Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 18

ramonavlas spune:
Rody, la multi ani frumosi impreuna!
Oana, hai cu impresii! Ati ajuns azi noapte, nu?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 27+

michelle1981 spune:
La multi ani, Rody, sa fiti fericiti alaturi de minunile voastre!
Si eu am petrecut tot weekendul cu Bianca, ce fain a fost! Si Bianca leaga cuvinte, intelege asa de multe, a inceput sa vorbeasca mai multe, e mai ascultatoare.
Din pacate de sambata si noi suntem cu muci si tuse, si ieri fara prea multa pofta de mancare, dar nu ma ingrijorez. Noi avem cam 12 kg
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si
www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu

paula_m spune:
Salut
Azi nu m-am dus la munca, mergem la dr. Raul nu are muci, dar tuseste, nu a mai facut febra, dar imi cam refuza mancarea. Mergem sa vedem daca nu are rosu in gat, si nici nu-mi place cum respira cand oboseste. Dar nu inteleg unde sunt mucii, ca tusea este incarcata!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

crispro spune:
Am scris un mesaj si l-am pierdut... Au venit rez de la kk, e ok, negativ.
Racusor, mii de multumiri din partea Dianei!!! Suuuper ca ai reusit sa strangi 4 formulare, esti o scumpa. Pana la urma trimit si eu formularele din zalau tot in subcontul ala, sa nu se incurce.
Sa-l ajutam pe Alex

Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Eu nu am chef de nimic. SN nici macar o data n-a intrebat de noi. Eu tot am impresia ca ajung acasa de la munca si m-asteapta acasa
. Deabia astept vineri sa merg la tara.
Ochidut, m-am exprimat eu prea pompos cu "variante de meniu". I-am scris cateva directii generale, reguli:
MIC DEJUN
- Fructe cu cereale si nuci sau diverse seminte
- Paine cu unt si miere
- Iaurt cu cereale si fructe
- Paine cu unt si cascaval
- Oua cu branzica si rosii (MIERCURI SI VINERI)
PRANZ
LUNI-MIERCURI-VINERI --fara carne
- Supa crema (fara cartofi)
- Mancare de conopida
- Mancare de spanac cu orez
- Mancare de broccoli
- Mancare de pastai
- Mancare de cartofi
- Dovlecei umpluti
- Legume la cuptor
- Mancare de linte
- Orez cu legume
CINA
- Sufleu de conopida, dovlecei, brocoli
- Budinca de paste
- Piure – cartof, dovlecel, ardei copt cu branzica
- Piure – cartof, broccoli, dovlecel cu peste
- Mamaliga cu branza si smantana
- Orez cu lapte, mar copt si scortisoara
- Legume la cuptor
- Paste gratinate cu unt si branza
Important: GUSTARI DOAR DE FRUCTE!!!
Adriana, eu am fost odata la Cheia. Mi s-a parut foarte linistita zona. Noi am stat la hotel Cheia. E de doua stele, eram cu o actiune de la munca, dar era curat si mancarea buna. Doar ca te cari dupa tine si cu prosoape, etc. DAr am vazut ca sunt si pensiuni de 3, 4 stele. Mi-a placut muzeul cu flori de mina. Muzeul are si un magazin cu bijuterii din pietre semipretioase. Asta era prin 2007.
Sau mai e zona Sibiului, dar e mai departe.
Crispro, ma bucur ca nu are vladut crocobauri prin burtica.
Paula, multa sanatate lui Raul.

puiutz_mic spune:
Buna fetelor!
Ieri i-am luat lui Raducu masinuta 4 in 1 (e si de impins, de stat pe ea si dat din picioare ca sa inainteze, de impins de catre noi - are un maner lung la spate si ca balansoar). E tare incantat de ea. Chiar si-a dorit-o, de cate ori vedea la alti copii se juca cu ele si plangea la despartire
Denisa
Crispro, ce analize i-ai facut la kk, coprocultura sau i-ai facut si pt, paraziti? Eu una la Raducu m-as fi "bucurat" daca ii iesea ceva la analize, macar stiam care e problema, asa...ne chinuim in van de cateva luni . Ma rog din suflet sa se clarifice cauza cat mai repede la Vladut! Ai fost si la pediatru? De cate zile e practic deranjat la burtica? Pupici si sanatate!
Cris2010 ce imi place varietatea meniurilor voastre! Ce bine e sa pape copilul de toate
Paula tinem pumnii sa vii cu vesti bune de la pediatru!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

histamina spune:
cris 2010,diverse si faine meniuri!
fetele, mi s-a dat o lucrare infecta.
ne vom vedea rar de tot.
sper sa-i supravietuiesc.
mi-e dor de strumf.cred ca am innebunit sunandu-l pe tata,doar sa imi aud strumfaciosul.
vine si meciul ala pe 9 mai si tot centru va fi blocat,asa ca voi veni la serviciu pe calea aerului,imi intind si pozitionez urechile in directia vantului.am zis eu ca sunt si ele bune la ceva,ca nu degeaba sunt asa mari!

paula_m spune:
Raul are laringita. Ce ma enerveaza diagnosticul de genul laringita, faringita, etc...ca nu il prea inteleg. Nu inteleg unde e inflamatia si cum se poate vindeca... Nu inteleg de ce nu are muci... si cum un diagnostic de genul asta se poate transforma in ceva mai rau...oricum nu luam mare lucru, nurofen , koflet de tuse, si tantum verde.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2

histamina spune:
laringita e inflamatia laringelui si e f pacatoasa la copii pt ca, in cazul in care e o forma f grava,poate duce la sufocarea copilului.

ochidut spune:
si eu am multa treaba si nu apuc sa fac nimic
noi am fost in w.end si la muzeul aviatiei, pt ca L e inebunita dupa avioane. cam in paragina avioanele de afara, inauntru era mai organizat. ne-a placut si noua si ei, toata umea multumita.
in afara de parcuri ne-am mai si prostit, am fost pe la cumparaturi....cafele si alte mese prin oras. sambata dupa-amiaza am stat la starbucks la o cafea si am luat si un tort de branza din care a mancat si L, nici nu va imaginati cat putea fi de fericita ca a capatat si ea, ii radeau ochii in cap, ma pupa, ma mangaia, de multumire si fericire ca i-am dat
. duminica am fost iar putin pana la mall sa luam ceva si cum am ajuns L ne-a tras pe langa starbucks si ne arata fix masa unde am stat ieri, cica sa ne asezam acolo
da, si pe mine ma enerveaza cu meciul lor cu tot, ca nu stiu cum ajung acasa pe 9, noi stam relativ in zona. nici la inot nu putem merge, ca era langa stadion
rody, la multi ani fericiti alaturi de sotior!
nu mai stiu ce si cui vroiam sa ii mai zic.
de Larisa Ioana 24.06.2010