Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 4
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_vlad Neata am o cafea mare si fierbinte de dat, dupa vacanta! Am o intrebare referitoare la asigurare de studii pt copii, voi ati facut si daca da ce variante ati luat in calcul? Pt vlad am facut una acum 8 ani si am constatat cu parere de rau ca a avut un randament ff scazut practic nu am pus mare lucru deoparte. Ma gandesc ca la momentul cand va merge la facultate va fi nevoie de ceva banuti, in conditiile in care invatamanul superior nu va mai fi subventionat! O zi buna! |
eladea2005 spune:
Anca, noi i-am facut deocamdata doar lui Eric, acu aproape 3 ani...la ING BANK, Academica, se numeste...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII 2012...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
anca_vlad spune:
La ing am facut pt vlad DEBUT 18 acum 8 ani si e praffffffff, sincer nici nu stiu ce sa zic sunt ff dezamagita, incerc sa caut altceva sinu stiu ce, inca!
ochidut spune:
Georgia, imi pare rau pt finuta ta
Laurica, poate o gasiti pe pisi, imi pare rau....cel mai rau e cand plang copii dupa animalutele lor, ti se rupe sufletul
Eu intotdeauana am invidat gasca de la TgMures. Am vazut poze pe fb
Tina, exact asa face si larisa cu olita si nu o deranjeaza deloc sa stea uda. teoria de altfel o stie: eu o intreb: "cine face in pampers? si raspunde: bebe", "si tu ce esti? L: fetita (itita)", "si fetitele unde fac? L: la baie (a bae)". Coincidenta de azi am reinceput si noi "campania" olita, ca pana acum ma lasasem pagubasa. Dar nu e nici o schimbare.
De 1 Mai noi am fost la munte, a fost si acolo uimitor de cald, te ardea soarele, am stat in tricou si imi era cald cu blugii. Larisa a stat numai pe afara, cel mai mult in trambulina, din cand in cand mai vroia si in "ga-gan (leagan)" sau cu tricicleta. ii striga pe catei - dara "da-da". ghita "ghi-ca sau gi-ga" si peticel "pe-pi-cel" (asta o zice as alegat, de nu intelegi nimic dar e f comica).
si s-a nascut si finutul, am fost la el ieri, larisa ne-a tot vb de bebe si l-a plecare i-a spus "bye bye bebe". apropo, seara cand se culca ne lua la rand "papa mama, papa baba (bunica), papa dada (dara -cainele)".
aa si ne canta, te topesti cand o vezi, e asa dulce: canta ca pisicile aristocrate, ca baloo si mai nou canta cantecelul ala cu "ne jucam, ne jucam cu degetelele, cu palmele......". ieri in masina parcasem si ea era f cuprinsa de cantat, statea cu manutele in sus si tot zicea acolo ceva=canta, nici nu observase ca taica-su se daduse jos si stateam amandoi si o priveam.
de Larisa Ioana 24.06.2010
Alice_Elena spune:
Anca, eu le-am facut Magister de la BCR.
Ieri m-am intalnit puuuutin cu elena. Au interactionat picii. Mi-a parut rau ca nu am putut sta mai mult cu ei ca mara urla "mniam mniaaaaam"
ooana spune:
citat din mesajul lui anca_vlad La ing am facut pt vlad DEBUT 18 acum 8 ani si e praffffffff, sincer nici nu stiu ce sa zic sunt ff dezamagita, incerc sa caut altceva sinu stiu ce, inca! Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
si nasa mea i-a facut baietelului si zice ca e un mare fiasco!
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ochidut spune:
Anca, am intrebat "furnizorul meu personal" de incredere, alias partenerul de pat, si asa cum presupuneam mi-a zis ca el nu le recomanda nimanui, pentru ca nici unul din produse, de la nici o societate, nu are rentabilitate mare. Citez "mai bine iti pui banii in depozit", mai ales daca copilul e deja mai maricel.
Histamina, succes in lupta cu medicamentele
de Larisa Ioana 24.06.2010
tina_80 spune:
Offf, ce zi am avut!
Dimineata am fost iar la ferma sa duc ceva si daca R a vazut nisipul a vrut sa se joace, l am lasat un pic dar vroiam sa plec din cauza soarelui.
Am intrat in casa sa i aduc putina inghetata sa se topeasca, i am dat o si cand am intrat sa duc ceasca aud un planset groaznic. Ies R plangea ca l muscase cainele. Toata faza a vazut o un nene care era departe. R a dat cu piciorul in el si asta l a muscat
Am fost cu el sa fac antirabicul dar dr mi a spus ca nu e cazul ca nu i a dat sangele.
Am fost terminata
matusa77 spune:
un buchet mare si intarziat cu pentru Alina.
Academica la ING am facut si noi, vedem ce-o mai fi.
ooana spune:
citat din mesajul lui ochidut Anca, am intrebat "furnizorul meu personal" de incredere, alias partenerul de pat, si asa cum presupuneam mi-a zis ca el nu le recomanda nimanui, pentru ca nici unul din produse, de la nici o societate, nu are rentabilitate mare. Citez "mai bine iti pui banii in depozit", mai ales daca copilul e deja mai maricel. Histamina, succes in lupta cu medicamentele Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
mda asa e!
eu o vazusem intotdeauna ca pe o "metoda" perfecta pentru persoanele care nu reusesc sa puna bani deoparte, asa ai un termen la care tebuie sa te prezinti si sa depui banii in cont...in rest nici un beneficiu, vorba lui Paul mai bine depozit!
plus ca nu cunosc inca pe nimeni care sa beneficiat fiind un produs relativ nou pe piata
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip