Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Ioana, imi pare rau, dar eu zic la fel ca si Laura ca trebuie sa ai incredere in ce zice dotorul tau. Herghelegiu ce parere a avut in legatura cu aceasta?Porumbita, vezi ca si Aruba crede ca e tot nevralgie. Danuta ce faci pe acolo cu bebelul tau grasan? Cred ca al meu o sa fie ca un pisoi, vai de capul meu. Aruba, poate daca ai timp deschizi contul pe facebook.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Ada tu mai iei vitamine ?

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

saruma de raspunsuri;

cele care credeti ca e nevralgie.. pls dati sfaturi... cum imi dau seama ca e nevralgie si ce pot lua?

am mai fost la un stomatolog azi si el e sigur ca e o carie sub plomba aia

m-am tot gandit si cred ca o sa mai stau o zi sa vad cum evolueaza lucrurile si imi fac o programare la un stomatolog sa scoata plomba aia fara radiografie si sa vada ce e dedesubt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Ada si al meu cred ca tot pisoi va fi, dupa marimea burtii. Pe mine inca ma incap hainele de dinainte si eu purtam haine mai adunate pe corp. Desi acul cantarului arata 9+ inca nu ma simt grasuta. Daca port un tricou mai larg nici nu se vede ca am burta.

Fleur si eu am tot maine eco si la fel imi fac fel si fel de ganduri. Sincer eu as vrea sa nasc mai repede ca nu mai pot ma gandesc la tot felul de prostii. Vreau sa il vad mai repede ca eu sincer nu ma pot bucura de graviditate.

O sa incerc sa imi fac cateva poze sa le postez.

A... si am gasit ceva dragut: patut, saltea, lenjerie, baldachin si perdele pentru camera lui bebe aici : http://www.caruciorbebe.ro/detalii.php?id=502

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Revin.
Kimmy si Michelle, multumim mult (in numele tuturor incepatoarelor) pentru sfaturile despre scutece. Acuma sper sa nu raman cu teancurile de pampersi marimea 1 ca am asa o vaga banuiala ca va fi maricel (dupa dimensiunile noastre, ale noastre la nastere cam 4 kile bucata, marimea burtoiului...). Dar nu-i bai, le dau la o mamica, cu un bb mai finut daca o fi...
Kimmy si al meu e asa 2-3 zile (si mai ales nopti) la rand se zvarcoleste de numa', urmatoarele 2-3 e linistit abia catadixeste sa isi anunte prezenta. Am ajuns la concluzia ca asta e ritmul lui si gata. Cred ca se foieste mult pana gaseste o pozitie care ii convine, apoi ramane mai mult timp asa...

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

ref la alaptat si biberoane

eu am alaptat exclusiv pana la 6 luni (apa a baut prima data pe la 6 luni si ceva) si apoi in continuare pana la un an jumate.

insa am folosit si biberone de la inceput pana pe la 9 luni

ideea e asa, dc alaptezi exclusiv alaptezi la cerere.
asta inseamna ca bb tr sa fie mereu langa tine;
eu de pe la cateva sapt am inceput sa vin la birou cateva ore de cateva ori pe saptamana
in timpul asta statea cu sotul sau cu mama care ii dadeau lapte matern in biberon
am folosit biberoane avent, sterilizator am avut de la CHicho

am folosit pompa din a 4 zi (practic de cand am venit de la spital) pt ca laptele nu prea vroia sa vina si bb era extrem de mancacios
am avut pompa electrica de la avent
am folosit pompa in draci in primele 5 luni
asa am trecut usor peste puseele de crestere

o sa radeti dar la 4 luni ale lui bb avem stocat in congelator vreo 3 litri de lapte matern

laptele matern la temp camerei se poate tine maxim cateva ore in functie decat de de cald
la frigider 12 ore (unii zic 24)
la congelator pana la 4 luni (unii zic 4)

am stocat laptele in recipientele alea sterile de urina cumparate de la farmacii (au cam 100 ml, scriam pe ele cu markerul la exterior ziua productiei)

apoi dupa primele luni cand stiam ca bb mananca peste 100 ml per masa sau ca eu lipsesc 5-6 ore ceea ce presupunea 2 mese pt el am inceput sa stochez si in pungi de la lansinoh

http://www.shopmania.ro/articole-si-accesorii-alimentatie-pentru-bebelusi/p-pungi-pentru-stocarea-laptelui-lansinoh-25buc-lansinoh-11347495

decate ori eram plecata si el manca ai mei imi dadeau sms si eu obligatoriu ma mulgeam; pompa am carat o in geanta de la avent si laptele il tineam in biberon in gentuta termoizolanta pana ajungeam cu el acasa

dupa 6 luni am mai folosit pomapa decat ocazional pt ca incepusem si diversificarea si calculam sa plec cand pt el erau mese de legume /fruncte nu de lapte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IIuli spune:

buna, fetelor,
Kimmy, asa face si al meu – are zile cand se misca continuu dintr-o parte in alta si ma bumbaceste de nu ma vad si cate o zi cand cred ca se odihneste, abia daca il simt vag o data sau de doua ori. O sa il intreb si pe dr, din ce am mai citit pe net cica nu e nicio problema pana in sapt 28-29.

Laura, chiar asa a zis medicul tau ca greutatea ta sau a sotului tau la nastere e relevanta pt greutatea lui bb? Eu m-am nascut de 4.200 si sotul meu de 4, aoleuuuu

Ioana, imi pare ff rau, doamne ajuta sa fie bine, ti-au explicat doctorii si ce inseamna acest retard? Eu inteleg ca bb creste mai greu, dar important e ca tot creste, nu? Scuze daca zic vreo tampenie.

Aruba, sunt de acord cu contul de FB, il faci tu? Eu nu intru decat fff rar pe picassa sa ma uit la voi, dar nu am pus nicio poza inca.

Zizou, esti o norocoasa cu hainele. eu am o burta imensa, am fost aseara la o petrecere cu multe mamici si copii si toate credeau ca nasc in curand. eu nu am mai incaput in hainele mele de la 3 luni.

Roxy si celelalte fete din Bucuresti, vin si eu joi la intalnire, bineinteles. abia astept sa ne si cunoastem asta e locul, da? http://urbo.ro/local/cafe-antipa-214529

mai stau un pic si ma imbrac sa fug la eco, doamne ajuta sa fie totul bine.

25+ Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Astept sa vad cate fete sunt interesate si fac eu, dar eu ma gandeam sa fie un grup, nu un cont, sa dam invite in grup pentru toate fetele, dar fiecare sa intre cu contul ei (cele care au, evident). Daca e un singur cont nu se pot loga mai multe persoane odata si e complicat. Ce ziceti?

Porumbita: nu stiu ce remediu ar fi indicat in sarcina, trebuie sa intrebi medicul. Daca vrei sa citesti mai multe detalii, am gasit aici niste recomandari:

http://www.terapii-alternative.com/remedii-naturiste/Nevralgii_712.html

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fetelor, din motive de securitate, pe mine nu ma incanta deloc ideea sa pun poze cu bb-ii pe facebook. m-ar face sa ma simt f f vulnerabila. personal, prefer varianta picassa.
eu de pe fb mi-am sters toate albumele ce le aveam puse (din concedii). ma rog, partea proasta este ca ele oricum raman nu stiu cate zeci de ani pe serverele fb .

Mergi la inceput

si eu prefer varianta de FB insa cu circuit inchis;
adica un subforum unde nu au acces decat fetele de la odisee

aruba merci

Mergi la inceput