Fluturasi de martie-aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

neata fetelor

haideti la cafeluta fierbinte si aromata

va las repede cafeluta si merg sa pregatesc bagajele sa plecam la iarba verde. ieri a plouat putin si ma gandeam ca va fi urat dar este un soareee

allysa-ti fie de folos diplomele, sa te folosesti din plin de ele ai pus-o pe mami tau pe alergatura, fa aia, fa aia... imediat vine la voi, super

spiridusha eee un 3000 mai merge dar daca era nou eu clar nu ma mai uit la alea ca sunt exagerat de scumpe.
ai fost sa-ti faci ITP? ce comica ai fost... ma bucur ca este totul bine si acum asteptam si noi cu nerabdare testul tau.... POZITIV, da?

cami saraca de tine, cat ai alergat iar. dar ce-o fi intepat-o? stai linistita, daca doctorii au zis ca nu-i capusa, sigur asa este ca doar stiu ei. sa poarte sanatoasa sandalutele un si pentru Petra scumpa. asteptam poze cu voi

monas ce super ca mergeti la curte, la tara... o sa fie altfel decat la bloc, clar. o sa stea puii afara mai toata ziua, se joaca....poate ai si tu mai mult timp sa ne scrii atunci.
tinem pumnii sa fie totul bine la analize. dar de ce ai vrut sa le faci analizele? ai vazut tu ceva sau numai asa?

alina06 cred ca mai tare o sa te bazezi pe tanti de pe strada ta decat pe socrii si cred ca ar fi si mai bine cu ea. oricum, la inceput cred ca o sa fie mai greu pana iti intrii in mana cu toate, cu 2 pui mici. bine, bebelina mai mult va dormi in primele luni asa ca este bine

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

IRINUKA, sa fii sanataoasa si fericita si sa te bucuri de toti ai tai
La multi ani pt ziua de nume daca sunteti Irine printre voi!
Alina, m-ai topit cu ce nume ai ales pentru fetitza! Sa-ti traiasca, sa vina pe lume cu bine si sanatoasa si sa va bucure vietile!
spridusha si catank, spor la treaba!
Strumph, i-atrecut maraiala la piscoata?
mada, te pupic!
cami, sper ca te-ai odihnit...
roxy si eu ma duc la un gratar azi sa serbam ziua barbatului...
va pup pe toate fetele! TOATE!
despre noi, ce sa va zic ca alaltaieri cand tati isi punea costumul in dulap, in spatele lui Andra a facut ca si copii din clipul ala de pe pro tv, si s-a ridicat in maini si s-a aruncat in cap din patuzul ei..., drept care i-am scos salteaua de cocos sau ce-o fi fost...>in rest mancam binisor... avem o noua pasiune la capsuni( si nu, nu facem alergie) si piureutzul il papam bine.., credca o sa aiba un incisiv in plus... adica al 9-lea, alergam, facem tzup, adica da fundul in spate , indoaie genunchii si pe urma isi indreapta corpul sarind, facem papa cand iesim din magazin, fara sa ne spuna nimeni, si dupa ce am mancat de dimi si ne-am schimbat imi face mie semnul si zice.. pa , haide, adica sa mergem la plimbare..., ne plimbam si in carutz si pe jos de 2-3 ori pe zi.. am sta mai mult dar se face ff cald la pranz...
mannaca in sfarsit iaurt: degresat si cu musli de la mine din castron( altul nu vrea)
cam atat.. ma duc ca tb sa pape!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda15 spune:

Hello si bine v-am gasit in casuta cea noua!

Ma tot miram eu unde ati disparut si mi-a luat ceva sa ma prind ca fluturasii au crescut si s-au mutat in clubul scutecelor. Doamne, ce copilasi mari avem, nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa repede
Noi am tot absentat ca de cand cu vremea asta buna nu prea stam acasa, de 3 weekenduri umblam tot la munte si iarba verde, Alex cand revenim acasa e tot dereglat cu programul si in cursul saptamanii nimic nu mai e la fel, in unele zile nu vrea sa doarma deloc ziua, dar doarme noaptea 12 ore neintrerupt, apoi vine o noapte(ca cea de azi-noapte)cand se trezeste(la 3) si nu mai vrea sa adoarma(pana la 6)si apoi doarme ca un leu la amiaza(acum doarme de la 1)
Eu ma pregatesc sa-l intarc ca vad ca el nu da nici un semn ca ar avea intentia si eu cred ca e baiat mare de acum.In plus, ne dorim al al doilea bebe si eu fiind trombofila trebuie sa reiau Aspenterul(si alte chestii).E ok sa-i dau lapte de vaca din acela de la automate(avem in Timisoara cu lapte de la Liebling parca)?De maine am zis ca incep sa-i dau incet incet cate 10-20ml sa vad daca-i prieste...Ma tot incurajez sa fac pasul asta, pe de alta parte parca mi se rupe sufletul cand vad cat ii place titi, dar na, tot trebuie intarcat odata si odata, sa mai plece si la alte tzatze
O zi frumoasa tuturor si fluturasi cuminti!!

fericita de Alexandru (11.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna ziua dragele mele!La multi ani tuturor barbatilor si la multi ani IRINUCA!
Noi am fost in deplasare am papat si ne pregatim sa iesim la plimbare!
AZI L- am tuns pe print!A plans dragul de el,dar e asa frumos!3l- am tuns si s- a miscat doamna de la frizerie f repede asa ca am scapat!Ieri i- am facut si vaccinul si s- a inrosit destul de rau pe picior asa ca ii pun comprese cu rivanol si pe seara nist foaie de varza.
YVY f utile sfaturile tale,multumim !M- am oripilat si eu legat de mancatul soricelului,pfuu ajungeam cu el la spital musai
ROXY cred ca va distrati la iarba verde,super de voi ti- am mai zis ca te invidiez.Nu ma supar mami,glumesc si eu,stiu doar ca are ochii mei si pt asta m- am rugat
ALLY ce bine ca vine mami la voi.
STRUMPHY a aparut soarele si la voi? Si Rares de vreo 3 zile e f marait, nu stiu ce are poate de la caldura
MONAS sa aveti drum bun si te asteptam cand poti
DELIA ma bucur ca esti bine.ce nazdravana e Dodo
Pupam pe toti si pe ALINA 06 ca e bine,pe Sporidusha pe care o asteptam cu vestea cea mare,pe DYA si sa nu iti mai faci griji ,e bine ca nu baga ori e in gurita pe MADUTA si gata fug.Am scris aiurea dar sunt pe tel sotului si ma grab sa fug afara

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Seara buna!

Nu ma intind, doar las un semn sa stiti ca respir, ...Va citesc, dar greu mai scriu...ce fain cand aveam burtica, toata ziulica vb vrute si nevrute, acum ...P A U Z A !

Am inceput sa izolam casa pe afara, ...am avut astazi 9 barbatei la lucru, care lucra, care facea poante...na, mancare tot trebuia facuta. Oricum am scapat ieftin eu, ..mic dejun mama soacra, pranz doar felul 2 eu, ...si cina..tot eu plus o tava mare cu placinta...Vase, cafelute...alea, alea mama-soacra ...acolo au papat...Erau oameni apropiati noua si s-a ocupat mama-soacra mai mult. Tot nu am terminat, ...ci chiar daca am fi terminat ne apucam de alte alea... Avem o multime de renovari de facut... plus treburile casei, livezilor, stupilor...soata la servici....vai de capu nostru

Ioana imi vine sa o maninc la propriu si alta nu....ce povestiti voi ca fac ai vostrii pui, cu asta ne laudam si noi. Strumphy, am retinut ca ma intrebai daca merge I, nu inca...de manute da....de doua zile ma tot ''impinge'' -''respinge'' sa nu o mai tin de manute...si imediat se enerveaza ca nu reuseste sa paseasca singura, si hop se tine de nadragii meiIntr-o luna maxim doua o ia la pas singura, simt asta...si ar fi si cazul

Cam atat despre noi....
Imi este dor de servici, ...ce am avut de lucru acasa am finalizat..sa vad daca mai pot sa-mi iau ceva, daca nu....la anuOffffff zboara timpul si acusi la munca..imi este dor dar si groaza, groaza ca imi las pitica acasa...imi vine sa o bag in geanta mea de umar...

Mandreeactu intrebai de CM, eu am de la 4 luni juma, de atunci luna de luna ok, regulat ....cu o singura exceptie(fusese alarma falsa)
De alaptat inca papa destul de des zic eu, ...dimi, la pranz, la 18.00 dupa iaurt sau orez cu lapte ce o fi.... plus seara la culcare..aaaaaa si o trezire pe noapte (destul asi zice) As intarca-o si nu prea... greu ne va mai fi mai tarziu, dar asta e,....suport consecintele

Chiar, cum as putea sa o intarc ?exclud varianta sa doarma la bunici sau prin vecine 2-3 nopti.... Cum se procedeaza?Ca vine la mine si imi pune tricoul-bluza in cap...stie fata ce vrea...
Cum o mai adorm? Mi-ar place sa o vad pe ea ca renunta...oare exista cazuri?ce-ar mai fi?

