Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Laura, scuze, aveam eu o setare aiurea. Incearca din nou!

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Laura, de ce nu cauti ceva gen tankini? Eu ma uit dupa asa ceva, si am vazut pe la 35 lei (la takko)
La decathlon sunt doar modelele www.decathlon.ro/RO/costum-viitoare-mama-149022284/" target="_blank">acestea

Succes fetelor care au azi eco, sa veniti cu vesti bune.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare!

Aruba, ti-am dat add pe fb.

Si eu vreau costum de baie dar nu vreau sa fac o investitie prea mare. Alea de la Decathlon par rezonabile. vazusem la Triumph cu 250 ron si deja mi se parea prea mult...

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 24+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Michelle, cele de la Takko sunt speciale de gravide, sau tankini normale? Eu vreau musai ceva sa imi acopere burta, nu m-as simti in largul meu in 2 piese, chiar si cu pareo, daca e sa intru in apa s-ar holba sigur lumea. Eu ma uluiesc zi de zi cati oameni se pot holba la o gravida. Voi ati observat asta? Femei, barbati, copii, toti sunt fascinati de burta de gravida, intorc capul pe strada dupa mine, si ma simt ca un extraterestru deja ...

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Ma pregatesc sa merg la control si la eco, nu am nici un chef sa ies din casa dar asta e.

Va pregatiti de we la mare, norocoaselor. Aici sunt 13 grade si ploua...
In privinta costumului de baie, eu nu imi fac probleme. Cat era sarcina mai mica am purtat 2 piese obisnuit, acum la piscina port unul de o piesa (nu de gravide) iar la plaja as adauga un pareo o esarfa ceva.Nu am nici o retinere in a-mi arata forma burtii, graviditatea e o stare normala iar cine vrea sa se holbeze n-are decat (aici nu prea e obiceiul, am observat doar de cate ori niste priviri insistente, de fiecare data de la batranei, nu m-au deranjat, dar sunt si genul care nu prea observa privirile celorlalti). Distractie placuta la mare, dar mai "vorbim" pana atunci.

Laura, Ali imi pare rau de durerile de articulatii si noaptea grea, cunosc... Din pacate durerile astea se intensifica, nu prea dau inapoi. Se poate lua paracetamol preventiv seara, eu am pe noptiera dar evit sa iau cum am evitat medicamentele toata sarcina, m-am obisnuit cu durerea. Dar e safe sa luati.

Va pup, voi reveni cu vestile de la eco (bune, sper )

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Fetele, ce facem? Roxy nu a mai intrat. Ne vedem maine la Cafea Antipa cum a ramas sau asteptam sa vedem daca intria Roxy in seara asta?Ma enerveaza vremea dea afara de nu mai pot. Fleur, hai ca tu esti Zen ul nostru in odisee. Te asteptam cu vesti de la eco si pe Zuozou la fel.Fetelor, pe mine m-au luat niste angoase cu nasterea de nu mai spun. Am doar filme de groaza in cap cand ma gandesc ca mai e doar putin.Aruba, si eu am observat asta. Mie mi s-a intamplat o chestie si mai si zilele astea. Au trecut doi pe langa mine si i-auzi comentariu. Bai, e frumoasa asta, dar, a umflat-o prostu...

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ada scuze ca ma amuz.. Pai inchipuie-ti ce comentarii ar trebui sa aud eu (le ignor total, nici nu le bag in seama) cand merg cu Bianca in carut si cu ditamai burtoiul
Si cand intru intr-un parculet de joaca sunt deja in centrul atentiei

Aruba - nu sunt de gravida, ce e drept nici nu am probat sa vad cat ma cuprinde, dar eu vreau doar maieul, ca niste chiloti oi gasi eu.

Zizou - ai o burtica tare dragalasa. Si pisoiul e tare dulce. Eu am avut 4 pisici, ultima e la mama, dar nu o mai aduc acasa. E foarte sperioasa, ar sta numai sub pat, se teme de copii. Probabil o sa luam un pui cand o sa creasca fetele un pic mai mari.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">27+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Salutare fetele!

Azi am fost in dragonul rosu-lumea copiiilor. I-am cumparat o gramada de lucrusoare piscotului. Materiale bune, preturi decente, mai mici decat prin orice magazine chiar si cora, carrefour, auchan... Am luat multe bodyuri cu manecuta lunga, scurta, salopete, alte costumase cu mai multe piese, ciorapei, tichiute...etc; scutece de finet, paturici de polar si bumbac, prosopele cu gluga. Am luat chiar si perdea cu ursuleti si draperie pt camera lui. Am chelt cam 550 ron :d.

Pt constipatie am mai zis, exista la chioscurile cu ceaiuri si prod naturiste un ceai de slabit de la biovit, varsat. Daca se bea o cana de ceai seara, a doua zi are efect garantat. Este 100% natural, din plante. Se face o infuzie cu 2 lingurite si se lasa o ora. Se strecoara, eu ii pun si juma de lingurita de miere si se consuma la nevoie. Efectul de slabit il are doar daca se consuma cateva cani pe zi, altfel doar laxativ.

Ada, eu zic ca o sa intre si Roxy pana maine. Oricum ramane in picioare intalnirea. Laura, zizou, maria, fetelor, haideti.

Eu nu am facebook si nu vreau sa-mi fac, asa ca plss sa puneti poze si pe picasa. Sau dc imi dati voie, intru de pe contul sotului :).

31 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Michelle , eu am vazut aici mai multe tipuri de tankini de gravide:

http://www.mothercare.com/maternity-swimwear/mat_swimwear,default,sc.html

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Hello fetele.
Eu sunt la birou si nu ma simt chiar excelent. Abia astept sa ajung acasa. Saptamana asta parca am fost leguma.
Fleur, sa vi cu vesti bune. La fel si toate fetele care mai au eco azi.
Eu cand am fost la piscina am avut costum din 2 piese. Am fost in interior si nu mi-am pus nici macar pareo. Doar doua doamne se holbau de parca nu mai vazusera gravida, dar in rest a fst ok. O bunica care era cu nepotica imi zambea tot timpul si ii explica la nepotica sa aiba grija pe langa mine sa nu ma loveasca ca am un bebe in burtica. Daca merg la exterior o sa pun pareo pentru soare. Nu ma deranjaza burta, dar nu stiu zau cand mai merg la piscina ca deja observ celulita pe picioare. Asta ma supara rau.
Va pup si intru mai tarziu sa vad vestile de pe la eco.

25+

Mergi la inceput