Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, pupam si noi pe Raducu, sa nu se fi speriat!

Bumblebee, offf, sa ii faca bine tratamentul lui v!

Maine duc si eu proba de kk, poate are si V ceva. Nu are pofta de mancare (a mancat la ora17 2 linguri de zeama si niste papanasi, iar la 21 a mancat 100LP. Iar dimineata ma bucurdaca bea 130lp). Plus ca are tot 37.7 la fundic, el de obicei era sub 37. Plus ca nu ia in greutate (asta o fi si de la faptul ca nu mananca). Si e kk diareic, galben si f urat mirositor. -ne scuzati. sa vedem daca ies ceva miscatori la analize- desi parca e posibil sa nu iasa din prima, nu?

Iuliana, Puiutz, . Nu am gasit afine in Kaufland (proaspete), mai caut.

Azi a dormit greu, rau, am strigat la el, m-am simtit horror, a plans si el mult, apoi si eu. Se trezeste dimi devreme si abia il culc la amiaza (daca reusesc), iar seara e zombie, dar tot nu se da batut.

No, va pup. Va citesc tot pe reprize si din pacate nu apuc sa raspund mare lucru.

Noapte buna!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Neata am o cafea mare si fierbinte de dat, dupa vacanta!

Am o intrebare referitoare la asigurare de studii pt copii, voi ati facut si daca da ce variante ati luat in calcul?
Pt vlad am facut una acum 8 ani si am constatat cu parere de rau ca a avut un randament ff scazut practic nu am pus mare lucru deoparte.

Ma gandesc ca la momentul cand va merge la facultate va fi nevoie de ceva banuti, in conditiile in care invatamanul superior nu va mai fi subventionat!

anca, eu am studiat indelung si din interior asta cu asigurarile de studii (am facut un curs si specializare in cadrul ING prin 2000...) si in final nu mi-a iesit bine socoteala acolo. dar din 2004 am facut una la Tiriac care in 2008 era inca ok. si am luat si certificat de actiuni tot asa ptr studii de la Bancpost, dar la astea in 2 ani am pierdut deja jumatate suma investita initial . la Isa inca nu ne gandim...

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Tina il pupam pe Raducu,saracutul cred ca s-a speriat tare. Poate de acum ii va fi frica de catei un timp.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara!

Multumi de gandurile si pupici!

R e bine, nu mai este umflat unde l a muscat catelul.
Noi avem multi caini la ferma, 3 ciobanesti (2 mari si unul micut care e dragalas foc) 1 lup si 2 maidanezi. Seara stau liberi prin ferma iar noaptea in custi maidanezul care l a muscat pe R cam face figuri dimineata cand ar trebui sa intre la locullui si de obicei mai sta prin fata casei la umbra. Dar de acu nu v a mai sta.

Lui R ii plac f mult animalele si insectele
Cand mergem la ferma imediat se duce la custile cu caini si credeti ma ca stau cu frica cand baga mana printre gratii la ei sa i mangaie. Il las doar la puiul de ciobanesc si mama lui care e cu el in cusca nu i face nimic lui R, chiar se bucura amandoi cand il vad.
Nepasator sta masculul de ciobanesc care chiar si mie mi e teama de el, care eu l am crescut 3 luni de zile, a dormit cu mine in pat in fiecare noapte asa drag mi a fost de el...era haios ca atunci cand venea Cata in dormitor il latra

Pisicile le ia pe toate in brate si le cara pe peste tot, le pune un galeata sau in nisip daca fug de el, cand le prinde le da cu piciorulprobabil ca nu sta la mangaiat. Ii explic dar nu intelege. Asa face si copii, daca un bebe nu sta sa l pupe sau sa i dea o jucarie imediat tb sa reactioneze urat
Nu stiu cum sa fac ca nu intelege deloc, eu mereu tb sa fiu langa el ca nu stiu ce are de gand, sa se joace frumos, sa pupe sau sa traga pe cineva.

Voi ce credeti ca ar tb sa fac?? Alta data i am promis ca plecam din parc, m am tinut de cuvant si am plecat, nu s a suparat deloc sau nu a inteles.
Noi iesim in fiecare zi in parc sau chiar de 2 ori.
Dmineata mai rezolvam una alata si seara musai in parc. Daca nu avem de rezovat nimic dimineata mergem tot in parc. Deci socializam dar.....dejeaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro pentru coprocultura poti duce o singura proba, dar pentru paraziti (coproparazitologic) trebuie 3 cacalici din 3 zile diferite (la interval de 2-3 zile intre recoltari). Vezi ca la unele laboratoare cele 3 probe se pun in acelasi recipient (pastrezi la frigider), la altele in 3 recipiente diferite. Intreaba la laboratorul la care vrei sa duci probele. Pentru ambele - si coprocultura si coproparazitologic - e bine sa recoltezi kk din 3 zone diferite ale "produsului". Ideal mai de deasupra, ca sa nu fie contaminat cu pisulica. Pupici si tinem pumnii sa treaca repede problema, oricare ar fi ea!

