Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

laringita e inflamatia laringelui si e f pacatoasa la copii pt ca, in cazul in care e o forma f grava,poate duce la sufocarea copilului.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

Ei, nici chiar asa...stiu ca e inflamatia laringelui, sau a faringelui...dar nu inteleg eu boala asta in totalitate. Nu inteleg de ce tuseste daca e vb de laringita.... Pneumonia o inteleg, bronsiolita o inteleg, adica stiu ce presupune, pot sa imi imaginez plamanul si ce se intampla acolo, astea nu...dar nu va bateti capul sa-mi explicati, ca ma apuc de cautat pe net.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

si m-am inoit cu cateva hainute ca nu mai aveam mai deloc de vara - ceea ce ar trebyui sa fie un lucru bun- dar m-am vazut in oglinda cabinelor de proba, imi venea sa o iau la fuga. doamne, deci curge carnea de pe mine, chiar este cumplit, nu exagerez. probabil pt ca am mai slabit, nu am facut deloc miscare+ce era inainte...si uite asa s-a agravat. nu stiu zau cum nu m-am vazut pana acum, zici ca am stat cu ochii inchisi. o sa incep sa ma duc la masaj din nou, dar si maseuza mi-a spus ca cica "teoretic as putea fi bunaciune, dar practic m-am flescait rau". este cumplit

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Paula, nu a spus dr. sa faceti aersoli?
E ragusit,Raul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matusa77 spune:

Ducu e "prieten bun" cu laringitele a facut vreo 4, tuseste de fiecare data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

cine vrea sa isi puna Mirena(aviz Nicole),la mine e a treia oara in cateva luni cand fac anexita.De 2 ori am facut si cistita si E coli. nu mai suport!sunt balonata,am o burta ca in luna 4 ,ma doare,am o stare de iritatie din cauza asta,iubire la orizontala nici vorba etc..... il voi scoate...si uite asa am dat 7 mil pe geam3 medici mi-au spus ca steriletul provoca astfel de lucuri,si organismul e mai sensibil din cauza asta si predispus la infectii.

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Paula, sanatate multa!

Io tocmai i-am servit copilului un iaurt intreg stricat!!! Am vazut ca se stramba, eram deja stresata ca se stramba de durerea la rece, din cauza cariei. Asa ca i l/am dat cu paine, a manct saracul. Pe final parca am simtit un pic de miros naspa, si pe cand il gust- stricat!!! Desi era in termen. Ioi, saracu, dupa ce ca are kk moale, i-l mai provoc si io. Mama denaturata!!!

Puiutz, v de o sapt si ceva e cu kk moale, am zis ca o fi de la struguri, ca a mancat mai multi sambata trecuta. Nu am fost la pediatru, ca am zis ca nu e cazul, astept sa treca. Nu ii dau mancare de regim neaparat, dar incerc sa ii dau alimente ce nu provoaca diaree.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Paula- multa sanatate lui Raul si eu si copii am avut laringita...aerosoli nu v-a dat? noi mereu faceam si aerosoli...homeopat ar fi homeogene si homeovox.

Denisa- si eu vroiam sa-mi pun Mirena dar am tot amanat...acum sunt in ceata totala offf...oare cele normale de cupru au aceleasi efecte adverse? cred ca nu-mi mai pun deloc dar nici cu anticonceptionalele nu ma impac deloc...

Am dormit si eu cu copii 2 ore....acum sunt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Puiutz, oare tu ziceai de spaima copiilor? Vlad se distra de muste anul trecut, fugeam sa le prindem, acum e cam speriat de ele. Porumbeii ii plac, dar cand zboara se teme, fuge la mine. Mai nou se teme de orice insecta. Si la noi sunt muuulte in gradina. Io mereu ii spun ca nu au treaba cu noi cat timp nici noi nu avem treaba cu ele. Se teme de masini mari( de galagia lor), sau cand incepe cate o bormasina. E cam sperios, vad.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro pai iaurtul s-ar putea sa nu-i faca bine cand diareea e deja instalata, eu iti spun si din proprie experienta. Plus ca ar fi bine sa-i dai un LP fara lactoza. Asta e cam prima masura, in afara de, eventual, regim alimentar. Cand a avut Raducu diaree la primii dinti, desi coprocultura a iesit negativa, 3 zile nu i-am dat decat Humana HN, orez+morcovi, orez+Humana HN (se poate prepara si ca piure acest LP).

Nu astepta sa treaca de la sine, daca nu i-a trecut in cateva zile sigur trebuie ajutat cumva. Da-i macar Enterol, pentru diareea acuta este f. bun. Cu Eridiarom zici ca ai incercat deja.

Eu nu vreau sa te ingrijorezi, dar nici nu e bine sa astepti prea mult sa treaca, cum am facut eu. Am tot zis ca poate de la dinti, ca poate de la viroza de la 1 an si 3 luni si uite asa ne-am intins atatea luni. Poate daca o luam din pripa, acum era mai bine sau chiar recuperat complet

Si cam ce alimente ii dai care nu dau diaree? Ca dintre legume sunt doar radacinoasele (patarnacul totusi fermenteaza), apoi ca cereala orezul si painea alba prajita, pastele. Carnea de pui - fiarta sau gratar. Branza de vaci. Banana si mar copt, gutuie fiarta. Afine zici ca nu ai gasit. Ceai de menta, de frunze de afin. Altceva, in fazele acute nu prea merge. Exclus cascaval, unt, miere, gem (poate doar de afine, dar fara zahar), rosii, ardei si restul legumelor.

Poate daca l-ai pune pe regim cateva zile si-ar reveni. Inteleg ca nu-i place orezul...da-i cu banana sau mar copt. Sau cu branza de vaci.

Dar cel mai bine mergi si la pediatru, daca ai unul bun.

Pupici si insanatosire grabnica.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Puiutz, oare tu ziceai de spaima copiilor? Vlad se distra de muste anul trecut, fugeam sa le prindem, acum e cam speriat de ele. Porumbeii ii plac, dar cand zboara se teme, fuge la mine. Mai nou se teme de orice insecta. Si la noi sunt muuulte in gradina. Io mereu ii spun ca nu au treaba cu noi cat timp nici noi nu avem treaba cu ele. Se teme de masini mari( de galagia lor), sau cand incepe cate o bormasina. E cam sperios, vad.

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Da, eu ziceam. Mi-e clar ca nu-i plac insectele si pasarile. Desi dupaporumbei alerga in parc acum vreo luna parca.

Cu zgomotele nu prea are treaba, se mai sperie uneori cand incepe sa sune telefonul si e singur in camera. Vine fuga sa ma caute

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput