Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 5
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tina_80 Offf, ce zi am avut! Dimineata am fost iar la ferma sa duc ceva si daca R a vazut nisipul a vrut sa se joace, l am lasat un pic dar vroiam sa plec din cauza soarelui. Am intrat in casa sa i aduc putina inghetata sa se topeasca, i am dat o si cand am intrat sa duc ceasca aud un planset groaznic. Ies R plangea ca l muscase cainele. Toata faza a vazut o un nene care era departe. R a dat cu piciorul in el si asta l a muscat Am fost cu el sa fac antirabicul dar dr mi a spus ca nu e cazul ca nu i a dat sangele. Am fost terminata Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
nu pot sa cred!
dragul de el, cred ca s-a speriat tare rau...
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
vai Tina, m-am speriat si eu citind, saracutul de el. imi pare asa rau, va pup pe amandoi, cred ca esti si acum nauca si cu inima in gat. bine ca nu a fost nimic mai grav. sper sa nu ramana cu frica de caini, ca e nasol dar trebuie sa invate ca nu e bine sa le loveasca.
si eu o mai las pe L singura cu catelul nostru, tot asa pt 1 minut cat sa iau ceva si catelul nostru e pasnic dar nu e deloc obisnuit cu reactiile copiilor si daca sare L sau face miscari bruste se sperie si cainele....si uite asa ...mereu ii repet sa nu o atinga pe coada, sa nu ii ia jucaria cainelui, sa nu se duca la ea cand mananca. cred ca si noua ni se putea intampla chestia asta...
de Larisa Ioana 24.06.2010
gabrielaene spune:
Ufff, saracutul Raducu!
Prin ceva asemanator am trecut si eu cand Matei avea 1 an si vreo 8 luni. Am trecut pe langa un maidanez care era intins pe jos, si asa in mers Matei a dat cu piciorul si niic nu am realizat ce s-a intamplat pe moment,asa rapid a fost cainele ala,s-a ridicat si fix in piciorul lui si-a bagat coltii noroc ca avea ghete inalte,era martie,era prima zi calduroasa si chiar vroiam sa trec la adidasi. Am avut noroc.
sa treaca sperietura lui mami si a lui Raducu
--------------------------------------------
https://picasaweb.google.com/117839306482973767865/MariaSiMateiAugSept2011
Ecaterina Maria 29.07.2010 si Matei 11.07.2008
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ochidut Anca, am intrebat "furnizorul meu personal" de incredere, alias partenerul de pat, si asa cum presupuneam mi-a zis ca el nu le recomanda nimanui, pentru ca nici unul din produse, de la nici o societate, nu are rentabilitate mare. Citez "mai bine iti pui banii in depozit", mai ales daca copilul e deja mai maricel. Histamina, succes in lupta cu medicamentele Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
Dupa calcule asa am iesit si eu...mai bine ieseam in depozit!
Multumesc mult!
anca_vlad spune:
Imi pare rau pt sperietura si mie imi e frica de maidanezi, intr-o dimineata in drum spre serviciu (calea Floreasca) am avut de infruntat o gasca de 10 caini!
Asa ca inteleg perfect!
bumblebee spune:
Tina, pe Raducu!!
Ce aiurea ca l-a muscat cainele .
Si pe finul meu (7 ani) l-a muscat cainele, de fata . Lui i-a facut antirabicul, e drept ca ii daduse sangele, din pacate va ramane cu semn , dar poate daca ceri parerea unui pediatru ti-ar da sfaturi te-ar putea linisti.
baby78 spune:
Tina, pe Raducu si pe tine ca tare te-ai speriat!
Si mie mi-e teama ca pe Tudor il va musca un caine sau il va zgaria o pisica pentru ca el este obisnuit sa faca ce vrea cu pisicul nostru (il calareste, il trage de coada prin toata casa....) si cu catelul mamei mele ....Aceste 2 animale sunt foarte docile cu el si ii permit orice dar nu stiu cum sa ii explic ca nu toti cateii si toate pisicile sunt asa de bune....
Eu cred ca daca este catel din curte si nu l-a muscat pana la cane nu ai de ce sa iti faci griji...mai ales ca acel catel de de al casei si il poti urmari daca are ceva sau nu.....Eu cred ca a fost o reactie normala a catelului de aparare dar nu sa ii faca rau caci altfel l-ar fi muscat mult mai rau...A fost o atentionare sa il lase in pace....Din pacate copilul nu intelege si noi ramanem cu spaima...
