Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (69)
Raspunsuri - Pagina 14
adrianaBuc spune:
tina, un pup mare pentru Raducu. Sper ca acum e bine.
denisa, ai baiat mare!
laurika, ma bucur tare pentru puiul tau. Sa cresca mare si sa vina cat mai aproape de termen.
...mesajul asta e scris de ieri, dar am uitat sa il trimit
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
crissteo spune:
Mamici dragi, iertare ca n-am mai apucat sa scriu, bine, ca nici n-am mai citit decat azi un pic.
Eu nu stiu unde e timpul meu, dar la mine nu e. Nu stiu ce fac toata ziua, dar nu mai am timp deloc pentru mine.
Intram mai des cu voi cand era albert mic, acum suntem mai mult pe afara, profit si eu cat pot de mult de cat timp mai e pana ma intorc la serviciu, cand se va schimba radical programul. Pe Teo uneori in duc la gradi, uneori nu, cam 2-3 zile pe saptamana merge, dar prefera sa stea acasa si sa ne jucam si sa iesim in parc. I-am facut ziua pe 27 aprilie la mac, a fost foarte foarte fericit. Avem poze, sper sa reusesc sa pun cateva. N-am fost deloc incantata ca e Mac, dar toti colegii lui si-au facut ziua acolo si era cel mai accesibil la pret. El stie ca mac-ul e numai pentru petreceri de copii, ca mancarea bla bla. Pana se face mai mare va tine cu mancatul mai sanatos, pana atunci sper sa-l educam sa stie sa aleaga singur.
Albert e vesel, rade tot timpul, adica in timpul in care nu se tavaleste din diverse nespe motive, eu nu sunt speriata deloc. La ce crizute facea Teo, Albert e mic copil. E sanatos, bine, are niste bubite pe fata si pe maine de ieri, zic eu ca de la soare, alergie ceva, ca in rest nu are nimic.
Astept sa se trezeasca, sa-i scot in parc, are teo intalnire cu colegii lui, plecam pe la 5 jumate, ne intoarcem pe la 9 deci o juma de zi o petrecem asa.
Plecam la mare in Bulgaria pe 1 iunie, sper sa nu fie apa foarte rece, oricum la cat de mult imi place mie marea, poate sa fie apa si inghetata. Am fi plecat in iulie, dar finantele atat ne permit anul asta.
Pupam cu drag, uram multa sanatate piticilor, ma gandesc la tine puiutz mic acum, cu gandul la Doamne-Doamne rezolvati voi cu bine, ca destul v-ati chinuit.
Histamina, sper sa iasa ok cu medicamentele.
Pup cu drag si sper sa revin curand.
adrianaBuc spune:
ce vorbiti voi de economisire?! Eu sunt linistita. Nu am ce economisi. ...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
puiutz_mic spune:
Histamina, crissteo
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adrianaBuc ce vorbiti voi de economisire?! Eu sunt linistita. Nu am ce economisi. ... Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012 |
Ha ha....si noi la fel
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
24+
ilinca79 spune:
Hello!
Eu tocmai l-am pedepsit pe V si imi cam pare rau N-a vrut sa faca baie, desi era deja dezbracat si apa pregatita, s-a enervat ca nu l-am lasat sa se urce la chiuveta sa umple un lighean cu apa si sa-l verse in veceu A fugit in pielea goala la lego sa construim, iar eu i-am spus ca daca nu vrea sa faca baie, nu se mai joaca, ci se culca. L-am imbracat in pijama am zis rugaciunea si l-am pus in pat (cu vreo 45 de minute inainte de ora obisnuita de somn) Nici nu l-am pupat ca i-am zis ca sunt suparata. Ma asteptam la proteste mari dar a urlat vreun minut si s-a facut liniste, cred ca doarme deja. Imediat ma duc sa-l pupacesc un pic, asa in somn
Crissteo ma bucur ca sunteti bine, sper sa mai vii pe la noi
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
Victo spune:
ilinca, erai singura acasa?
eu cd vad ca nu mai birui cu ei seara, ii pasez la sot.pe ce ton..depinde..ori ii zic frumos..spala-i tu in seara asta, te rog..ori cam urlu, ca el sta cu fundu pe canapea si as cam vrea sa ma odihnesc si ca daca nu-i spala si nu-i culca eu ii las asa :):)
Alice_Elena spune:
si eu am fost azi cam ciufuta. de fapt am factori de nervozitate in jur si ii vars pe copil. azi nu vroia sa ii pun pampersul, m-a lovit cu picioarele si dupa ce am tipat la ea am pus-o la colt. bineinteles ca nu a stat si i-am zis ca nu iesim din camera pana nu isi pune pampersul. dupa 1 minut era in pat, pe spate, incerca sa si-l puna singura :)))
laurika1982 spune:
Fetele, va multumesc pentru gandurile bune :*.
Si noi stam afara toata ziua, numai la nisip, joaca, ....asa ca mai rar la calculator.
Va pup cu drag ca ma bag la nani...
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 10+
ilinca79 spune:
Victo, da, sunt singura acasa ca sotu' e in Italia. De era acasa "indulcea" el cumva situatia
Alice macar Mara a fost foarte cooperanta pana la urma, asa ca nu te-ai enervat degeaba
Ma duc si eu la somn, ca tot astept sa fiarba o ciorba de fasole pastai. Am fasolea din congelator, de la soacra din gradina, da' nu stiu cat de batrana o fi fost, ca fierbe de o ora jumate si tot nu e gata
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)