Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

butonam ceva si a venit ana la tzitzi, s-a catarat in brate si a adormit!!

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

ce frumoooos!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Sa nu uit, da vaccinul e gratuit, l-am luat de la medicul de familie si i-l facem acasa. E infanrixul ala pe care il cumparam pana acum.

A trecut si weekendul asta... Elena tuseste, am vazut-o dimineata, sper sa fie bine ca am trimis-o la gradi.

Am slabit 5kg. mai am, doar ca m-am invatat sa nu mai mananc aproape nimic. Deja vineri eram ametita. Cred ca mai bine merg la nutritionist.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Lumi, multumesc, sper sa le rezolv, inceputul e bun, din cate vad, Doamne ajuta! Pai m-am pus pe pregatiri sa va ispitesc doar doar veniti.
Noi suntem in parc acum, a venit mama cu noi si mai stau si eu la umbra pe banca.
Belle , bravo, 5 kg nu-i putin dar nu este in regula nici sa nu mananci, cred ca ideea ta de a consulta un nutritionist este foarte buna!
Pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Fetele cu talent in ale cofetarelii, am si eu o rugaminte la voi: puteti sa-mi dati niste idei si lectii on-line de facut tort cu papusa (pentru ziua Cristianei)? vreau neaparat sa aiba tort din asta (e innebunita dupa filmuletele de pe youtube cu tutorile despre "princess cakes") dar stau prost cu finantele momentan si as prefera sa-l fac eu

multumesc anticipat pentru ajutor!

Mergi la inceput

Ylari, deci te-ai impacat cu mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lumi: 1.cauti papusa, o dezbraci, o speli
2. faci un desen cum vrei sa arate
3. faci blatul
4. faci crema
5. faci pasta de zahar
6. il montezi

deci uite ce usor e

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui belleane

3. faci blatul
4. faci crema
5. faci pasta de zahar
6. il montezi

deci uite ce usor e

Te iubim, printesa Victoria!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aldaesme spune:

La multi Ani tuturor malditelor si mugurasilor!!! Sa fiti voiosi si fericiti dragii nostri! Sa stiti ca va iubim mai mult decat va putem spune si ca vom fi totdeauna alaturi de voi, va vom urmari pasii si cand va veti plictisi de noi si va vom iubi si mai mult!!!

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Citat:
citat din mesajul lui belleane

3. faci blatul
4. faci crema
5. faci pasta de zahar
6. il montezi

deci uite ce usor e

Te iubim, printesa Victoria!!!

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Luminel, daca gasesti cumpara si pasta de zahar, altfel s-ar putea sa te enerveze ca nu neaparat totdeauna iese bine.

Asambleaza tortul intr-un bol, cum sunt cele de salata, daca ai unul mijlociu, de vreun litru jumate, sa nu para nici prea mare rochia dar nici prea mica.

Pui o folie de nylon in bol, apoi asamblezi, blat, sirop (din cauza ca vrei sa ia forma bolului trebuie insiropat blatul - sirop 50%apa-50%zahar sia roma daca vrei si de care vrei - se fierbe 5 minute si se raceste), crema, blat sirop crema, ultimul strat e blat.
Dai la rece sa se intareasca. Intorci tortul pe suport de tort sau tava, scoti bolul (si pentru ca ai pus nylon se scoate usor).
Intinzi pasta de zahar.
O pui peste tort si dac avrei ii pui si modele, floricele, fundite din apsat de zahar de alta culoare. Colorezi pasta alba cu colorant alimentar.
Faci un semn unde vrei sa introduci papusa...o introduci (tre' sa fie in pielea goala) si apoi ii pui corsetul sau ii modelezi un corest din pasta de zahar. Faci retusurile pe und etrebuie si gata.

pup in gashca

Esme

Mergi la inceput

Esme, saru'mana! la tine mi-era speranta!

deci fac un blat normal de tort, separat, si apoi il asamblez cum ai spus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Fetele cu talent in ale cofetarelii, am si eu o rugaminte la voi: puteti sa-mi dati niste idei si lectii on-line de facut tort cu papusa (pentru ziua Cristianei)? vreau neaparat sa aiba tort din asta (e innebunita dupa filmuletele de pe youtube cu tutorile despre "princess cakes") dar stau prost cu finantele momentan si as prefera sa-l fac eu

multumesc anticipat pentru ajutor!

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

o anumita mamica a unui anumit Carliontz a facut cel mai frumos tort papusa pe care l-am vazut eu vreodata.

Mergi la inceput