Pe mine m-a muscat cand eram mica un catel care chiar era turbat si in 3-4 ore de la muscatura aveam febra si imi era f rau si am ajuns la contagioase si am facut injectii in burta...timp de 14 zile...A fost cumplit dar tot am iubit animalele si nu mi-a ramas nici o frica de ele..Ba din contra am invatat sa fiu atenta in preajma unui animal si sa fiu pregatita sa ma feresc ....In general daca vad o haita de caine e clar ca este "nunta" si ocolesc cat pot de mult caci atunci sunt cei mai periculosi si ataca ....(acel caine care m-a muscat pe mine era tot pe langa o ceata de caini cu o catea in calduri)
Acum este de urmarit si daca acel catel mai are tendinte de a musca si cred ca ar trebui sa va ganditi sa il "imprumutati" altui stapan daca mai are reactii de marait la copil...caci e foarte posibil sa mai faca gestul asta iar pe copil nu il poti tine departe de catel,nu?
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+
puiutz_mic spune:
Seara buna, fete dragi!
Da, ieri ne-am vazut vreo 15-20 min. cu Alice, cu Radu si Mara. Erau insotite si de mama lui Alice (zici ca e sora mai mare a lui Alice ) si cu matusa. Mara a fost un pic suspicioasa la inceput fata de Raducu si de asemenea al meu fecior a fugit de ea . Apoi s-au aproapiat, au facut schimb de papadii si Mara culegea frunzulite si ii oferea lui Raducu . In loc sa fie invers
Radu al lui Alice e un scump, radea non-stop de iti venea sa-l papi! Si e asa dolofanel . Iarasi mi s-a facut dor de bebelusi
Histamina saru'mana pentru "licoare". Uitasei sa te intreb: zaharul invertit l-ai facut cu sare de lamaie? Sau cu zeama de lamaie?
Tina pupici lui Raducu, Doamne, am citit cu sufletul la gura! Si eu sper din suflet sa nu ramana cu frica de caini. Slava Domnului ca nu la muscat tare! Chiar vroiam sa va spun ca pediatra la care fusem azi ne-a spus ca e bine sa mai amanam achizitia unui caine de companie, nu numai din punct de vedere al posibilelor imbolnaviri, cat si din cauza reactiei ce o poate avea catelul la actiunile copilului. Cica varsta ideala a copilului ar fi pe la 4-5 ani. Acum ce sa zic, depinde si de caine, depinde si de copil.
Ochidut sa-ti traiasca finutul cel proaspat venit pe lume! Deci Larisa e nasica mica
Deci azi am fost la o alta pediatra, sa mai vedem si alte pareri . Dupa ea la Raducu ar fi diareea primilor pasi (sau diareea prescolarului), colon iritabil crede ca e cam devreme pt. varsta lui. L-a masurat si cantarit: 10.800 gr si doar 80 cm (cum oare la controalele precedente au iesit 82 nu stiu ). Cu mersul intr-adevar sunt probleme, ne-a recomandat sa mergem la ortoped. Are genunchii usor apropiati si gambele departate .
Ooana la Matei nu a fost ceva similar? Sper sa nu fie nevoit Raducu sa poarte ghete toata vara. Noi abia ce i-am luat sandale .
Pt. diagnosticarea gradului de rahitism e necesar sa-i mai luam o data sange - fosfatazele alcaline. Si daca tot il intepam, repetam si hemoleucograma, Ca, Mg si Fe.
Si ne-a recomandat sa incepem sa-i reintroducem alimentatia completa, treptat. Pe de o parte abia astept, pe de alta am emotii. Sper sa nu o luam de la capat cu diareea.
Ca tratament il continuam pe cel homeopat. Mi-a mai dat in plus Formula 24 dupa fiecare scaun 3 granule.
Hai ca v-am plictisit cu povestile mele, cred. Scuuuuze
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
carla_2008 spune:
Vi-l prezit pe www.youtube.com/watch?v=60l_mrzGdeM&feature=youtu.be" target="_blank">Mateo recitand desi unele l-ati vazut deja pe fb..
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
paula_m spune:
Nina of, of, ce intamplare urata. Si eu am emotii la intalnirea lui Raul cu animalele, el la toate le baga mana in gura. Nu da in ele, dar le cauta la masele. Intr-un fel mi-ar conveni mai mult sa-i fie frica de ele...Cum e Raducu?
Elena, nu ne plictisesti mama cu povestile despre Raducu. Eu astept vestile bune.Inca nu am mai auzit de diareea primilor pasi. In fiecare zi invat ceva nou. Oana, e la Madrid, se distreaza.
Azi iar am fost cu trenuletul, cred ca ne facem abonament. Si am fost si pe ponei. I-a placut si cu calutul.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2