Va pupic pe toate cu mic cu mare... Asa dragi imi sunteti parca v-as sti de-o viata... Chiar daca nu va adresez doua vb la fiecare, eu va citesc si va sunt ''alaturi'' si ma bucur ptr activitatile pe care le desfasurati zi de zi...Bine ca sunteti bine!
Pup si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Tot eu

Sa-mi iertati lipsa, vin cu dovezi FOTO...biscuiti ptr I (200unt, un ou,2-3 linguri cu miere, faina cat cuprinde, intind foaia fara sa o tin la Frigider ...si imi ies doua portii)Placinta ptr meseriasi(mere cu scortisoara plus rom), ...Plimbarile I in natura, plus joaca cu boboceii de gasca, si casuta cea dezordonata, plina de schele si alte cele...Aaaaaaa si eu apar la orizont, sa nu va speriati..chiar sunt eu

Puppppp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki1979 spune:

buna seara dragelor

am reusit sas va citesc si eu, sunt la zi
am avut o saptamana f f grea, din cauza ca trebuia sa stau pana tarziu la servici..off, bine ca a trecut si mai e o luna pana la inchiderea viitoare nu vreti sa stiti cum ii gaseam seara, urlatori, infometati, iritati la fund (andra), etc barbatii astia parca se blocheaza, sau isi pierd judecata si nu mai gandesc clar

noi suntem bine in mare, vlad cu gradinita, andra cu bona, sunt sanatosi, vlad se mai lupta cu niste muci dar sunt bucuroasa ca n-am mai dat in altceva..bine si facem aerosoli zilnic

in rest nimic nou, nu ne stau piciorusele toata ziua..mie parca nu-mi mai ajung cele 24 de ore din zi..servici, mancare, spalat, calcat..si bineinteles stat si cu piticii..nu mai zic ca as vrea sa fac si eu o curatenie mai generala, cu spalat geamuri..cu schimbat garderoba cu lucrurile de vara si arhivat cele de iarna..dar cred ca ma va prinde iarna viitoare tot asa..

n-am reusit sa vad poze ca la servici nu pot accesa picasa iar acasa n-am nici o sansa..dar poate intru acum sa ma delectez..

nu am retinut mare lucru, am vazut ca toata lumea se plimba..va invidiez
madutza, multa sanatate lui cristi..dar de ce l-a trecut pe antibiotic ? ce=l durea in gatut daca acum nu mai are ce ? si felicitari cu intarziere ca mi-am adus aminte ca spuneai ca si-a dat drumul la vorbit..bravo cristinel
simona, v-am vazut pe facebook..acolo ma mai delectez si eu cu poze..asa frumosi sunteti

va pup

aa, si sa nu uit sa va felicit pe cele care ati luat deja decizia pt un nou bebe va tinem pumnii stransi sa se intample cat mai repede

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Neata fetelor!Dau si eu cafeluta intr- o dimineata!Uraaaa
Ieri am fost in parc cu masinuta aceea de la Chicco!Cea mai mare procarie,imi pare asa rau ca am dat banii pe ea!Aia e buna pentru in casa,dar noi cum nu avem spatiu pentru a ne plimba o avem degeaba.As vinde- o daca as avea cui,ca nu e buna de nimic.Car,par,har asa face pe strada.
Rares e un scump dar daca nu il las sa faca ceva,e jale mare.In rest vine sa ne iubim,ne luam in brate,de gat d- astea.
CATANK ma bucur ca ne- ai mai scris si ca sunteti bine.De intarcat nu stiu ce sa zic,asteptam mamicile cu mai multa experieinta sa ne spuna sa culeg si eu informatii,ca asa e si Rares disperat dupa titi
MIKI ma bucur ca ne- ai scris si imi pare rau ca nu ii gasesti bine pe pitici.Adevarul e ca numai o mama sti exact ce ii trebuie si ce are un copilas.Sa ai spor in toate cele pe care le faci.

Pupici dulci tuturor si o duminica frumoasa va doresc

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

La multi ani! Alina06 sa fii sanatoasa, iubita si fericita!!! Sa ai o nastere usoara si sa aduci pe lume o fetita sanatoasa si cuminte Sper ca ai rezervat si pentru mine o feliuta de tort si niste sampanie!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

[La multi ani Alina!
Sa fii sanatoasa si fericita si sa te bucuri de copii!

Mergi la inceput