Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Iti trimit un mare Zen si de la mine , Fleur. Hai, mai fetelor poate mai veniti si voi, joi la Roxy la cafenea. Ioana, Zizou ca tot sunteti in Bucuresti. Iiuli, ce mare e bebeloiu. Al meu la 25 de s avea doar 800 de gr. Cand eu va spun ca o sa fac un mat, e clar acum.Macar sa faca 2,500 g al meu. Nici nu stiu ce sa mai zic. Astept si eu anticorpii pe marti si merg si eu la control. Atunci voi avea 29 de sapta. aproape. Laura, mai iau vitamine cand nu am fierul. Fier iau in fiecare zi. Daca nu iau fier am ameteli. Zizou, frumoasa burtica si e ok ptr. 23 sapt. Ioana, daca ti-a marit Herghelegiu doza, inseamna ca stie el, ce stie. Eu m-am umflat de somn pana acum, ptr. ca am venit lesinata de la birou.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna.si mie mi se pare mai la indemana facebookul...asa ca sunt de acord.si cred ca se poate face si privat sa nu il poata vizualiza toata lumea.si eu cred ca se si poate loga de la mai multe calculatoare odata cu aceeasi parola.

fetele care ati mai zugravit dupa cat timp ati dormit in camera zugravita?ca eu m am mutat azi in alta camera sa dorm ca in dormitor am zugravit si stau cu toata casa intoarsa si nu suporttttt.oare maine o sa fie prea devreme daca dorm acolo?

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

IIuli, felicitari pt vestile bune de la eco , presupun ca are timp sa-si dea cordonul din jurul gatului.
Fleur, mai mult optimism te rog , pai tu esti cea care ne dai curaj si acum ai clacat chiar tu , nu se poate asa ceva , hai ZEEEEEN mult de la noi . Am si eu momente cand toata lumea ma enerveaza si am si un talent ca mi se citeste imediat pe fata cand ma deranjeaza ceva , acum o am pe soacra-mea langa mine si ma pazeste siiii imi mai pune si o mie de intrebari si ma scos din toti pepenii
Ada, ce greutate a avut Tudor la nastere ?
Ali, eu am tinut geamurile si usile deschise non-stop si am dormit din prima seara in camera , am dat dimineata cu lavabila si pana seara era OK, daca simti ca nu s-a evaporat amani , eu sunt dependenta de patul din dormitor

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Iuli, felicitari pentru rezultate.
Sunt sigura ca isi va desface pana la urma si cordonul. Oricum, important e ca totul e bine si e sanatos.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Laura, Tudor a avut 2,800 si 48 de cm, iar sotul mi-a zis soacra ca a avut 2,200.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Laura, Tudor a avut 2,800 si 48 de cm, iar sotul mi-a zis soacra ca a avut 2,200.

Ada

Stai linistita eu pun pariu ca Nectarel o sa ajunga la 3 kg si o sa fie puternicul familiei , o sa fiti cu totii invidiosi pe el ca este un barbat adevarat

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Seara buna! Eu ma lupt cu o durere de gat si nu stiu ce-as putea sa iau ca sa se amelioreze, leacurile babesti nu prea dau roade... Tantum verde spray e indicat oare pe per sarcinii, stiti cumva?
Fii-mea si ea cu ceva febra, azi a trebuit s-o tin acasa, greu frate. Mi-e din ce in ce mai greu sa tin pasul cu ea :(

Joi la ce ora e intalnirea? Incerc si eu sa ajung dar nu pot promite, e cam departe pt mine kiselef, plus ca trebuie sa o iau de la cresa la 5jumate...doar daca reusesc sa stabilesc cu ai mei sa stea cu ea la ora aia.

Porumbita, sanatate! Nu stiu ce ai putea sa iei pt nevralgie, dar cred ca trebuie tratata cauza, nu efectele pt ca in ritmul asta va trebui sa faci tratament pana nasti...

Ioana, sa dea DOmnul sa fiti bine! Nu ma pricep la probleme de genul asta, dar daca doctorul nu s-a aratat f ingrijorat ma gandesc ca sunteti in grafic, doar sa monitorizezi atent orice schimbare.

