Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 8
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui histamina delfinariu, rog frumos de pe la 14.30 un gand bun la Doamne Doamne pt mine. ma duc sa dau piept cu autoritatile pt medicament. sarutmana http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Ne gandim! Doamne ajuta!!!
baby78 spune:
citat din mesajul lui laurika1982 Cu alte cuvinte, am fost aseara la medic, mi-am vazut puiul din burta, ii bate inimioara suntem bine si mergem peste 2 sapt la dublu test. Va pupam cu drag Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 10+ |
mamica si burtica....Inca putin si treci de primul trimestru
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+
baby78 spune:
citat din mesajul lui histamina delfinariu, rog frumos de pe la 14.30 un gand bun la Doamne Doamne pt mine. ma duc sa dau piept cu autoritatile pt medicament. sarutmana http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea |
Doamne ajuta sa fie bine
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+
gabrielaene spune:
Histamina, bafta multa!
Mateo, jos palaria,felicitari!!!!
Laurika, felicitari pentru vestile bune de la eco
Puiutz,ma bucur si pentru voi ca ati ajuns la Dumbrava si ca nu e ceva de speriat
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
puiutz_mic spune:
Crissy Raducu chiar are un usor rahitism, diagnosticat acum vreo luna si ceva. Are "bratari" la maini - un fel de incheieturi mai proeminente, pentru un medic neavizat nu sar in ochi, poti spune ca e grasut la manute, dar daca il pipai mai bine se simt oasele deformate. Apoi la coaste are iarasi cateva mici deformari si nu are nici fontanela inchisa pana la varsta asta. Mai sunt si dintii intarziati un pic . Deci totul e de o maniera usoara, nu e un rahitism accentuat. Totusi, pentru siguranta, trebuie facuta analiza asta cu fosfatazele alcaline.
Cu mersul e alta problema...o sa mergem la ortoped.
Laurika felicitari mami pentru vestile frumoase
Tina ce draguta si saritoare ai fost pentru cumnata ta! Bravo tie!
Histamina sper ca a fost cu reusita la 14.30!
Gabriela, da, la prima vedere pare sa nu fie ceva serios la Raducu, dar tot conform dr. Dumbrava, daca nu se remediaza problema se poate trece la investigatii mai serioase . Adica pt. celiachie si fibroza chistica. Totusi, pentru nici una din cele doua boli nu prezinta semnele clinice asociate scaunelor moi. Deci, sa speram ca nu e vorba de ceva grav...
Azi nu a vrut sa doarma la pranz, nu vroia decat sa stea in brate. Eu nu aveam cum sa ma conformez ca trebuia sa-i fac papica. Tati trebuia sa alerge cu treburi. Asa ca l-a pus in masina si a plecat cu tot cu prichindel dupa el prin oras cu treburile.
Eu nu am spatiu la bucatarie sa-l tin cu mine cat fac mancare
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Wooooowww denisa!!! Bravo! L-au auzit si ai mei si marius, toti ne-am minunat. Marius a zis "da ce s-a intamplat cu catelusul cret? A trecut direct la luceafarul?" Carla cum e cu vorbitul? Tu ce mai faci? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
o sa zici ca nu suntem cu toate acasa dar in fundal la final Carla numara in ebraica pt ca a invatat-o tanti cu care sta(ea a locuit mult timp in Israel),dar as ain joaca.
Mai fete sa nu credeti ca stau si stresez copiii sa invete tabla inmultirii sau formule ,doar ca eu mereu le vorbesc,ca si voi de altfel cred,si ca sa le mai atrag atentia,incep sa le recit o poezie asa cu intonatie,sau sa le cant etc.... si ei retin ce le place. Inca imi spune sa-i mai spun aia cu fata .Carla in schimb se chinuie sa scoata aceleasi sunete ca Mateo dar ei ii ies muuult mai stalcit. Vede ca Mateo e tare apreciat de lumea din jur extaziata de ce minuni spune si incearca si ea. Aici e o problema,caci eu nu fac diferente,atentia e 50-50% impartita,dar altii,nu isi dau seama si il lauda pe Mateo in exces,in timp ce Carla sta retrasa si se uita!eu am grija sa echilibrez situatia dar ma lupt cu ceilalti sa nu mi-o lase la o parte doar din prisma faptului ca Mateo vb toata ziua non-stop,dar non-stop,iar ea e mai introvertita,mai retrasa,mai tacuta...
Alice eu ce sa fac?incerc sa impac si capra si varza,si copiii,si casa,si papi vegana ,si sot,si soferit(inca o luna cred) si mai ales crizele lor, mamosenia Carlei si energia debordanta a lui Mateo
Si fiindca am si pasiuni ce doar noaptea pot fi satisfacute din lipsa de timp ziua(studiul nutritiei si a diverse spete) dorm destul de putin si sunt cam rupta ,nah asta e
voi cum stati cu racelile?eu cred ca tocmai am racit la burtica ca ma doare spatele si burtica de mor
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
ochidut spune:
citat din mesajul lui carla_2008 Vi-l prezit pe www.youtube.com/watch?v=60l_mrzGdeM&feature=youtu.be" target="_blank">Mateo recitand desi unele l-ati vazut deja pe fb.. Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 Sa-l ajutam pe Vladut produse la bazar |
sunt in sooooooocccc!!!!!
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
citat din mesajul lui crispro Azi a dormit greu, rau, am strigat la el, m-am simtit horror, a plans si el mult, apoi si eu. Se trezeste dimi devreme si abia il culc la amiaza (daca reusesc), iar seara e zombie, dar tot nu se da batut. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
de Larisa Ioana 24.06.2010
eladea2005 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ochidut
sunt in sooooooocccc!!!!! Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
me toooooooooooooo...wowwwwwwwwwwwwww...unbelievable!!!!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
denisa, nu stiu cum rezisti cu toate...esti o super femeie...
iar omuletii tai sunt absolut minunati...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...