Fluturasi de martie-aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimi

Nu , nu acum m-am trezit abia acum am reusit sa va salut Ne-am trezit toti la ora 9, adica toti 3 , si sotul din dotare ca azi a plecat mai tarziu la munci pentru ca azi e zi de vot in Londra, se voteaza primarul si consilierii, deci am fost sa ne alegem primarul aici nu e cu stampila, e cu X intr-o casuta, si e multttt diferit sistemul fata de ce stiam din ro oricum, a fost bine si frumos, in 2 min am si iesit din sala, foarte bine organizat totul, deh... englezi... sa nu mai spun ca nici nu mi-a trebuit document de identificare, doar cu un card m-am dus ce ne-a fost trimis prin posta, m-a intrebat numele si atat se merge mult pe incredere, deci.... eu am ramas ca la dentist

Nu stiu cum de s-a trezit mandra la ora 9 aseara la 9 s-a culcat, deci a dormit 12 ore ... nick aseara zicea, las` sa nu mai puna ceasul sa sune dimi ca oricum mergem la vot si piscoata se trezeste in jur de 7 jumate -8 si noi ne trezim in jur de 7, ca avem ceasul in cap fixat dar vad ca azi ceasul a fost stricat la toti 3

Hai ca ma duc sa mananc ceva ca nu am apucat, am baut doar o cafea de dimi si ma cam roade stomacul, cere dreptu`

Pe mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandreeac spune:

Buna ziua si de la noi! Am fost o ora afara, am culcat pruncul si am zis sa vad ce faceti.

Deea si eu te-am intrebat de amandoua fetitele, pe mine nu m-ai citit se pare. glumesc 3 fete frumoase. E mortala Anna, are o mocuta, imi vine sa o pap.

Yvy super pozele, eu nu stiam cum arata rosu in gat.Multumim si sa stii ca oricat de nazdravana e Larisa, are o fata de ingeras.

Maduta tinem pumnii sa nu fie ceva grav.

Persi te mai asteptam mai des.

Strumphy super ca v-ati odihnit atat. Rares la 6 jumate s-a trezit, i-am dat laptel si apoi nani pana la 9:30.

Ally ma bucur ca nu te-ai suparat. Nu am facut-o intentionat, nestiinta, ce sa mai.

Am la treaba si nu am niciun chef, Cum se scoala pruncul, papam si apoi dam cu aspiratorul. Sa vezi distractie pe capul nostru.

Nasterea miracolului meu

Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011

Sa o ajutam pe Ionela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti, fetelor?
am venit si eu la o cafea cu voi, daca a mai ramas si pentru mine.

noi deja am fost o tura afara, de la 10. de fapt, a stat buni cu ea de s-au jucat caci eu am fost repede in Real sa iau pampersi ca nu prea mai aveam. cand m-a vazut buburuza ca vin ce-a mai sarit de bucurie si calare pe pampersi a stat cred ca la pampersi vroia ea nu la mine

asa cald este, prea cald parca. acum Anastasia doarme , eu am pus de o ciorba de vita pentru toti si vreau sa fac un felul doi dar nu stiu ce

alina06 asa, mai vino si mai da-ne de veste despre voi si mai ales despre burticuta mareee, deja 28 de saptamani cred ca ai un burtoi deja.
chiar, dupa ce vei naste te va ajuta cineva cu puii? sau vei sta numai tu cu amandoi? ati ales un nume tare frumos

yvy are Larisa o mutrita dulceee si cumintica ce-am ras....ce poze i-ai facut cu gura pana la urechi, ce mai urla acolo

madutza ce scumpa este Catalina la costum de baie
eu o s-o las pe Anastasia la pielicica goala la mare bine, poate o sa-i iau si eu un costum asa sa i-l mai pun cand si cand sa mai faca ravagii printre bebeii masculini
si ce ma gandesc...cand s-or obisnui puii cu iesitul afara intens poate nu o sa mai putem sa-i culcam

mandreeac si eu sunt de acord cu strumphitza, Rares seamana mai bine cu tati. bine, ti-am mai zis eu si alta data si te-ai suparat pe mine
spor la treaba, si eu am dar asa n-am nici un chef

deea ce domnisorica frumoasa am vazut....cu fundita parca se schimba pe zi ce trece Anna, tot mai mare se face, parca si parul i s-a mai inchis...
da, asa-i cu Stefy....totul era numai pentru ea, tu erai numai pentru ea, acum a mai si crescut si este o adevarata domnisoara ce sa mai, deci clar comportamentul ei s-a schimbat si se va mai schimba. si clar exista si putina gelozie si egoism. dar la faza cu umblatul prin lucruri o inteleg perfect nici mie nu mi-a placut niciodata sa mi se umble prin lucruri indifernet de catre cine apai sa-i umble Anna nazdravana si sa-i faca totul praf

persi un pentru Raducu cel nazdravan. lasa ca toti fac prostioare
daca nu ai timp de citi macar mai vii si ne scrii. ca am mai zis eu , acum daca n-ai timp de citit din urma asta este, multe fete renunta sa mai scrie ca nu reusesc sa si citeasca din urma. mi se pare cam asa....
asa ca vino si scrie-ne depsre voi oricand ai timp

yvy faza cu linsul ma dispera si pe mine si de aceea am horata sa n-o mai las sa linga toate prostiile. sunt pe faza mereu. vorbesc de afara, ca in casa n-are ce sa linga asa murdar dar afara ia pietre si le linge, nisip....o singura data i-a mers ca de atunci am stat soldat sa nu mai bage in gura
nici nu vreau sa ma gandesc ce pipi o fi in nisipul ala zilele trecute era un rahatoi pe nisip la locul de joaca.....na, cum sa lasi copilul sa se joace acolo? ma dispera nu alta... abia astept sa treaca de faza asta cu bagatul in gurita.
te asteptam cu vesti de la doctor, sa fie bine.