Eu am folosit pompa manuala de san de la Avent si ne-am inteles bine. Am alaptat exclusiv pana la 6 luni si apoi pana la 1 an si 3 luni, cu toate ca mai era laptic mult si bine. Cu pompa m-am imprietenit de la bun inceput pt ca aveam f mult lapte si sanii angorjati asa ca pompam la greu...tot asa am stocat laptelein recipiente sterile de urocultura si aveam sertarele congelatorului pline. De folosit nu am folosit insa pt ca slava Domnului lapte era suficient asa ca n-avea rost sa apelez la rezerve, plus c ami se parea ca laptele decongelat avea un gust/miros mai ciudatel. Dar la nevoie...merge!
Biberoane am avut si Avent si Nuk, ne-am oprit la cele din urma pt ca aveau aceeasi tetina ca si suzetele si au fost mai usor de acceptat in general dupa ce am intarcat-o.
Sterilizator am avut Avent pt microunde si am fost f multumita, incapeau in el orice tip de biberoane.

Ref la fb, se poate crea un secret group, ceea ce inseamna ca nu se poate gasi prin motorul de cautare, membrii si continutul sunt secrete de asemenea, ceea ce mi se pare chiar mai sigur si mai privat decat pe forum. Asa ca pt mine e ok.

Ref la greutatea lui bebe, fiecare are propriul ritm de crestere. Piersicuta mea avea 470gr la 22 sapt. M-am uitat de curiozitate pe ecografiile Ilincai si la 26 sapt avea 1000gr, deci cam pe acolo se invart la 25-26 sapt, zic asta ca Iiuli povestea de bebeloi greuceanu felicitari pt vestile bune!

Gata, ma intorc la somn, am o stare generala naspa rau cu gatul asta...ma doare si capul a raceala asa :( N buna!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi...va invit la o cafeluta

daca pana acum dormeam ffff rau azi noapte am dormit oribilllllllll

laura la mine au terminat destul de tarziu si mai miroase si acum destul de tare.si nici nu mi am putut pune lucrurile la loc ptr ca mai au de pus tapet pe un perete.sper sa nu miroase si lipiciu ala

31+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!
Multumesc de raspunsuri legate de miscarile bebelui ,m-am mai linistit.
Inca doua zile foarte grele la servici,apoi sper sa treaca mai repede restul.
De doua zile ma doare din nou dintele ,m-a mai durut asa exact la limita dintre trim 1 si trim 2,si a durat vreo 4-5 zile...pana m-am sfatuit si m-am hotarat ce sa fac,mi-a trecut durerea,si nu am mai facut nimic,tot de frica anesteziei si a radiografiei.Sincer acuma imi pare rau de tot,ca iar nu pot sa dorm de durere .Atat e de sensibil,ca nu pot sa manc de frica nu cumva sa ating cu dintii de sus.Iau cate un paracetamol cam la 4 ore,ma ajuta,dar putin de tot.Mai folosesc si spray cu lidocaina local,cand nu mai suport,dar efectul tine 2-3 minute.Dentistul meu de incredere e tot timpul foarte aglomerat,probabil dureaza cel putin o saptamana pana ma poate programa,plus ca intai trebuie sa fac radiografia.Off...si eu ies de la servici la 4,si trebuie sa fug sa iau fata de la gradi...O sa vad eu cum fac...de data asta nu mai aman,nici de trece durerea,pentru ca sigur revine pana nasc,si e crunt!
Gata,am fugit la servici.Mama ce ma doareeeee!

_

Mamica mandra 26+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Ali, merci de cafeluta.

Muraturica, ca sa vezi motanul va trebui sa vii tu la mine, din pacate nu ii place sa calatoreasca.

Kimmy, cred ca ar fi ok sa faci o radiografie. Ma gandesc ca e in partea de sus si iti pune sortul acela de plumb in fata iar sarcina e destul de avansata.

Azi ma duc la eco, am niste emotii....

23+

Mergi la inceput