Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello.
Azi nu m-au chinuit durerile ci arsurile. Astept acum sa plec de la birou.
Ce de fete au eco azi si maine. Bafta la toate, va astept cu vesti bune.
Ioana, fi calma ca sigur bebele tau va fi bine.
Porumbita, cred ca asa e cel mai bine, sa vezi ce e sub plombita aia. Despre nevralgie, nu stiu decat ca trece cu antinevralgic (cel putin la mama mea asa era). Nu stiu daca e permis in sarcina si, daca durerea e suportabila, poate ar fi mai bine sa astepti sa vezi ce zice dentistul. Foarte interesanta experienta ta cu alaptatul. Sunt sigura ca nu a fost deloc usor, insa e bine de vazut ca se poate si fara sa stai literalmente lipita de bebe.
Zizou, si cantarul meu arata vreo 7-7.5 kg in plus, dar nu le simt. Burtica se vede totusi. Nici mie nu prea imi prieste graviditatea si ma gandesc ca voi fi mai linistita o data ce vad bebele. Sunt sigura ca atunci ne vor macina alte ganduri.
Ma faceti invidioasa ca voi din Bucuresti va puteti cunoaste. Nici eu nu am cont de facebook, dar sper ca macar cate o poza se va strecura si pe picassa cand aveti timp.
Va pup.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Gata am pus poze pe picasa.

Porumbita, merci de informatii. Avand in vedere ca vreau sa ma intorc la munca dupa 3-4 luni e bine de stiut ca pot stoca laptele. Dupa ce ma intorc la serviciu va mai dura aprox o luna jumatate pana imi refac simulatorul si imi iau licentele asa ca maoi pot sa ii dau lapte de la mine. Daca incep sa zbor voi fi prea iradiata sa ii mai dau lapte matern.

Muraturica si la mine se vede burta dar doar daca am ceva mulat. Nu fi suparata pe cele din Bucuresti, Cand voi incepe sa zbor iti voi face o vizita

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Zizou , este frumoasa burtica si este ok pt 23 sapt , tine de constructia fiecaruia , eu m-am saturat sa mi se tot spuna ca este foarteeee mareeeee , o am cat trebuie pt gabaritul si constructia mea

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Mda... asta cu datul cu parerea e un sport national. Si eu m-am saturat sa ma intrebe lumea ce am. La ultima eco nu a vrut sa se minte deloc asa ca nu am putut vedea ce este, cand ma intreaba lumea ce este fata sau baiat eu raspund foarte senina si cat pot de serioasa ca e un copil. Sau sa ma intrebe ce fac cu motanul ca a auzit ea/el de sora cumnatului verisorului prietenei etc etc ca nu stiu ce lucru ingrozitor a facut pisica copilului. Asa ca te inteleg perfect.

Merci de complimet.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Zizou, frumoasa burtica si frumoase poze.
Ai o meserie tare interesanta, te cred ca iti lipseste.
Aaaa, si....vreaauuu motaaaaanu! mancai-as pernitzele alea, imi aminteste de ai mei, am avut o pisica exact ca el dar am dat-o(nu din cauza sarcinii, mai demult).

Fetelor pe ploaia asta nu vreau decat sa dorm...si de abia am inceput programul la birou....

Haideti cu zenul de undeva ca nu mai pot...

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Fleur, cand vii in Romania te astept pe la mine. Stau la 5 km de aeroportul Otopeni asa ca nu vei face un ocol prea mare.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna seara, fetelor,
tocmai ce am aterizat de la ecografie.
raportez copiloi de 1,071 kg, cu toate cele in grafic, dar cu cordonul in jurul gatului. acum vorbesc cu el si ii spun sa dea cordonul la o parte, ca fetitele poarta margele si numai dupa ce se nasc au voie si ele. altfel, totul bine, burta e mare ca si copilul e mare, colul are 4,8 cm, e in regula, doamne ajuta sa fie asa in continuare.
mi-a fost asa drag sa ma uit la el, a fost cea mai frumoasa ecografie de pana acum, a deschis un ochisor si dadea asa din gene - radea si doctorul ca cica e a doua oara cand vede asa ceva la o sarcina de sase luni. aaa, si "manca" de zor, dadea din limbuta continuu, un scump, ce sa mai zic.
acu dau fuga sa mananc si eu ceva, ca mi s-a cam facut foame. nu mi-a recomandat dr analize, voua cand v-a dat sa faceti analizele de trim 3?

25+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Ce liniste pe aici...

Noroc cu vestile de la ecografii ca ne mai dezmortesc. Bravo Iuli pentru bebeloi! sa creasca in continuare sanatos si in grafic....zici ca dadea din gene i-auzi smecherul, si mai statea si cu esarfa dupa gat... ce sa-i faci trebuie sa se joace si ei cu ceva pe acolo, ca se plictisesc .

Fetelor pe mine m-a ajuns o oboseala extrema - nu-mi place sa ma plang, abia mi-am mai revenit un pic acum ca am facut cativa pasi in parcare, pe ploaie si vant, dar a fost ok la aer - insa de vreo 2 saptamani numai asa ma simt. Orice lucru mic de facut ma epuizeaza, numai la gandul la ce am de facut si sunt fleasca. Asta de cand si burta mi-a crescut brusc si ma tarai ca o testoasa. Incheieturile mainilor ma dor continuu, scap din maini si nu mai pot ridica decat cu dureri si greutate cantitati mici (de ex. o oala cu 1l de apa).
La servici ma tarai iar acasa zac, cand imi permit luxul. In seara asta insa, trebuie sa gatesc si sa vizitez si o vecina sa ii dau neaparat ceva sa duca in Romania. Nimic deosebit si totusi ma epuizez numai cand ma gandesc. Si interactiunile cu oamenii ma irita, foiala, vorbitul cu voce ascutita. De aglomeratie nu mai zic, evit total. Mi-e si rusine de senzatiile astea.
Maine am o zi ultra-lunga in prima parte, cu controale la medici (clinica+ gineco+ ecografie), dupa amiaza nu cred ca sunt in stare sa revin la servici.
Se pare ca "luna de miere" a sarcinii s-a terminat pt mine si a inceput partea cea mai grea...

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Iuli
asa mare BB ai la 25 de saptamani??? waw! super tare
Zizou, si eu stau la 3 km de aeroportul Otopeni.
Iar apropos de dat cu parerea, eu nici nu mai vag in seama. Si nu te speria cu pisoiul ca astea's basme. Cunosc zeci de gagici care au nascut si crescut cu pisoi in casa si copiii nu au patit nimic. Trebuie sa faci exact cum simti tu. Oricum cu siguranta ca atunci cand vine BB, pisoiul trece pe locul 2 dar asta nu inseamna ca trebuie exilat!

Ada, Herghelegiu a spus toate alea....azi am inceput sa iau inca 0,2 clexane in plus din 3 in 3 zile
sa vedem cum evolueaza.

Legat de Facebook, eu nu am nimic impotriva caci oricum suntem urmariti pe toate partile, asa ca facebook-ul deja e doar constientizarea ca ne urmareste cineva

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Fleur, impart cu tine putinul meu zen. Hai ca si aici ploua, te inteleg.
Vad ca toate avem o problema cu datul cu parerea.
Zizou, chiar te astept la Sibiu. Mi-ar placea sa poti aduce si pisica. Mereu mi-au placut pisicile. Am si avut una cand eram mai micuta, dar apoi nu am mai tinut animale in case dintr-o gramada de considerente. Oricum, faptul ca ar putea face rau unui bebe nu s-ar fi numarat printre ele.
Va pup.

25+

Mergi la inceput