Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Neata fetele!!

Tina, imi pare tare rau de R ca a fost muscat, bine ca nu a fost mai rau, pana la sange. si fi-miu trage cateii de coada, mai ales pe ai lui, de pisici se fereste, ca a vrut sa o chinuie pe una si aia a dat cu labuta.
Cu alte cuvinte, am fost aseara la medic, mi-am vazut puiul din burta, ii bate inimioara suntem bine si mergem peste 2 sapt la dublu test.

Va pupam cu drag

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Eu chiar am inceput sa cumpar sare de lamaie, e cel mai ieftin detartrant . Folosesc la filtru de cafea, chiuveta, cani/pahare (uita al meu apa minerala in ele), tavita de la picurator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

laurika, super, Doamne-ajuta in continuare!

crispro, nici B nu mai mananca bine de vreo 4 zile, asteptam caninii de jos (avem cateva nopti de miorlaieli) dar cred ca si din cauza caldurii. Bafta sa iasa curat coproparazitologicul. Parca se duc 3 probe, la interval de o saptamana, la cel putin o saptamana dupa terminarea tratamentului cu antibiotic (daca este cazul).

puiutz, il banui de rahitism din cauza picioarelor?

carla_2008, Mateo. O sa fie un mare cuceritor si un romantic...

tina, deci e catel de-al vostru. Nici antitetanos nu i-au facut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Wooooowww denisa!!! Bravo! L-au auzit si ai mei si marius, toti ne-am minunat. Marius a zis "da ce s-a intamplat cu catelusul cret? A trecut direct la luceafarul?"
Carla cum e cu vorbitul? Tu ce mai faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Puiut nu stiu daca iti mai amintesti dar acu ceva timp eu ti-am zis de diareea primilor pasi, stiam de la Dr. Dumbrava.

Mateo e genial .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui matusa77

Puiut nu stiu daca iti mai amintesti dar acu ceva timp eu ti-am zis de diareea primilor pasi, stiam de la Dr. Dumbrava.

Mateo e genial .

mama lui Ducu -nazdravucul
15 iulie 2010

da, imi amintesc, pai chiar la ea am fost ieri

tot asta i-a mai spus unei cunostinte de-a mea, care are fetita cu kk moale

eu...tot nu sunt lamurita, dar oricum voi incerca sa ii reintroduc alimentatia completa...sa vedem cat de tare se inrautateste situatia

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

delfinariu,
rog frumos de pe la 14.30 un gand bun la Doamne Doamne pt mine.

ma duc sa dau piept cu autoritatile pt medicament.

sarutmana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Denisa, Mateo e genial !!zi-ne si noua reteta :):*

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Salutare fete dragi

Crissy, nu i a facut nici antititanos, nici antirabic......oricum mai mult m am speriat eu si am vrut sa il vada si un dr.

Crispro, tinem pumnii sa nu iasa nici un miscator la analiza lui V

Oana, sa aveti parte de vreme superba si sa veniti cu amintiri frumoase

Btz, dar ce mai faci mami? Paulica?
Ma gandesc la fetele din Iasi ca as vrea sa vin la iasi dar u stiu cand
Cand se deschide vestitul Mall? Am inteles ca v a canta Beyonce si nu mai stiu cine la deschidere.......asa e?

Laurika, felicitari pt vestile bune de la eco sarcina usoara in continuare.

Eu azi dimineata am fost la cumnata acasa(de fapt s au mutat unde am stat si eu la socrii, tot asa pana isi renoveaza si ei ap) ca sa o epilez ( nu a durat mult ca se pregatise pt sapt trecuta cand credea ca naste dar dr a trimis o acasa si a chemat o maine. A chemat si manichiurista acasa s a facut frumoasa si ma gandeam ce misto e sa nasti prin cezariana, are totul pregatit, planificat. i am dat si cu aspiratorul, i am splalat baile. Asa fericita a fost ca am ajutat o

Maine dimineata o interneaza, sper! Depinde cand ii face eco. E in 38 s si 4 zile.
Am emotii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Wooooowww denisa!!! Bravo! L-au auzit si ai mei si marius, toti ne-am minunat. Marius a zis "da ce s-a intamplat cu catelusul cret? A trecut direct la luceafarul?"
Carla cum e cu vorbitul? Tu ce mai faci?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Am uitat sa i spun si euDenisei ca aseara m am uitat si eu cu Cata si la fel am vacut....wooow!
I am spus lui Cata ca e din gemenii cu care ne am intalnit la munte.

Bravo Mateoooo!!!

Mergi la inceput