Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

o maareee si buuunaaa pentru toata mamicile. eu am nevoie de ceva mai tare, nu stiu ce... vreun energizant sau vreun paharele de ceva . continuam cu program infernal si la munca si acasa. Isa tot cu muci si eu tot fara timp. mi-e ciuda ca nu ajung nici la intalnirea cu Oana si Vali

PS: ce telegrafica am fost, eu care la fiecare cuvant tre sa scriu o poveste intreaga

va pup cu drag, multa sanatate va doresc si un we minunat

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Rodi imi beau cafeaua cu tine Exact asta imi spuneam cititnd randurile de la tine, ca sunt foarte "scurt si la obiect" Chiar nu stiu cum mai rezisti cu programul asta. Un pup mare pentru Isa sa treaca mucisorii si o imbratisare pentru mami, sa vina zile mai usoare

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

ilinca, . pai tre sa rezist pe metereze, ca fara mine se opreste timpul

fug la munca

Mergi la inceput

adica, pana la ora asta, n-a mai scris nimeni nimic?!?!

la noi ploua, sunt doar 19 grade... tati a plecat direct la culcare langa Isa, eu planuiam sa mai strang de prin casa, am bagat-o si pe Maria in vana sa nu ma... incurce . dar sunt asa de fara vlaga, am baut un capuccino, am mancat vreo 5 briose si "admir" mormanul de vase de spalat. si vreau sa fac si un tort pentru maine. multe vreau, sa vad cate-mi si ies

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna!

Nu mai am timp de nimic. Stau la serviciu cel putin 10 ore pe zi. Sotul e suparat pe treaba asta.. dar nu am ce sa fac, e muuult de munca, nu numai ca sunt la inceput, dar si vanzarile pe piata constructiilor e in crestere f mare, asadar volumul de munca este f mare. Chiar si oamenilor cu experienta le este greu sa tina lucrurile sub control intr-un timp mai de bun simt.
Sunt f stresata, noaptea visez numai TIR-uri de BCA, ciment, comenzi, aprobari, preturi si muuulte altele. Cum V se trezeste in continuare de cel putin 2 ori pe noapte si mai face si scandal, ma iau iar toate gandurile si cu greeeu adorm la loc si ma simt complet lipsita de vlaga.
Cu toate astea, imi place timpul la serviciu, doar ca mor incet si in chinuri ca lipsesc atat de mult de acasa si copilul meu se schimba, si se schimba din cauza noastra, a adultilor. Soacra mea nu ne ajuta deloc in sensul asta, din prea multa iubire nu este consecventa, nu ii impune niciun fel de limite lui Vik. Daca ii spui ceva se supara f tare si incepe sa vorbeasca de acuze si intram in alte balarii..
Si Vichisor spune absolut orice, mai mananca o silaba-2, dar deja comunicam f bine.

Daca am reusi macar sa ne descurcam satisfacator de la o luna la alta, si am vrea sa punem ceva deoparte, probabil aur am lua (in ideea de lingouri, valoare bancara), ca deja apartajmentele mi se par de domeniul SF (ca investitie mi se par suuuper ok, dar deja sunt sume enorme pt noi).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Eu mi/am amintit ca azi mergem la un botez. Asa ca dupa ce s-a trezit mara am dqt o fuga la mall sa isi duca marius costumul la curatat, apoi la auchan si la piata ca nu prea mai era mancare. Acum am trimis-o afara cu soacramea, pe radu il pasez la marius si merg sa ma pregatesc sa fiu semi-gata pana ii culcam pe astia mici.

Rodi, si eu sper sa bucataresc ceva bun maine
Va pup pe toate, zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Neata

Se vede ca e frumos afara, slabuta activitatea pe aici.

Alice - cum a fost la botez?

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Neata
Vin si eu la cafea!! Dar vreau din aia in 3 culori. Alice!!!!
Noi ne pregatim de mers sa dam papa la caprioarele de la zoo. Au flamanzit de sapt trecuta
Raul tuseste un pic, dar nu are muci.Si tuseste mai ales dimineata. Si ieri a facut un pic de febra - 37,8. Ii dau oscillo, si i-am dat nurofen ieri. Oare de unde o fi febra?! Ca nu mi se pare racit, doar tusea aia de dimi...
Acum mi-am trimis barbatii dupa paine si dupa liliac. Asa imi place cum miroase!!! Si lacramioarele imi plac f mult. Sunt florile mele preferate.
Ma duc sa fac un dus. Duminica frumoasa sa aveti

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Paula, chiar cu cafea din aia veneam sa va servesc! Si preferatele mele sunt lacramioarele
Michelle, pt mine toate sunt la fel. Un plus au primit pt barul cu dulciuri (bezele,jeleuri, acadele) ah si am plecat acasa cu un balon mare cu heliu in forma de hello kitty. S-a trezit mara cu el in camera dimineata :)))

Mergi la inceput

Si muzica a fost frumoasa, era botez de machidoni

Mergi la inceput