Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
rodyka spune:
laurika,
a mai trecut o duminica zburand. mi-e ciuda ca nu am reusit o jumate de ora macar sa stam eu si Florin pur si simplu sa ne bucuram unul de altul . intre Maria care a tot intrat si iesit cu prietenele, Isa care nu a vrut sa doarma de amiaza (dupa o ora de incercari, am renuntat) drept pentru care a fost sacaita toata seara, eu care aveam treaba cu strans si intins haine, gatit, aranjat haine in dulap si Florin care a adormit la amiaza uitandu-se la tv... uite-asa a trecut si aniversarea noastra! acuma am "gasit" si tortul, las´ ca-l mancam maine .
noapte buna, delfinariu
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
carla_2008 spune:
Rody la multi ani fericiti impreuna!!!
Puiutz pupam pe Raducu si pe mami lui cea tare grijulie!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
crispro spune:
Rodi, la multi ani sanatosi si fericiti impreuna!
Rubia, spor la treburi!
Puiutz, off, ce greu iti e. V inca e cu scaun f imprastiat, moale si groaznic mirositor. Si nu mai stiu ce sa ii dau de mancare ( nu mananca orez, decat putin). Iar voi de atata vreme cu regim! Oricum, e un cuminte Raducu, inca mananca aceeasi mancare si fara mari nazuri, dragul de el.
A venit sora-mea vineri, ieri am fost in cluj, fara v, prin magazine.
Va pup, o zi faina!
Sa-l ajutam pe Alex
crispro spune:
Dau si o cafea, daca tot is treaza. Aseara abiala 22:30 am reusit sa il culcpe v, si dupa o noapte de foieli, la 7 s-a trezit de tot. Noaptea asta de la burtica a fost agitat, ca tragea parturi, se auzeau zgomote in burtica, iar la 7 a facut un scaun cat pt 3 zile...
No, destul am vorbit despre kk in dimineata asta.
Sa-l ajutam pe Alex
ilinca79 spune:
Buna dimineata,
vin si eu la cafea, ca deja am facut o gramada prin casa, sunt in picioare de la 7 Ma bucur ca in ultima vreme V doarme mai mult dimineata si reusesc sa mai fac una alta pana se trezeste el.
Rodi, cu intarziere, va urez si eu multi ani fericiti impreuna.
Cristina of saracul Vladut, ce-l chinuie burtica. Ati facut analize de scaun?
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
histamina spune:
neata,
sanatate delfinasilor bolnaviori!
la multi ani alaturi de sot rody!
felicitari ca esti pe podium(mailul comun) dupa atatia ani!sunteti de admirat.
noi ,luna viitoare sarbatorim 10 ani de cand suntem impreuna, iar in august 9 de casatorie!
domnle, strumf stresat ca l-am pus la olita.
s-a dus , a luat sticla de apa, a pus apa in olita, ne-a aratat si a spus:pisu, gata! si s-a dus sa se joace............cu chiloteii uzi pe el de pisu..............
Alice_Elena spune:
Vreau si eu un dermatolog in bucuresti. Mara are niste bubite pe scalp. Am presupus ca de transpiratie dar vad ca se inmultesc si sunt urate tare
bamboletta spune:
Neata
Dau si eu un capucino...
Tare se mai foieste David noaptea...pana la 5 a dormit in patut...dupa l-am luat in pat cu noi si numai cu tzitzi in gura a stat pana ne-am trezit.
De joi a avut si el scaune moi si un pic de febra 38...imediat am dus kk la laborator...imi era frica sa nu fi luat si el de la Antonia...dar bine ca au iesit negative rezultatele.
Si o mare realizare face kk si pipi la wc pe reductor...bine mai face si in pampers dar suntem pe drumul cel bun...se duce isi pune singur reductorul si vrea sa se urce...e f incantat ca face si el ca noi
Rodyka- la multi ani fericiti impreuna !
sa aveti o saptamana frumoasa
histamina spune:
alice,
iti recomand cu draga inima pe Mihaela Leventer.
dar vezi si de alergolog,Irina Bucur.
dermatolog bun mai este Oana Clatici.
da-mi pm la care vrei.
pupacim mult strumfita.
racusor2010 spune:
neata
vin cu am fost pe metereze si zilele astea, dar nu prea am avut ce sa scriu , asa ca doar am citit..
Crispro voiam sa iti zic ca de la mine sunt 4 formulare pentru Alex. sanatate lui Vladut
Rodi multi ani fericiti impreuna
azi dimineata am citit si eu mailul comun si am ras cu lacrimi, dar nu am terminat, sa vad concluziile
ieri Andrei a fost foarte simpatic, ca nu a vrut sa iasa cu noi in oras, a ales sa ramana cu bunica. i-am explicat unde mergem, l-am lasat sa aleaga ce vrea si a zis ca sta cu bunica acasa
si tot ieri am iesit in parc cu o fetita, pe care a tot incercat sa o ia de manuta, dar ea nimic oricum toate bune si frumoase pana cand s-au certat pe o lopetica
cam atat despre noi, in weekend am cutreierat parcurile , ne-am jucat si acasa, am dormit! andrei vorbeste tot mai frumos, a inceput sa lege frumos propozitii si sa puna intrebari si am trecut de la faza "unde e" la "ce e"...urmeaza "de ce " dar e cumintel si scump
ma intorc la ale muncii placeri cu un chef nebun
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum