Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
rodyka spune:
vin cu o felie mare mare de tort la voi, adica mai bine vin cu un tort intreg . azi implinim 19 ani de cand eu si Florin suntem impreuna, si 12 de cand suntem si oficial "w & h". cam multi
catalina, la multi ani fericiti impreuna va doresc si tie si sotului tau (daca bine retin)
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
puiutz_mic spune:
Rody la multi ani fericiti impreuna! Dar de ce zici "cam multi"?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rubia spune:
Salutare fetelor ,sper ca nu ne-ati uitat (puiutz ,stii ca ne-ati mentionat)
Eu inca nu am citit capitolul actual,dar am cate ceva de adaugat din ce-am citit pana acum.
Eu nu prea am timp de forum ,mai ales acum ca sapt viitoare e nunta varului meu,incerc sa-i ajut cu ce au nevoie,apoi peste 10 zile e botezul finului,deci urmeaza o perioada aglomerata;si cam asa a fost in ultimele 2 luni la noi.Fii-mea e bine,ea n-a mai racit din august anul trecut deci stam bine pe partea cu sanatatea.
In ceea ce priveste mesele ei sunt cam asa:
8.00 mic dejun:paime unsa cu ceva
10.00-10.30 fruct/suc de fructe la storcator
12.30 un fel de mancare(ciorbe,orez,paste,etc)
17.00 iaurt cu ceva(cheg facut in casa,fruct,etc)
20.00 un fel de mancare
si cam atat ,ea lapte nu-mi bea deloc dar stam bine cu iaurtul,si in ultima vreme vad ca nu mai vrea carnedeloc,in schimb vrea oua.
Adriana ti-am vazut fetele sa-ti traiasca ...chiar seamana f bine intre ele.
Intreba crispro de afine,aici la noi in Cta in Auchan stiu ca au fructe congelate vrac si din cate mi-a spus cumnata-mea f bune.
Iuliana sa va treaca repede enterocolita
Alice sanatate multa si voua.N-am stiut ca veniti in Oras.
Puiutz stiu ca ai facut strigarea dar cum eu n-am mai intrat pe forum n-am aflat,pe mine acum telefonul ma salveaza oarecum cu facebookul ca altfel n-am mai avut contact cu tehnologia.
Din 4 calculatoare nu ne mai mergea nici unul.s-au sticat cele 2 monitaoare de la desktopuri (inca sunt la reparat) si un laptop il are sotul ,iar pe al meu l-a aranjat bine de tot fii-mea.A varsat un pahar de apa peste el si nu-mi mai merge tastatura,merge doar ecranul si abia ieri i-am luat tastatura si mouse separat ca sa pot sa-mi salvez datele din el si sa-l mai foflosesc cat o sa mai duca.De reparat nici nu poate fi vorba ca chipurile e pb din placa de baza...offf
Daca mai am timp sa citesc capitolul 69 pan se scoala fii-mea o sa revin daca nu ne auzim in cateva zile...de citit oricum citesc tot,mai tarziu dar citesc.
Va pupam!
puiutz_mic spune:
Rubia ma bucur ca sunteti bine . Lasa ca ne mai intalnim noi in vara asta, n-au intrat zilele in sac
Citeam meniul vostru si chiar ma intrebam cand bea laptic.
Pai al meu daca nu ar mai bea LP-ul...ar disparea 2 mese din schema . M-as bucura sa-i pot da iaurt, dar inca nu se poate la kk lui moale
3 doctori mi-au spus ca e ok cu LP-ul asta Peptamen, dar cred ca pe mine ma mananca pielea rau...as incerca sa i-l mai schimb, poate s-ar intampla o minune
Am uitat sa va mai spun ca dr. Dumbrava ne-a spus ca Blastochystis care i-au iesit lui nepatogeni la analize kk, am putea incerca sa-i tratam, poate de la astia putini cati are sa fie kk moale
Asa ca sapt. viitoare incerc cu Nikvorm (asta ne-a recomandat ea).
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Rody la multi ani fericiti impreuna! Dar de ce zici "cam multi"? |
multumim . am zis "cam multi" in spiritul mesajelor de pe mail-ul comun . dar sunt multi si frumosi
adrianaBuc spune:
Multi ani fericiti, rodi!
Intrebare: stiti vreo pensiune prin munti?, cu restaurant propriu - sau foarte aproape - care sa fie intr-o zona mai putin ... turistica. Ideea e ca vreau sa merg cu fetele la munte, dar nu vreau Moeciu sau Valea Prahovei, vreau sa fie mai pustiu, pe langa paduri, sa stau cu ele afara toata ziua si sa nu fie nevoie sa stau cu gura pe Rebeca -adica sa poata alerga in voie.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
baby78 spune:
Rody multi ani fericiti impreuna !!!
Rubia bine ca sunteti bine si spor la pregatiri
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+
rodyka spune:
adriana, baby,
adriana, deci vrei sa evadezi. asa, mami! eu nu te pot ajuta, presupun ca vrei ceva destul de aproape de tine
baby78 spune:
adriana,noi am fost acum 3 ani la Coroana Reginei langa Bran...Super...Curtea are 30.000 mp plus ca are ponei...cai...e super
http://coroanareginei.ro/
iar preturile sunt pe site astea
100 lei camera dubla
125 lei camera tripla
160 lei apartament cu 4 locuri si 2 grupuri sanitare
La care se adauga 20 lei/pers mic
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+
laurika1982 spune:
Rody, la multi ani fericiti impreuna si sa va bucurati de printesele voastre!!
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 10+