Paula diareea primilor pasi apare intre 1-3 ani, uneori poate dura pana la 5-6 ani (). In acest timp, copilul creste normal, e vioi, se joaca, se dezvolta ok si indiferent ce mananca el va face kk moale sau diareic. Ce sa zic...o fi asta si la Raducu . Ce frumos va distrati voi fetele si delfinasii din Tg. Mures!

Raducu cred ca a stat azi afara vreo 4 ore in total, seara nu se mai dadea bagat in casa, plimba masinutele prin curte cu niste chiuituri de ziceai ca e dimineata. Ma rog, dimineata nu e chiar asa de vesel...

Am tot uitat sa va spun ca la Debenhams au hainute dragute si f. ok la pret pentru pici. Noi i-am luat acum cateva zile set de 2 tricouri cu 40 lei si set de 2 pantaloni subtiri trei sferturi cu 60 lei. Sunt mai ieftine decat in Real, unde pe un tricou dai 40 lei .

Sandale i-am luat tot de la Hokide, de unde amavut si ghetutele (tarabele cu incaltaminte pentru copii din Carrefour). Chiar imi plac mult, doar ca sigur ii mai trebuie o pereche (cel putin) in vara asta. Prevad ca le va face varza in curand daca stam zilnic la joaca atatea ore

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Tina eu una nu stiu cum sa te sfatuiesc, nici eu nu stiu cum sa procedez cu Raducu...si el ori nu intelege, ori continua inadins sa faca ce ii interzic. De cele mai multe ori trebuie sa ridic tonul sau sa il iau din locul respectiv, altfel nu asculta deloc de ce ii spun. In ultimul timp parca s-a accentuat problema. Mai nou chiar imi spune "niu" cand ii spun sa faca ceva anume.

Aaa...nu v-am zis ca de cateva zile ne striga de zor mama si tata, repeta de muuuuulte ori (cred ca ii place sa se auda cum vorbeste ). Mai incearca sa zica si altele dar inca nu am elucidat la ce se refera

Denisa am ramas masca ascultandu-l pe Matteo ! Bravo lui! Si tie! Picii tai cum mai stau cu mancatul? Acum ceva timp parca erau in greva foamei un pic.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

vin cu si prajitura

Tina off, bietul Raducu! nu e foarte mic sa inteleaga, dar e la varsta cand face cum vrea el

pe mine m-a muscat catelul (puiutz mic de vreo 6 luni) cand eram mica...aveam vreo 3-4 anisori, ma jucam cu verisorii mei si stiu ca tata mereu imi repeta: nu te apropia de cate cand mananca, nu ii trage de coada! eu ce am facut, cand manca catelul mai bine, m-am dus si l-am tras de coada a sarit la fata mea, m-a pus jos, dar nu a bagat coltii, doar m-a zgariat, si-a dat seama cred ca sunt de-a casei totusi! dar saracul a luat o bataie eu m-am speriat rau atunci, am si lesinat...dar tot imi sunt dragi toti (mai putin maindanezii aia furiosi )si de atunci nu m-am mai apropiat de catei cand mananca sau de coada lor

Cris sper sa ii iasa bine analizele lui Vladut

Puiut nu am mai auzit de asta, dar e bine sa asculti si alta parere...poate e bine sa manance de toate

Paula ce va distrati voi acolo

eu am innebunit ieri cand am venit acasa...bona cica l-a scos pe andrei afara cu body cu maneca lunga si tricou pe deasupra, dar in pantaloni scurti asa voia sa il scoata si bunica, noroc ca am ajuns acasa si am dezbracat copilul, l-am lasat doar in tricou, desi era 8 seara...saracul de el, ce o fi indurat ieri

ma bag la invatat,

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

Denisa, am ramas afis ce bine vb Mateo si ce memorie are, wow! Vlad acum incepe sa lege cate 2 cuvinte, ne minunam de el si ne distram ce scump e! Pana la poezii mai avem muuult!

Hai ca dau si eu o cafea buna!

Am uitat sa va zic ca mi-am luat silhouette help, sa dau 2-3 kile jos, ca atat msi vreau.dar vad ca nici de asta nu ma tin.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

tina, imi pare rau pt Radu... Ce caine l-a muscat, de-al vostru?
Pe mine cand m-a muscat cainele in fata maternitatii din Iasi, dr. mi-a zis ca in Iasi nu exista cazuri de rabie (nu existau de cativa ani), nu sunt vulpi prin imprejurimi asa ca m-a sfatuit sa urmaresc cainele cateva zile si sa nu ma grabesc sa fac vaccinul antirabic (mi se facuse imediat dupa muscatura doar vaccinul antitetanos). Antirabicul se face in 5 doze saptamanale si actioneaza la nivelul sistemului nervos, de aia e bine sa mai astepti, mai ales daca cunosti cainele. Daca un caine are rabie, moare la cateva zile dupa ce musca.
Norocul meu a fost ca acel caine era al unor tigani care aveau casa 2 cladiri mai la deal de maternitate, il vedeam (adica ma teroriza) de 3 ori pe zi, in fiecare zi. Timp de mai bine de o luna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

puiutz, numai cu lamaie am invertit zaharul.
nici nu am sare d elamaie in casa.

tina, imi pare rau.eu am fost muscata sis tiu cat e de rau.sper sa nu ramana strumf cu frica de caini.

Mergi la inceput