Incaltaminte UFO, Appawa, Diou si altele asemenea
Raspunsuri - Pagina 2
LoraG76 spune:
Selene, noi Ufo chiar cautam mereu, pt. ca sunt din piele si rap. calitate-pret este f. bun. Si sunt si f. rezistente.
Lora, mami de Iustina (31.10.2004) si Adelina (02.09.2010)
blackgirl0 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina30 Hi, Eu locuiesc in Germania si sa stiti ca Deichmann nu e magazinul la care mi-as cumpara incaltamintea... De o fac ma uit de 10 ori, o miros.. Dar in general nu. cristina |
Tu glumesti? De la Deichmann am cumparat acum 2 saptamani 2 perechi de sandale pt cel mic (54 ron perechea) si sunt bunicei, interiorul din piele. Pt mine acest magazin parea de fite, nu m-am uitat insa la modelele pt adulti.
M-ati facut sa fiu curioasa, sa ma uit si eu pe etichetele de la incaltamintea copilui si am vazut o pereche de pantofi Appawa. Au fost ok pt cca 5 saptamani cat i-a purtat (i-a crescut intre timp laba )si au costat 40 ron. Cumparati din Brintex, un fel de talcioc plin de chinezisme.
pinkie_pie spune:
Mie imi plac incaltarile de la Deichman. I-am luat fetei acum vreo 2 sapt.niste pantofiori superbi, toata lumea i-a facut complimente si e f.incantata de ei.Nici nu au costat mult, cam vreo 55 de lei. Pentru femei, imi plac mult cei din gama la care face reclama Halle Berry,cu talpa ortopedica, sunt superbi si toate modelele sunt din piele, interior si exterior. Mi-am luat nu mai putin de 4 perechi iar cand sa plec am vazut o geanta pe un raft atat de misto ca nu m-am putut abtine si am luat-o si pe ea.
Singura chestie ciudata la Deichman e ca nu corespund numerele.Eu port 37, iar pantofii de care va spuneam ca i-am luat sunt: o pereche 37, 2-38 si o pereche 39.
CorinaDani spune:
la deichmann ma enerveaza la culme cum e scris pretul pe cutie, te "fura" peisajul si citesti pretul in leva, in loc de cel in lei (care este aproape dublu fata de cel in leva). cand zici ca ai facut o afacere, ca ai gasit un model frumos, eventual din piele, la pret rezonabil, casti ochii mai bine si trebuie sa dublezi bugetul sau sa renunti, cu regrete, sa mai cumperi respectiva pereche, daca nu ai banii necesari...
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristina30 Hi, Eu locuiesc in Germania si sa stiti ca Deichmann nu e magazinul la care mi-as cumpara incaltamintea... De o fac ma uit de 10 ori, o miros.. Dar in general nu. cristina Cristina Ingrid Evelina(20.03.2010) si Magnus Tiberius (7.04.2006) |
Cristina,
sa stii ca iti dau dreptate,nici eu nu am cumparat de ani de zile nimic de la Deichmann,calitatea e foarte slaba....
aka spune:
noi tocmai ne-am innoit cu o pereche de sandale Diou. finute si dragute, cu interior din piele.
de la Deichman anul trecut am luat sandale care s-au rupt in 2 saptamani, fata de cele de la ufo care se pastreaza frumoase cel putin 2 luni. de la Deichman imi plac elephanten dar depaseste bugetul, cand iau trebuie 2 perechi odata.
_Ralu_ spune:
La Deichmann calitatea este slaba la marcile lor, cele mai ieftine. Am luat si noi de cateva ori, si nu s-au comportat f bine.
In schimb, au cele mai bune preturi la marcile cunoscute. Eu iau de la ei in fiecare an pantofi sport Nike/Adidas pt fetita...aceleasi modele sunt si cu 30% mai scumpe la alte magazine.
Cat despre celelalte marci, stiu ca am luat fetitei acum vreo 5 ani, o pereche de sandale verzi din piele (Maiqi cred), din Campulung Muscel dintr-un magazin de copii, am dat vreo 20 de lei sau cam asa ceva...au fost atat de bune si rezistente si foarte frumoase....cred ca daca as mai intalni, as mai lua...
raluca mami fericita de alexia (07.09.2006)
monicabo spune:
Corina, da, mama, asta ma "seaca" si pe mine in Deichmann, preturile in leva, alaturi de cele in lei!!! Pai la ce-mi trebuie frate, mie, preturi in leva, ca doar nu traiesc in Bulgaria!
Bine ca nu le scriu in toate monedele est-eurpoene! O sa fac cerere la ei sa puna totusi preturi si in coroane cehe (neaparat si slovace), forinti, zloti, ruble s.a
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria