Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (70)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Crispo lui V ii plac bloanele de sapun, sau ii place sa sufle?
Noi ma luat dim Metro un aparat de facut baloane si e bestial. Aparatul pe care-l recomandase Alice acu ceva vreme. Si pe pentru asta chiar trebuie sa-i multumesc lui Alice.

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

si noi am avut...doua...ambele stricate de F, care le-a aruncat pe jos... dar au fost ff bune, chiar trebuie sa caut sa le mai cumpar unul...

aa, mai sunt acele pistoale unde pui sticluta si apesi pe tragaci si faci balaone...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

uf, nu mai reusesc sa intru... am o perioada f busy acum...

mi-e dor de voi...noroc cu FB-ul...

un weekend superb sa aveti!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Si eu sunt pe zona, culc copilul.

Am fost in oras, de fapt in piata, la soacra-mea. Iar ma intreaba lumea da ce are, e suparat??? bai, ma termina. Si chiar era vesel v, s-a bucurat ca a vazut banane, a cerut si el una, ii striga pe bunici, cat pe unul, cat pe altul, raspundea la intrebarile celir din jur.si aia ma imtreaba ce are!!! I-am zis ca e linistit, e bland de felul lui. Dar ce trebuia sa faca, sa se arunce de pamant? Asa era bine ??? Ioi, ce m-a enervat!

Ieri a facut v kk mai pastos, asa ca nu i-am mai dat eridiarom.azi iar e moale si imprastiat ( nu copilul, ci kk).

Si noi suntem ocupati. Diseara pleaca sora-mea la Petrosani, Vasi e la Tm la un examen, el vine diseara. Maine mergem la cluj, la un botez. Duminica la ziua unei fine. Luni 2 ore ma uit la neveste disperate, ultimul episod( daca ma lasa v), apoi la sauna. Marti se reintoarce sora-mea, miercuri fac mancare, ca joi vine mama!!! Iu-huuuu!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

pt fetele din bucuresti o intrebare, ca tot m-am implicat in subiectul "este vina parintilor ca au copii obezi?" stiti cumva o ferma pe langa Bucuresti de unde sa poti cumpara alimente care sa aiba statutul ca fiind sanatoase, verificate, adica sigure din toate punctele de vedere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Paula bravo mami pentru initiativa de strigare in delfinariu...Poate mai apar mamici de mult disparute

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Neata!

Doaaamne, doar ce am vazut la tv ca o fetita de 2 ani s-a innecat intr-o fantana arteziana in IOR

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Si eu am vazut stirea si sunt ingrozita....Eu nu il las pe Tudor afara cu nimeni ...nici macar cu mama mea in care am incredere totala tocmai pentru ca stiu ca o clipa de neatentie poate fi fatala iar copilul meu este mult prea activ pentru oricine...Singura de care asculta sunt eu...Cu tasu daca il striga mai rau fuge.....

Nici nu vreau sa ma andesc ce e in sufletul parintilor micutei

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Si eu am vazut stirea si sunt ingrozita....Eu nu il las pe Tudor afara cu nimeni ...nici macar cu mama mea in care am incredere totala tocmai pentru ca stiu ca o clipa de neatentie poate fi fatala iar copilul meu este mult prea activ pentru oricine...Singura de care asculta sunt eu...Cu tasu daca il striga mai rau fuge.....

Nici nu vreau sa ma andesc ce e in sufletul parintilor micutei

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
25+
[/quote]

Si mie imi este frica si azi vine o femeie pentru Maria,deja am emotii numai gandindu-ma. Fetele cu bone, cum ati trecut de teama asta?(daca ati trecut)

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Crispro, nu te mai stresa cu ce zic cei din jur. Eu am devenit indiferenta si e mult mai bine. Si de Matei se luau "esti copil mare,de ce plangi?copiii mari nu plang", mama si mai rau facea. Lasa-i in pace

Legat de scuipat sa va povestesc faza: ai mei se spala pe dinti in acelasi timp,pe Matei eu iar Maria vrea singura.Intr-o zi cere si ea in timp ce-l spalam pe Matei,iau periuta sa o frec pe dintisori si in timpul asta ii zic lui Matei sa scuipe si poc ma trezesc cu un scuipat fix in ochi de la Maria(ea era cu capul in sus ca o spalam si credea ca i-am spus ei).Mama ce au mai ras amandoi de mine,s-au distrat la maxim

--------------------------------------------

https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011

Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Doamne, bietii parinti!! Si nu vreau sa stiu ce e in sufletul acelei bunici...
Dar eu cred ca se pot intampla nenorociri si daca e sub supravegherea mea. Nu pot sa prevad tot ceea ce va face. Nu o data s-a intamplat sa cada langa mine de am crezut ca nu-l mai ridic de jos...Sa ne fereasca Dumnezeu de toate nenorocirile astea!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

anca,eu am prieteni cu ferma de unde iau de toate de 10 ani.

eu nu citesc stiri de astea.inca mai am in cap momentul ala de groaza nebuna, can am luat razna, cand strumf nu a mai miscat in burta si ii scazuse si pulsul la monitorizare la 30.
nu mai cititi asa ceva.

inca am cosmaruri ca moare, mi-l rapeste cineva.uneori vreau sa fac bebe2 tocmai d egroaza asta.

am fost si la psiholog.am uitat tot, dureri,travliul ala de 4 aile,dar peste momentul ala cand imi mangaiam burtica si ii spuneam sa dea un smen si el nu mai misca,peste ala nu cred ca voi trece vreodata in viata mea.e o groaza oribila,care iti prinde toata fiinta,te anuleaza.eu ,in acel moment mi-am peirdut mintile.mi-am revenit dupa 5 zile.
deci nu vreau sa ma gandesc ce e in inimia acelor parinti.

pt mine un lucru e clar.as muri si eu pe loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

INTREBARE RETORICA
inteleg ca persoana care supraveghea copilul nu a vazut nimic, dar celelalte persoane?? ca doar nu erau singuri acolo?
incredibil, oricum...

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput