Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

neata

eu ieri cica am baut redbul ca sa invat, la 10 jumate dormea si patul cu mine

a venit bunica aseara cu hainutele comandate de la mothercare , sunt foarte frumoase, dar si mari nu stiu cum o sa arate Andrei cu el i-am luat cam multe bodyuri, acum daca stau sa ma gandesc...

si a primit o cutiuta cu 85 creioane colorate a fost super incantat!!

tina cred ca nu e pregatit inca, mai lasa-l. si andrei a facut pipi o data pe covor si era foarte incantat, nu se rusina sau ceva...eu am inceput sa il pun dimineata la olita sa faca pipi, nu vrea mereu. si asa e planul, sa constientizeze ca dimineata face pipi la olita si apoi trecem la restul zilei, dar vara asta clar trebuie sa scapam, cat poate sa stea dezbracat...

aa, si Andrei se joaca mult cu jucariile de bebe, de fapt cu toate jucariile se joaca acum, cand era mai mic nu prea se uita la ele...si in parc se da pe topogan, in leagan (ii place mult, dar langa casa nu e de ala special), la nisip, la casute sa se joace cu nisip, prin topoganele alea care te urci mai intai pe scari, apoi intri printr-un tunel mic, si apoi te dai pe topogan, sunt unele mici, de copii mici

lauri_ca poate se intoarce totusi

da, gasca din Tg Mures, veniti la povesti, ca poze am vazut pe FB cateva

mai, Andrei s-a facut un pofticios...aseara i-am dat ciorbita la cina, ca nu papase ziua si a venit bunica cu o prajitura si cu branza...a mancat Andrei ciorba cu prajitura si cu branza numai asa a vrut....

am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

tina, cu olita (la Elise) am procedat exact ca tine, am lasat-o fara scutec, facea pe ea (pipi, ca la kk cerea scutec) dar o deranjau hainele ude, venea plangand si imi arata. Si apoi cu puterea exemplului: de cate ori mergeam eu la baie, o luam si pe ea, o asezam pe olita (uneori si imbracata). Aveam 2 olite, pe una statea ea, pe cealalta puneam plusuri. Sau o "tintuiam" in olita dandu-i sa studieze o carte/revista noua. A durat cam doua saptamani pana sa se ceara la pipi. La kk a fost mai greu, o chestie ciudata, imi cerea scutec chiar si dupa ce se invatase sa ceara la olita pt pipi, primul kk la olita s-a lasat cu plansete, se comporta ciudat, ca si cum ar fi fost speriata. La scutecul de noapte am renuntat peste vreo 4 luni, abia cand, cateva zile la rand, am gasit scutecul curat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

lauri_ca, imi pare rau pt pisicuta , mie mi-s asa dragi, dar al meu nu vrea sa auda...

bumble, cred ca ti-e foarte greu, dar sunt sigura ca lucrurile se vor aranja pe fagasul lor la un moment dat.

Victo, noi bem apa plata Bucovina.

Despre Bea ce sa va zic... e un copil ca oricare altul, doar ca mie mi se pare mai nazdravana probabil din cauza ca sor'sa a fost cumincioara, ea nu sta locului o clipa. A crescut, ajunge la clante si-si deschide singura usile (si poarta). Acum 2 zile eu eram in baie si am auzit lipa-lipa pe langa usa, pana sa ma dezmeticesc eu, ea era pe scarile de la intrare. Urca si coboara scarile singura, a invatat sa se dea si pe tobogan (din ala tip serpentina, urca si coboara singura). Aseara m-a lasat cu gura cascata, a nimerit singura drumul pana in parculetul de la gradinita Elisei (de la noi de acasa si pana la strada cu gradinita e distanta de 5 case, eram pe la jumatatea drumului cand Elise se intorcea cu bicicleta si eu am vrut sa intorc tricicleta; Bea a inceput sa dea din picioare, s-a dat jos de pe trici si directia parc). M-a uimit pt ca nu am mai dus-o acolo decat de 2 ori, bine, a mai fost si anul trecut, dar nu se pune. E o scurtatura, prin spate, pe langa corp de cladiri in forma de U, dar ea a tinut drumul drept pana a ajuns in parculet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata fetelor...poftiti la cafea

Din ce mi/a spus fina i s/a fisurat apa si cand a ajuns la spital cica nu se mai putea face nimic...i s/a pus o perfuie sa nasca dar desi a avut contractii nu a putut asa ca au chiuretat/o ...nicinu vreau sa imi imaginez prin ce a trecut

A venit si Antonia ieri acasa cu muci si plina de zgarieturi ...acum la micul dejun nu a vrut sa manance ....a baut putin suc de mandarine cu mar

Lauri_ca imi pare rau pt pisicuta...poate o gasiti azi ratacita prin curte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

fetele, am nevoie de gandul vostru bun.

azi am inceput lupta pt medicamente.

sunt nereguli mari la facturare.

sper sa pot izbandi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Ieri a fost nebunia de pe lume. Au fost 4 copii, dar parca au fost 20. S-au jucat, s-au balacit, s-au dat pe topogan, au mancat, au si dormit, dar fiecare separat.

Am incercat sa-i punem pe Raul si pe Raisa sa doarma impreuna, dar nu am avut nici un succes. Desi Raul era pe 1/2 adormit, a venit si Raisa in patut si in urm 5 secunde erau amandoi in picioare, sarind in patut. Asa ca fiecare si-a adormit copilul pe unde a apucat si i-am pus impreuna in camera, gata adormiti. Bineinteles ca s-au trezit unul pe altul, dar nu a mai contat, am avut o ora de liniste. Eu sunt uimita de cat de cuminte e Matei!! Oana e o mamica tare norocoasa!!. Nu ai treaba cu el. Nu tb sa fugi dupa el, nu stai stresata ca imediat cade de isi rupe toate oasele...Raul si Raisa sunt plini de vanatai si de zgaraieturi. Matei nu.

Ieri l-am tuns pe Raul. Cosmin voia sa-l tunda mai scurt pe langa urechi, Raul nu a stat, si uite asa, iar nu putem iesi fara nimic pe cap( oricum nu se putea- din cauza soarelui). Azi mai finisam la caputul lui Raul.

Crissy, chiar imi era dor sa povestesti de Bea. Si Raul stie drumul spre ceea ce-l intereseaza. Doar spre cel intereseaza...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

SALUTARE DRAGELOR!

intru si eu cu o cafea mare... de azi ne-am reintrat in programul normal...Eric la gradi, tati la serviciu, eu de servici cu piciu...

multumim de gandurile voastre, suntem mai bine, desi amandoi mai au ceva muci grosi si tusesc putin productiv de la ei...

am fost f ocupati zilele astea, de fapt tot pe drumuri, la Turda, la munte la Valea Ierii, ieri la niste prieteni la gratar... Filip s-a ales si el de 1 mai cu niste julituri urate in genunchi...no, asta e...dar mi-a fost asa de drag cum se juca el cu copiii de 4-5 ani...participa la jocurile lor...se agita, ii imita, o nebunie...

giorgia, imi pare rau de finuta ta...sa o ajute DD sa -si revina repede si sa vina bble asteptat cat mai repede...

denisa, ma bucur pt puii tai...deci va merge bine cu regimul..

am vazut si printesele Adrianei...semana fff bine intre ele...si ele cu mami...

Nicole, doamne ajuta...sper sa izbandesti...tin pumnii!!!!

nu mai stiu ce-am vrut sa mai zic...revin mai tarziu! va tzuc!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII 2012...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata

deci sa le iau pe rand...am fost cu trenuletul Thomas a fost o adevarat distractie :)

ieri de 1 Mai am fost la Raisa...a fost o nebunie, apa, mingi, gratar, topogan, copii :)) am pus poze pe FB si imaginile vorbesc de la sine!

am vazut ca ati vorbit de programul de mancaresa vi-l spun pe al nostru
ora 7.30 - 200-230 ml LP
ora 9 - o felie de paine unsa cu ceva si fructe
ora 12.30 - supa sau felul II
ora 16-17 - felul celalalt in functie de ce a papat la 12
ora 20.30 - 180-200 ml LP

greutate 11.400kg

mai, eu ma tot miram cu de le sunt bune hainele de vara trecuta
dar mesajul lui Racusor m-a "luminat" cand am vazut ca e vorba de tricouri de 1.5 ani
pai eu i-am luat hainele care ii erau bune nu cele care corespundeau varstei...asa ca noi anul trecut am purtat tricouri de 1 an
acum le purtam bine pe cele de 12-18 luni
cele de 18-24 de luni ne sunt inca mariiii
Zara, Next, George si H&M ne vin bine cu 2 luni inainte de varsta maxima scrisa pe eticheta

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui giorgia23
Eu sunt trista...ieri fina mea care era insarcinata in 17 sapt a pierdut sarcina

GEO, mami de gogosica ANTONIA MARIA (24.06.2010)

poze Antonia

www.youtube.com/watch?v=oHMvMVhQlUk" target="_blank">Antonia cu biberonul

offff

sora finei mele a trebuit sa faca acum 2 sapt o intrerupere de sarcina la 6 luni...psihic e la pamant!

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Mergi la inceput