Piersicute de iulie august (34)
Raspunsuri - Pagina 8
IIuli spune:
neata, fetelor,
ali, multumim de cafea. eu mi-am facut un capuccino cu muuuult lapte si ma gandeam ce sa fac in timp ce il savurez, asa ca m-am apucat de citit pe forum. m-am trezit cu noaptea in cap ca sotiorul meu a plecat in delegatie si a insistat sa nu il duc eu la aeroport, ca sa nu ma trezesc, etc etc; asa ca m-am bagat linistita in pat si ma suna cand a ajuns la aeroport ca nu avea la el buletinul . nu stiu cum am facut, ca mi se pare ca sunt de o lene crunta in ultima vreme si ca ma misc ffffffffff greu, dar in 25 de min eram la aeroport
altfel, eu azi am program de voie acasa, asa ca o sa mai trag un ochi i sa mai vad ce spuneti.
zi frumoasa
25+ Mihai
adarev spune:
Buna dimi.... ce faceti fetele? Eu, ca si Ali am dormit oribil sunt nauca de cap. Laura, sper sa fie asa cu Nectarel , ca si asa v-am povestit de al meu sot atotstiuttor in crestrea copiilor, si a inceput deja, cu de alea ca o sa fac un pisoi, vai de capul meu.Zizou, nu-ti face probleme o sa fie bine la eco. Bumbita, imi pare rau ca esti cu durere de gat. Mie nu-mi trece daca nu iau antibiotic,dar eu ma stiu cum reactionez. Vezi ca merge tantum verde, l-am vazut scris pe reteta de la Rotaru.Kimmy, hai ca mai ai putin si intri in concediu.
Ada
Pusi spune:
Neata buna dragelor,
Am revenit pe baricade dupa o absenta mai lunga. Nu am mai scris de mult, insa v-am mai citit. Suntem cu casa in santier (pana sa asteptam bebelina ne-a fost greu sa ne apucam de renovat,acum avem un motiv bine intemeiat sa ne mobilizam si sa terminam ce ne-am prospus).
In rest suntem bine,am intrat in sapt 28.La sfarsitul saptamanii 26 am fost la control, totul in regula, bebelina cantarea 1.080 g.
Singura problema cu care ma confrunt in aceasta perioada este constipatia, o constipatie acuta (scaun cu sange), care ma ingrijoreaza. Mai incerc tot felul de remedii, fructe de tot felul (smochine, prune uscate), fibre..insa cam fara rezultate.
Ma duc sa va citesc din urma (vreo 4 capititole am re recuperat), apoi revin si mai scriu.
Pupici pe burtici.
Cristina, 28+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
balanta_tm spune:
iuli, ce dolofan ai acolo . si ai mei aveau in jur de cate 1 kg, dar la 26 sapt si 6 zile.
pusi, bine ca ne-ai scris, ca eu imi faceam fel si fel de ganduri gandindu-ma la colul tau cerclat.
porumbita, cum te simti azi?
Porumbita spune:
culmea ca azi ma simt ok insa m am decis ca ma duc maine la programarea facuta le stomatolog, il cunosc pe doc (ii trateaza pe cei din fam sotului de multi ani si am incredere in parerea lui); gineco;logul l-a fel mi-a zis sa rezolv problema sa nu reapara cand imi e lumea mai draga...
tot citind la voi de eco ma gandeam ca nu am mai facut de la 22 de sapt (cand avea vreo 600 gr parca);
abia astept sa vina eco de 31-32 sapt sa vad cum mai e piticul
si la sf asta de sapt as vrea tare mult sa merg la mare...
si ma oftica astia cu meciul, eu stau in zona si au inchis de dim toate strazile... am vrut sa plec cu taxiul da binenteles ca nu a fost chip asa ca am luat masina si acum sotu zice ca nu mai poti intra pe strada cu masina decat cu buletin si buletinul meu e pe alta adresa
Laura32 spune:
Buna dimineata burtici ! Ce mai faceti ? Cam urata vremea afara ,trage la somn
IIuli, cam nasol cu plecatul la aeroport asa matinal.
Pusi, sfaturi cu constipatia nu am , eu nu am probleme ... dupa o gura de cafea am percutat imediat , cu santierul in casa este groaznic , aici te inteleg , eu nu am terminat nici acum
Ada , servici usor
Kimmy , cred ca este mai bine sa rezolvi cu dantura acum ca oricum revin durerile.
Ali, imi pare rau ca ai avut o noapte grea , eu ma trezesc o data pe noapte , dar mai prost este ca au inceput sa ma doara articulatiile foarte tare ... poate si de la vremea asta schimbatoare
Vreau si eu la mareeee , dar sincer nu mi-as mai cumpara un costum de baie pt gravide pentru o iesire /doua si in cel pe care-l am parca nu ma simt in apele mele sa stau cu burta in toata "splendoarea" ei , sigur atragi atentia in jur. Aruba parca tu ai vrut sa-ti iei costum de baie... ti-ai luat ? Daca da , de unde ?
Sunt prin zona
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
ARUBA spune:
Fetelor, am facut grup secret pe FB, insa se pare ca pt a va putea invita, trebuie mai intai sa va am in lista de prieteni. Asa ca am pus link-ul contului meu de FB ca si caption la prima mea poza din albumul picassa. (oricum, asta este si poza mea de profil, ca sa ma recunoasteti mai usor). Asadar, cele care sunt interesate sa intre in grup sa imi dea add si apoi va invit eu.
Laura: am comandat costum de baie de la bon prix, insa din pacate imi era mic, asa ca l-am facut cadou nasei mele care e mai slabuta decat mine. Oricum arata super, iti recomand, daca esti sigura de masura chiar merita, e 90 lei. Ieri am fost la Decathlon si au si acolo 2 modele, dar nu asa frumoase ca cel de la Bon Prix. Mai vreau sa ajung la mothercare, ca am vazut pe net ca au si ei modele frumoase, dar ma astept sa fie ceva mai scumpe, cam 150 lei. Mai poti incerca la Prenatal in Carrefour Baneasa in galerii
28+
Porumbita spune:
eu nu mi am luat costum nou
port unul din 2 piese si peste un fel de esarfa mai lunguta, nu mai stiu cum se cheama...
o dau jos cand intru in apa si un pic dimineata si dupa amiaza, cand e f slab soarele...
nu consider ca merita investia intr un costum special de gravide ca in afara de wk asta nu cred ca mai ajungem vara asta sa vedem marea (la strand nu imi place sa merg)
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Porumbita eu nu mi am luat costum nou port unul din 2 piese si peste un fel de esarfa mai lunguta, nu mai stiu cum se cheama... o dau jos cand intru in apa si un pic dimineata si dupa amiaza, cand e f slab soarele... nu consider ca merita investia intr un costum special de gravide ca in afara de wk asta nu cred ca mai ajungem vara asta sa vedem marea (la strand nu imi place sa merg) |
Da Porumbita, nici eu nu consider ca merita investitia , o data cel mult de doua ori o sa ajung si eu pana nasc , dar mai am o problema si din cauza asta nu sunt foarte incantata , eu am deja 4 operatii pe burta , 3 din ele facute in nenumaratele mele incercari de a avea un BB pe cale naturala si se vede foarte urat , la ultima am inteles ca m-a cusut un medic rezident si sunt facuta praf
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
Laura32 spune:
Aruba merci de raspuns o sa ma uit si eu la Decathlon ca am ceva pe langa mine .
Nu stiu de ce nu pot sa-ti cer pe FB sa ma adaugi in lista ta de prieteni , cred ca nu stiu eu ceva
30+ Andrei
AMR 9 Weeks