Piersicute de iulie august (34)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

hello burtici! m-ati dat disparuta huh? aseara am fost franta si n-am mai intrat...
normal k ramane in picioare intalnirea de maine! abia astept sa va vad! i-am spus sotului sa-mi retina o masa de 6 pers la nefumatori eu pe la 5 ajung, in caz ca ajunge vreuna din voi inaintea mea, masa e pe numele meu (Roxana). by the way, stiti sa ajungeti? cafeneaua este chiar in spatele muzeului antipa, intrarea se face din bd ion mihalache vis a vis de turnul brd. puteti parca masinile in curtea muzeului, unde avem amenajata parcare speciala. daca vreuna din voi nu se descurca sa ajunga, imi dati PM si va dau nr de tel ca sa ma sunati. abia astept sa ne cunoastem
mai citesc din urma si revin

Roxy
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamys spune:

Fetelor ce dragut ca va intalniti...... ufffff eu sunt din Constanta

26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Va invit la o portie de orez cu lapte sau doua portii , ii este cuiva pofta ?
Haideti ca se mareste grupul pe FB , mai astepam fete noi ,ai facut treaba buna Aruba
Ada ti-am trimis din nou PM

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tamys

Fetelor ce dragut ca va intalniti...... ufffff eu sunt din Constanta

26+ cu

Stai linistita ca o sa venim noi la tine

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

ARUBA sunt
am vazut pozele tale de pe FB, sunt SUPERBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna fetelor,

Am venit de la eco si raportam: bebe de 2.3 kg la 32 sapt 3z, dezvoltat in avans cu cca 10 zile, adica dupa masuratori e de 34 sapt. Mi-a dat si mie o copie a raportului de eco si tot ma holbez la masuratori. Abdomenul e putintel cam mare, din cauza diabetului meu, a comentat doctorita. Nu s-a aratat extrem de ingrijorata, dar observatia mi-a plantat, bineinteles, un cui. De fapt, ca sa concluzionez, dupa masuratori e cu capusorul mare, burtica la fel si scurtut ...pai cu cine sa semene? (suntem amandoi caposi, voinici si nu foarte inalti).
A, si e cu capul in jos, deci cu piciorusele ma bumbaceste el sus, pe sub coaste...
In rest toate organele, vasele etc, in regula.
Nici vorba de facut cu mana etc, o sa vedeti ca eco 2D la sarcini asa mai avansate nu e cine stie ce, nu se vede prea bine (iar n-am poze...)Dar in Ro din cate am inteles de la voi se cam face 3D/4D peste tot, eu, cu atat mai bine. Eu cred ca am pierdut trenul la 32 sapt sa mai fac eco 3D la particular, asta e, vedem mutritza "la iesire" de acuma...
A fost si o tehniciana antipatica, la un moment dat s-a rastit la mine ca de ce incordez burta ca ii fac munca grea...doar nu o faceam constient, cred ca ma incordam sa vad mai bine pe ecran.
In fine, pe ansamblu suntem ok.
Incerc sa trag tare cu dieta de diabet de-acum incolo, sa nu i se mai umfle burtica.
In alta ordine de idei, doctorita nu mai vrea sa lucrez...yeiiii...
trebuie sa rezolv cu asigurarile si gata, concediu sigur iau luna asta (nu va fi prenatal, ci un fel de medical). Iuli, de-abia astept sa trec la programul tau !

Daca nu ne mai auzim pana maine, sa aveti o intalnire frumoasa la cafenea si asteptam poze! (SI pe picasa, please)

Dar eu mai bantui o ora-doua prin zona...

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

sooo...am vazut ca ati discutat de pompe, biberoane etc. chiar vroiam sa va intreb de pompa eu vreau sa-mi iau de la inceput pt k am inteles k e f utila si din cate am citit in disc voastre vad k majoritatea optati pt varianta manuala. am auzit si eu lucruri bune despre cea de la avent, insa si de cele noi de la tommy tippee si chiar am vazut un set de alaptare de la ei pe site la farmacia tei la pret f bun. btw, carmelutza eu am copilarit in tei, ai mei stau akolo si tot timpul ii fac lista mamei cu necesarul de la farmacie au super preturi si toate colegele mele isi fac cumparaturile akolo (mai ales pt articole bebei de la farmacia bebe tei). mi-am facut si eu o lista cu necesarul pt BB pt prima perioada si am incercat sa pun si preturi k sa stiu cat am de strans majoritatea le-am gasit pe farmaciatei.ro, insa astept sa vad care vor fi preturile la targ si apoi ma decid ce si de unde iau.
aruba - multumim pt grup. ti-am dat add pe fbk, vad ca avem si prieteni comuni ce mica e lumea...tu nu vii maine?
fleur - felicitari pt BB grasunel! hai lasa k o sa fie surpriza mai mare cand o sa-i vezi mutritza la iesire stai lini k e ok, lasa cuiele
mi-au iesit bine analizele glicemia 76, TTG ok, toxo+CMV ok. mai astept cele de urina.
poop!

Roxy
28+

Mergi la inceput

dooohhh!!! neuronul gravid stiam eu k mai era ceva!
la multi ani pt ieri dianami sa fii sanatoasa si sa ai parte de tot ce-ti doresti!!!

Roxy
28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Buna fetelor,

Am venit de la eco si raportam: bebe de 2.3 kg la 32 sapt 3z, dezvoltat in avans cu cca 10 zile, adica dupa masuratori e de 34 sapt. Mi-a dat si mie o copie a raportului de eco si tot ma holbez la masuratori. Abdomenul e putintel cam mare, din cauza diabetului meu, a comentat doctorita. Nu s-a aratat extrem de ingrijorata, dar observatia mi-a plantat, bineinteles, un cui. De fapt, ca sa concluzionez, dupa masuratori e cu capusorul mare, burtica la fel si scurtut ...pai cu cine sa semene? (suntem amandoi caposi, voinici si nu foarte inalti).
A, si e cu capul in jos, deci cu piciorusele ma bumbaceste el sus, pe sub coaste...
In rest toate organele, vasele etc, in regula.
Nici vorba de facut cu mana etc, o sa vedeti ca eco 2D la sarcini asa mai avansate nu e cine stie ce, nu se vede prea bine (iar n-am poze...)Dar in Ro din cate am inteles de la voi se cam face 3D/4D peste tot, eu, cu atat mai bine. Eu cred ca am pierdut trenul la 32 sapt sa mai fac eco 3D la particular, asta e, vedem mutritza "la iesire" de acuma...
A fost si o tehniciana antipatica, la un moment dat s-a rastit la mine ca de ce incordez burta ca ii fac munca grea...doar nu o faceam constient, cred ca ma incordam sa vad mai bine pe ecran.

32 + Eric Ioan

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Uraaaa Fleur ca BB Eric este ok , sanatate multa , ai transmis salutari si din partea noastra ?
Dar de ce este lumea asa de "sensibila" pe acolo? Cum adica sa se rasteasca la tine ? Doamneeee au luat-o razna cu totii
Deci BB este deja in tors , nu imi mai amintesc dar tu nasti normal sau cezariana ? Si are si 2.3 kg , este barbat nu gluma , intradevar si gena conteaza ft mult , pai cu cine sa semene BB cu postasul ? seamana cu mama si cu tata .
Al meu este foarte durduliu , nici nu are cu cine semana

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!!!!!!! Dianami

30+ Andrei
AMR 9 Weeks

Mergi la inceput