Piersicute de iulie august (34)
Raspunsuri - Pagina 10
Laura32 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adarev Mie mi s-a intamplat o chestie si mai si zilele astea. Au trecut doi pe langa mine si i-auzi comentariu. Bai, e frumoasa asta, dar, a umflat-o prostu... Ada |
ai fost bestiala si tu nu le-ai raspuns nimic ? , asta este nivelul educatiei la noi in tara din pacate .
Si pe mine ma enerveaza vremea asta , nici foarte cald dar parca s-a racorit prea tare dintr-o data ( vesnic este omul nemultumit )
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
Laura32 spune:
Fleur bafta multa la eco , sa-ti faca BB din manuta si sa-ti trimita un pupic .
In legatura cu iesirea la terasa , eu imi doresc sa ajung , dar nu vreau sa incurc cu vre-o promisiune pt ca astept in orice moment mobila si nu are cine sa fie acasa ca sotul ajunge ft tarziu , daca pot cu cea mai mare placere onorez cu prezenta
30+ Andrei
AMR 9 Weeks
mygirl spune:
Hello!
Ieri am fost si eu la control, din pacate pitikul meu nu a vrut sa arate nimic, statea inchesuit, cu funduletul la noi si cu fata ascunsa. Degeaba a incercat dr sa-l inchionteasca si sa-l miste, el riposta cu un sut sau un pumn la schimb si in rest nimic. Macar am obtinut greutatea aproximativa-1300gr la 29 sapt, si masuratoarea exacta a stratului meu de tzesut adipos - 3 cm .
Mi-e din ce in ce mai greu -la munca cu fundul pe scaun 8 ore si dupa in parc cu domnisoara pana la 21. Pic franta seara, nu mai sunt in stare de nimic. Astept prenatalul sa ma apuc de pregatiri ptr bb, mai ales ca a plecat sotzul ptr o perioada mai lunga si trebuie sa am totul pus la punct pana nasc.
Eu abia astept sa ajung acasa sa ma inscriu in grupul de pe FB, avem un grup secret si ptr prietenele din generatia fetei, ne vedem mult mai usor acolo.
Noi am facut primele iesiri pe plaja saptamana trecuta, am purtat costumul meu din 2 piese si m-am acoperit cu un pareo. Nu am intrat in apa ca era prea prece, asa ca nu am fost nevoita sa-mi arat burta in adevarata splendoare. Daca e frumos o sa merg si wk asta, asa ca dc veniti in Mamaia dati-mi un PM si poate ne intalnim. :)
Va pup
IIuli spune:
da, ar fi bine sa intre si roxy sa ne confirme pentru maine. a facut ea rezervare oare? cate suntem? a ramas pt 5, da?
porumbita, bafta la dentist; lasa ca vii la intalnirea viitoare. fleur, sa vii cu vesti bune de la eco. mygirl, bine ca e totul ok cu bb, o sa arate el si ce e mai incolo. muraturica, cheer up, poate esti obosita - te odihnesti bine noaptea?
si eu am observat cum se holbeaza oamenii la burta - asta a fost si unul dintre motivele pentru care am vrut sa intru mai devreme in concediu (dincolo de altele, mai importante).
pana acum nu ma plictisesc in concediu - stie toata lumea ca am intrat si cum are vreo prietena o zi libera, iesim la plimbare. azi am fost deja la shopping, in parc, am fost foarte activa, e bine sa fii libera dupa atatia ani de program de la 7 dimineata pana la 8 seara. parca traiesc pe alta lume, in care oamenii se plimba ziua pe la cumparaturi, stau la cafea, e interesant
25+ Mihai
adarev spune:
Iiuli, ce bine de tine...Asteptam sa vedem daca intra Roxy.Mygirl, las ca e bine ca e bebelusul ok.Iiuli, daca ai timp , te astept si pe la mine.
Ada
Kimmy spune:
Buna fetelor!
Groaznica zi azi!M-a durut dintele foarte tare.Am laut paracetamol cam la 4 ore,efectul dura maxim 15 minute...si nici macar nu trecea de tot!
La 4 am facut radiografie,si dr din fericire ma primeste in seara asta la 8.30.Tarziu,dar nu mai suport durerea.
Maine avem audit,sa ne tineti pumnii
Bafta fetelor la eco,si felicitari pentru vestile bune celor ce deja au fost.Eu am programare in 17 ,la fix 28 saptamani ,deja nu mai am rabdare!Vreau sa vad mocuta scumpa!
Pup,va scriu dimineata cum a mers la dentist.Sper sa scap de durere!
_
Mamica mandra 26+
Povestea noastra