Incaltaminte UFO, Appawa, Diou si altele asemenea

Incaltaminte UFO, Appawa, Diou si altele asemenea | Autor: Selene_Bunny

Link direct la acest mesaj

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona2006 spune:

Trebuie sa-mi recunosc ignoranta si sa spun ca nu am auzit in viata mea de firmele astea de pantofi. Nici google nu mi-a fost de mare ajutor...
Ce fel de pantofi produc?
Ma gindesc ca intrebarea este legata de incaltaminte ptr copii. Eu ii cumpar Mayei Diadora (sandalele lor sint f bune), BK, Crocs si Nike (pantofi de sport).Mai sint si alte firme (dintre cele cunoscute), dar astea le cumpar acum, imi sint accesibile ca si pret.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ei bine, noi (fetita mea) purtam! Maiqi, Ufo si Appawa.
In schimb, evit Diou, pentru ca au materialul mai rigid.

Avem sandale si pantofiori Maiqi si Ufo, iar ghetutele si cizmulitele sunt Appawa. Tin sa specific ca iarna nu luam apa la bord si nu avem piciorusele reci. Appawa are cizmele imblanite zdravan si cusatura manuala (ultimul model cumparat, noi avem varianta pe mov, http://www.okazii.ro/incaltaminte-copii/cizme/cizme-maiqi-fete-a65410067 a facut fata cu succes zapezii de anul asta).

Sunt modele foarte frumoase, cu talonet (foarte important pentru copii!), comozi, interior de piele, nu au toc (urasc asta la pantofiorii pentru copii ), se incalta usor, sunt rezistenti si...foarte buni ca pret, tinand cont ca eu ii cumpar diverse modele si culori, ca deh, ne asortam...

Eu ii cumpar din targ de la Castani sau din complexul Berceni (am 3 standuri unde sunt clienta fidela), cu 25-50lei/per, in functie de model.

Poate vor fi pareri de genul "daca-s ieftini, nu sunt buni". Repet, eu sunt foarte multumita, iar fetita merge de minune cu ei.

Si nu de putine ori am gasit in mall-uri fix aceleasi modele, la pret de 3-4 ori mai mare!

Edit: am gasit foto cu exemplu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Stiu de UFo ca-s ok ca raport calitate-pret, au mai fost discutii pe la noi pe la odisee...

Raza de soare, chiar ma intereseaza si pe mine marcile de care zici tu mai sus, si eu sunt in cautare de incaltaminte de calitatet, dar la un pret accesibil. Discutiile mai sus amintite despre UFo le-am uitat..
Asa ca spune-mi si mie te rog, unde gasesti incaltamintea de care pomeneai? Unde sunt standurile alea? Pantofii sunt de piele sau inlocuitori, sau combinat? Au de toate, pt toate anotimpurile? Da-mi si mie niste detalii te rog, merci!

Selene, si pe mine ma cam omoara preturile la incaltamintea pt copii, mai ales ca tb sa cumpar incaltamintea x2, le creste piciorul repede, sau se jupoaie, si consider ca nu merita investiti prea multi bani... pe de alta parte imi doresc sa fie si ceva cat de cat bun calitativ... Cand vad preturi de genul 100-150 lei perechea, mi se pare aberant...

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramona2006

Trebuie sa-mi recunosc ignoranta si sa spun ca nu am auzit in viata mea de firmele astea de pantofi. Nici google nu mi-a fost de mare ajutor...
Ce fel de pantofi produc?
Ma gindesc ca intrebarea este legata de incaltaminte ptr copii. Eu ii cumpar Mayei Diadora (sandalele lor sint f bune), BK, Crocs si Nike (pantofi de sport).Mai sint si alte firme (dintre cele cunoscute), dar astea le cumpar acum, imi sint accesibile ca si pret.

Ma gasiti aici:
http://aloneinholyland.blogspot.com/

https://twitter.com/#!/Ramona2006

http://pinterest.com/ramona_lazar/

Sunt chinezisme, dar mai cu... stil, asa, la un pret rezonabil - 30-35-40 de lei perechea. Produc sandalute, pantofiori, ghetute nu stiu. Chiar zilele astea am vazut niste sandalute asa frumoase, albe complet, numai bune pentru rochitele elegante.

Interiorul este din piele, adica este acoperit cu un strat din piele moale, astfel incat sa nu jeneze. Insa rateuri dau, unele perechi au acest strat cu incretituri. Iar alte perechi miros a chinezism.

Da, si Maiqi, uitasem de marca asta.

http://razedesperanta.wordpress.com/" target="_blank">Blogul meu - de la noi, pentru ei!

http://bazar.desprecopii.com/index.asp" target="_blank">Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Noi am avut Maiqi cu talpa din cauciuc flexibil, pantofiori imblaniti, pe cand invata sa mearga. Au fost excelenti.

Am mai avut Maiqi cizmulite roz, imblanite, cu fermoar pe lateral, f. f. f. proaste, era mereu uda la picioare.

Avem de anul trecut o pereche de sandalute UFO, cred, mai inchise, au rezistat admirabil, si Daria strica incaltamintea rau. 35 de lei. Astea inca i-s bune si inca rezista!

I-am luat acum o alta pereche de sandalute mai elegante, mai decupate, L & X (acelasi stil), 28 de lei.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

monica, ai PM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Cu siguranta am mai avut si noi asa ceva, insa pe cuvant daca mi-am batut capul sa stiu ce marca am luat din piata/targ. N-o sa uit insa niste chinezisme fara moarte luate de la taraba: adidashi si sandale, superbe. Sandalele baiatului au tinut 3 sezoane si au fost cred ca 20ROn. Asta desi in acelasi timp ii luasem fetei sandale de 3 ori mai scumpe de la Deichman si au tinut-o cred ca 2 purtari.

Mergi la inceput

Eu i-am luat in iarna niste ghete de iarna Dei-Tex de la Deichmann, 69 de lei, mov, f. frumoase ca aspect, cica waterproof...

O laie, intra apa in ele de parca erau gaurite, nu altceva...

Au ajuns ca vai de ele, de la atata udat si uscat, materialul s-a crapat, "cheutorile" alea de metal prin care trece bareta cu scai au ruginit...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

nici eu nu acord atentie marcii, daca respectivele incaltari intrunesc criteriile dorite de mine : interior captusit cu piele, talpa flexibila, daca si exteriorul e din piele cu atat mai bine, iar ca pret sa nu depaseasca 30-40 lei, pentru ca le poarta doar un sezon, deja in anul urmator nu-i mai sunt bune incaltarile.

mai urmaresc reducerile de la leonardo la sfarsit de sezon si cumpar incaltaminte melania sau patrol de la ei, avand grija sa fie cu 1-2 marimi mai mari, ca sa-i fie bune cand vine vremea sa le poarte.
la deichmann mi se pare cam redusa oferta/gama de incaltari, unele modele sunt naspa rau, pline de sclipiciuri si zorzoane sau din material de proasta calitate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina30 spune:

Hi,

Eu locuiesc in Germania si sa stiti ca Deichmann nu e magazinul la care mi-as cumpara incaltamintea... De o fac ma uit de 10 ori, o miros.. Dar in general nu.
cristina

Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006)

Mergi la inceput