Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Alice, sa-ti traiasca parintii si sa se bucure impreuna de nepoti! Sa-ti traiasca si soacra, ca-i utila si ea uneori pe la casa omului!

Si Stefi se preface ca scuipa dupa ce se spala pe dinti, dar nu la chiuveta, ci prin casa ca ea se plimba si in timp ce se spala. Culmea ea ca ii si reuseste.

Am vazut si eu stirea cu fetita. E cumplit ce s-a intamplat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna fete!

Doamne ce tragedie cu micuta de 2 ani! Nici eu nu am incredere sa las copilul cu altcineva. Chiar daca as avea o bona, nu l-as lasa pe Raducu la plimbare cu bona. Nici cu bunicii neinsotiti de mine sau de tati.

Eu sunt de ieri pe stop si ma simt jalnic. Am inceput sa iau anticonceptionalele pentru subtierea endometrului si pentru durerile groaznice pe care le am de obicei in aceste minunate zile... Azi am si uitat sa iau pastila la aceeasi ora ca ieri. Fetele care ati mai luat anticonceptionale, stiti cumva...pastila de maine o iau la ora la care am luat-o azi sau pastrez ora de ieri? Azi am luat-o cu 2 ore intarziere

In afara de asta, oare de la o singura pastila luata pot aparea modificari puternice ale dispozitiei? Ieri am fost foarte irascibila si depresiva, aseara pana nu am plans un pic nu mi-am revenit

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

oana,
eu nu mi-am permis,dar,daca iti permiti, ia saltea si perna care s emuleaza pe forma corpului tau.
costa cam 6000 de lei noi tot setul

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

din pacate nici eu nu imi permit sa dau atat

Anca, mai exact care perna o aveti voi???

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Ooana la Dormeo, pt. copii pana in 10 ani, am vazut o perna f. buna la 119 lei. Adica macar lui Matei sa-i iei.

Noi avem perne de la Dormeo (pentru noi) si pot sa spun ca sunt f. multumita de ele. Si eu ma gandesc sa-i iau lui Raducu, dar sper sa gasesc pe la Selgros ca sa nu mai dau bani si pe transport la comanda pe net.

12.08.2010

Mergi la inceput

Cu perna de la Ikea, a lui Raducu, am patit la fel, dupa cateva spalari s-a facut numai cocoloase

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, eu pastilele nu le iau chiar la ora fixa-adica le iau seara la culcare, pe la 22, 23 sau 24. Aseara am uitat, mi-am amintit acum dimineata, am luat-o, iar urmatoarea o iau normal, adica diseara la culcare. Daca pastila uitata o iei totusi in urmatoarele 24 de ore, a doua o iei normal (ca si in zilele anterioare). Daca uiti pastiluta mai mult de 24 de ore, atunci stiu ca se da peste cap - nu te mai protejeaza.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Puiutz teoretic pastrezi ora la care le luai inainte, iar daca ai intarziat mai putin de 12 ore nu-i nici o pb. Eu iau yasmine si ma simt f. bine cu ele.

Crispro si pe mine ma enerveaza oamenii care se minuneaza ca mai sta in carut, de parca ar fi vreo rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

puiutz,schimba de urgenta anticonceptionalele.unele pot da depresiis evere.
ia altele,ca-s o mie de feluri.

Mergi la inceput

Crispro, Laurica saru'mana!

Histamina! dar de la o singura pastila?!? As mai lua cateva zile, sa vad cum mai reactionez, poate ieri am fost in mod natural mai irascibila... Din cate stiu astea pe care le iau eu au concentratie minima de hormoni. Eu iau Karissa. A mai luat cineva?

Intai imi daduse si mie Yasmine, dar l-am intrebat pe dr. daca nu accentueaza durerile de cap, ca eu si asa ma cam lupt cu ele si atunci mi-a recomandat Karissa. De stari depresive nu m-am gandit sa-l intreb

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

puiutz - eu imi puneam alarma la tel. mobil la ora 21 si atunci luam pastila, si fetele din gasca noastra la fel, ne sunau in acelasi timp, stia toata lumea ca e timpul pilulei

Doamne ce tragedie cu micuta :((((
La varsta asta trebuie sa stai numai langa ea, in spatele ei, o clipa de neatentie poate avea urmari teribile.
Eu nu indraznesc sa o las singura pe strazi sau in parcuri, de manuta nu sta.. Isi schimba brusc directia si trec biciclete/ trotinete in viteza..
De asta noi nici nu prea iesim la plimbare, ne petrecem timpul in locuri ingradite, si nici acolo nu e sigur, trebuie sa stai cu ochii pe ei in fiecare clipa. Mie cel mai tare mi-e frica sa nu se duca in dreptul leaganelor cand e vreun copil care se da..
Mai sunt si copii rai care lovesc, nici nu stii cum ii da cu un bat in ochi, Doamne fereste!!!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">27+ cu

Mergi la inceput