Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (216)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

AH, uitasem
Ally, invatatoarea lui David si restul invatatoarelor de altfel fac un fel de cerc cu copilasi peste program timp de 0 ora jumate. 3 mil de copil, minim 10 copilasi...sa zicem ca nu iau ele toti 30 mil in mana, dar macar 15 daca iau, plus salariul de drept...se aduna ceva, nu? Si program pana la 1.30.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicole1980 spune:

La multi ani Eva !!!! Sa fii sanatoasa, sa ai o viata frumoasa, sa cresti mare si sa fii inconjurata de oameni iubitori !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mi_bebelina spune:

Cu intarziere zic si eu La multi ani Eva, sa ai o viata fericita si un fratior cumintel, sa-i fii mamei de ajutor si s-o recompensezi cu mii de pupici pentru dragostea ce ti-o poarta!

Lumi, noi suntem bine, peste 2 zile intru in a 37-a saptamana, tot atunci ma duc la ecografie sa vad cam cum se prezinta bb. Inca lucrez pentru ca acasa mi-e foarte rau...Delia e si ea bine,anul acesta ii serbez ziua la Mc Donald's ca nu am vlaga pentru altceva....cam asta-i. Vad ca tu esti inca nehotarata cu plecarea, pana la urma se vor aranja lucrurile, vei vedea...mai trebuie putina rabdare. Legat de luatul de la gradinita, sa stii ca ingrijitoarele au altfel programul, pana la 19.30 sau chiar 20.00....asa ca pana la urma poate ramane cu una din ele daca vb.

Simonacip, da ma si eu.......m-am hotarat in sfarsit. Cu Andreeap nu m-am mai intalnit, nici n-am vb.....ei, vine vara si ma vezi in parc cu caruciorul, ea cu fetele pe la leagane....asa eu in parcul asta din cartier n-am mai fost de o gramada de timp....n-am vlaga frate, dupa program de munca 7-17(stau cu copiii ambele ture) sunt franta, dar macar n-am insomnii, nu ma gandesc la contractii...

Fug sa fac si eu o ciorbita, apoi plec cu Deliuta prin imprejurimi sa mai rezolv ceva treburi. Sotul a plecat la tenis...o fi bine?

Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta(20.05.2008) si cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

hello, hello! eu acum beau daca vreti, va dau si voua

mi_bebelina, wow asa putin mai ai? acusi scoatem "agitatele", nastere usoara (natural, nu?)

intra-adevar? ingrijitoarele au prgram mai prelungit? mi-ai adus o raza da speranta

legat de plecat (cred ca v-am plictisit deja fetelor cu subiectul asta)am momente cand sunt foarte hotarat, ca de exemplu azi cand a inceput sa-l jeleasca pe tati ei, imi rupe sufletul. si atunci zic ca nimic nu e mai important decat fie alturi de tatal ei, aici sau acolo, nu conteaza (cu riscul de a avea mai putini bani)!

Simona, multumesc

Ylari, cum v-ati petrecut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

M-am uitat pe listuta sa vad daca avem aniversari azi ... atatea mamici pe lista de care nici nu-mi aduc aminte

Lumi, dar de ce nu intra in discutie si intoarcerea lui in Romania? Stiu ca e greu si aici cu jobul, dar e cu voi, cu familia, daca se zbate, e imposibil aa nu gaseasca ceva

Mi-bebelina, mai ai putin ... esti tare activa, vad, si bebe va fi la fel de vioi

un weekend frumos
Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Buna fetelor!
Of Lumi saracuta de tine cat te framanti cu plecarea asta, stai linistita, spune aici ce ai pe suflet, macar cu o vorba buna (ca eu una nu stiu ce sfat sa iti dau) te vom ajuta. Ce mila imi este de Cristiana, si Evei i-a fost greu fara tati, dar ea a stat mult mai putin doar cu mine... Un pupic ptr ea si unul ptr tine! De distrat... Mie ieri dimineata mi-a fost foarte rau, nici nu am putut scoate fata afara, am stat amandoua in pijamale pana la 11 ei i-am facut un sandvich cu cascaval, dupa ce am luat fierul mi-am revenit si am facut o supa, pe la pranz a ajuns sotul cu cadourile si cu tortul si am inceput serbarea singurei. Nu m-am simtit in stare sa organizez nimic. M-a intrebat la un moment dat cand vin copiii am iesit pe seara cu bicicleta pe afara si gata.
Adriana iti multumesc ptr link am vazut prospectul pare interesanta dar inca tatonez. Avem multe cheltuieli lunile astea, asa ca mai probabil o sa amanam un pic.
Maine avem un botez am un chef nebun...
Va pup

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Pfuuuu ce liniste aici, imi tziuie urekile, tz tz tz!
la fete ca sa le vina cheful de palavre.
Eu am o saptamana cu multa alergatura, cel putin in primele zile, sper sa rezist, ne-a lasat sotul la mama ca si el are o sapt complicata cu pb la sv care sper din suflet sa se rezolve ca tare imi e mila de el.
Ieri am fost la botez, a fost frumu dar tare greu cu burtoiul, m-a apucat si nebuneala sa arat ca o diva si am fost pe tocuri si ma dureau toate alea la intoarcere. Am rezistat doar 4 ore, oricum. Mi-a placut ca au avut lautari ca lumea, m-am simtit super, Lucas a dansat si el, imi pare rau ca nu am luat-o si pe Eva dar o iau la celelalte doua. Va pup, tineti-mi pumnii sa rezolv ce am de facut azi. Acum de dimi tre sa merg la analize si deja mi-e foame ce ma fac pana imi recolteaza?
Avem sarbatoriti? Avem doua fetite, LMA printzeselor!!! Sanatate multa!!! Numai bine!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Tiiiii, aceeasi liniste aici...
Poate nu-i buna cafeaua?
Sa incercam si cu altceva
Am rezolvat la analize, am comandat injectiile la farmacie si am vb ptr reteta compensata. Hmmm, spor la treaba va doresc!
Pupiiiiici!!!

POZE
Mami de Eva scumpa
Si AMR 4 +
Lucas Mathias

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

?? Viiin, viiin!!!!!!

butonam ceva si a venit ana la tzitzi, s-a catarat in brate si a adormit!!
Deci sunt blocata aici, cu voi!!!

Simonacip ai scris!!!!
Urechea a trecut cu otocalm, cred ca a fost de la cotonete, alta explicatie nu am.

revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

mmmm, simt miros de cafea si papica buna!

Tu esti bucatareasa Ylari?! merci!

spor si tie la treburi! sa le rezolvi in doi timpi si trei miscari!

Adriana, e si asta o solutie...dar ultima! deocamdata se zbate sa se descurce acolo; ca aici, stim deja ce ne asteapta

o zi buna!

Mergi la inceput