum sunt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, la asta ma gandeam si eu, mai ales ca acolo e multa lume mereu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

oana, oare nu este Dormeo magazin in Polus/Iulius? Nu stiu de ce am impresia asta...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Larisa nu doarme pe perna, deocamdata nu m-am gandit sa ii iau. ar trebui?

Histamina prietenii tai vand si la altii? au ferma ceva?

de fetita am auzit de la bona azi dmineata, am crezut ca nu a inteles ea bine, eram socata oricum, mai ales ca noi aseara am fost in ior si am trecut si pe langa fantana...Si eu m-am mirat cum de nu a vazut nimeni copilul cand a cazut in apa, sunt atatia adulti mereu pe langa fantanile astea....nici nu mai vreau sa ma gandesc

oricum am vazut ieri niste faze inparc care m-au scarbit, una o zgaltaia efectiv pe fiica-sa si apoi i-a dat si niste palme peste fund ca sa se potoleasca chipurile din criza
altul urla ca fiu-su de numai 2 ani ca ce "nu vede leaganele, ca il pot lovi, sa le ocoleasca" si copilul tot alerga disperat printre ele si ala tipa ca descreieratul dar fara sa il prinda, de la un moment dat mi-am pus mainile la ochi ca a trecut un leagan milimetric pe langa capul lui, de era sa lesin eu. si tampitul urla in continuare. doamne ce oameni

noi avem un mare eveniment: ne-am luat inima in dinti si am facut ROR azi. om trai si om vedea. asta e postare mai mult pt Paula, ca noi 2 parca eram cele mai nehotarate in nici o directie.
sa mai deschi oare subiectul si sa va intreb, cine si ce reactii a avut dupa ror?. sau paula poate mai deschizi un topic pe fb, separat cu reactiile

si am hotarat duminica sa o ducem pe Larisa la mute sa stea acolo in cursul saptamanii asteia. acum insa ca am vaccinat-o sper sa nu aiba cine stie ce reactii si sa nu fiu cu ea.....

in rest, avem 93 de cm si 13.700, e tot fix pe aceeasi curba greutatea raportat la inaltime, insa corespund unei fetite intre 2,6 - 3 ani.

la copii vostrii li se umfla burta? ca m-am uitat atent la Larisa, ea nu are nici maini si nici picioare grase, in schimb face o burta, cateodata chiar ma gandesc daca e normal. pediatra a palpat-o, nu pare nimic suspect si ne-a zis ca e normal, ca sa urmaresc ca e mai umflata dupa ce mananca si cu siguranta dimineata cand se trezeste o sa vad ca nu e asa burta. plus copii nu isi pot controla muschii burtii....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ochidut, da,vand.
ce stiu eu,ca iau de 10 ani si-s cel mai bun tester:
nu s edau chimicale animalelor.daca-s bolnave, se cheama dr,daca le face tratament ,nu le taie.tratament se face doar in caz d eboala,si eu am prins doar cateva cazuri in 10 ani.
papa se da numai boabe,adica porumb sau uruiala,iarba, dupa caz.

branza e de oaie, vaca sau mixta,deoasebita.
eu iau de la ei: porc, ied, capra, miel, oaie, curcan, branza, oua.

toate-s super.
daca vrei ied, te duci, ti-l iei direct de la pasunat,de ex.

reactii dupa ROR am avut dupa o sapt, oribile:febra amre, internat in spital, otita urata.
deci nici nu vreau sa-mi aduc aminte.

Mergi la inceput

reactiile la vaccin ROR - sunt cam aceleasi care sunt simtomele bolii, temperatura,posibile eruptii inapetenta si pot seamana cu cele de la rosu in gat! deasemenea pot persista 2-3 zile. Acum e si sezonul varicelei!

Burtica umflata de obicei dupa ce mananca, dar ea cum e slabuta se vede si dupa ce bea apa sau laptic!

Nu am cuvinte pt cele intamplate in parcul ROR, nu mi-as ierta toata viata daca as fi fost in zona respectiva si nu as fi intervenit, daca vedeam ceva! Ceva din mine ar fi murit!

Sa fereasca Dumnezeu pe toata lumea de asemenea tragedii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

pt burtica umflata, incearca infacol de 2 ori/zi timp de 2-3 zile.

Mergi la inceput