strumphitza eee..ai fost la vot si cu cine ai votat?
ce mult a dormit piscoata, era epuizata cred de la atatea prostioare
nu ai mancat de dimi? pana la ora aia ai stat asa numai cu o cafea? eu cred ca lesinam

toate mamicile.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

felicitas bine ai revenit. ce mai faceti? povesteste-ne depsre voi cum sunteti, ce face printesica mica? este si ea nazdravana?
te asteptam mai des, de ce n-ai mai intrat?

cu parola...nu stiu ce sa zic. au fost discutii aici si s-a hotarat sa nu se mai dea asa usor parola la fetele care nu sunt active, care nu scriu mai deloc....caci au fost probleme cu pozele.

Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

Mergi la inceput

Hey,

ce e cu caldura aia la voi? nu vreti sa aruncati cateva grade si la mine? aici sunt numa` vreo 8-9 si bate vantu si curge asa parca burniteaza am fost afara sa cumpar niste legume, vinete si ardei sa coc sa fac o zacusca si salata de vinete si mi-a inghetat nasu si piscoatei manutele , da rau... de mult nu le-a mai avut asa acum doarme , a intrat in casa la caldut si a rapus-o eu nu stiu pana cand o sa tin centrala in priza, cred ca pana in iulie ??? ce sa mai visez eu la tricouase si pantalonasi scurti pentru piscoata, doar daca ma duc in Ro sau in august in croaziera ce ma fac eu cu hainutele ei, i-am cumparat asa multe si dragute si stau pe umerase in sifonier

gata, m-am suparat, nu ma mai joc, imi iau jucariile si plec in Caraibe!!!

of of...rad eu rad, da sincer mi-a ajuns acum iiinteleg si eu pe englezoi, ca pana acum ziceam ca se rasfata, de aia cand ii auzi, ca e iarna ca e vara, da in calendar nu si aici ei sunt toti pe la mare la soare, care incotro....Thailanda, Australia, Florida, Spania, Egipt.... alea alea

hai ca iar trancan aiurea, mai binema duc sa imi caut de treaba a exact cheful Andreei, sa nu o sarim nici pe Roxy...pai la ce caldura aveti voi acolo numa la umbra deasa iti vine sa stai si cu sticla de cico langa aici la mine mai ca-mi vine sa ma duc sa fac focul in semineu

Yvyana, ce scumpa e Larisa suparata, iti tot vine sa ii pupi falcutele alea eu nu vad bubite , da oi fi eu chioara ca nu am ochelarii pe nas , ar trebui sa ma duc la un control acm vorbesc serios, pe zi ce trece parca vad mai prost

Mada ma tot tin sa iti raspund parca ieri ma intrebasesi ceva da nu imi aduc aminte ce, si mi-e lene sa caut in urma parca ceva legat de soacra ? Cata e asa scumpa in costumasul de baie, eu am unul cumparat din ianuarie de la reduceri din mothercare si nu cred ca o sa apuc sa i-l dau de prea multe ori, cred ca nici nu o sa mai incapa in el in august la cat s-a lungit , ori o sa ii stea mulat pe fundic

ahh mi-am adus aminte, ma intrebasesi nu de soacra, ci de pastile of zilele mele, aici dr mi-a spus sa nu fac pauza aia normala care se fac la anticonceptionalele normale, astea nus tiu de ce mi-a spus sa le iau fara pauza, adica zi dupa zi am citit pe net multe chestii despre ele si nu stiu ce sa spun.. imi si pare rau ca le iau ca ma tot gandesc ca trec in lapte tot felul de hormoni si alte cele , dar ce sa fac ca bb2 nu am in plan inca... si cu preze nu ne place

Alina06 ma bucur ca ai trecut pe la noi, ce frumos, deja 28 sapt cred ca ai cam aceeasi varsta a sarcinii cu sora mea din Bucuresti, ea cica ar naste undeva la mijlocul lui iulie, tu cand ai DPN? frumos nume ai ales , si mie mi-ar placea daca as mai face o fetita dar nu suna bine in engleza si trebuie sa caut ceva sa fie usor si ok de spus in ambele limbila Ilinca ma refer ca Maria e la fel si in ro si in engleza, dar Maria nici sa nu auda soacra mea ca am vrut eu sa ii pun piscoatei in loc de Nicole si a sarit Nick ca fript ca daca aude maica sa face atac de inima asa o chema pe fosta nevasta a cumnatului si nici sa nu o vada in fata ochilor, au fost ca 2 matze care se scuipau..cahhh

ma duc sa imi fac wish list pe amazon ca tot ma bate la cap barbatu ca sa imi fac una sa ii fie si lui mai usor ca in curand tre` sa imi caute cadou de ziua mea si sa ii usurez misiunea i-am spus ca nu-mi mai trebuie cadou ca ma duce 5 zile la Praga , da` sigur imi ia el si ceva cadou sa aiba la ce pune fundita si felicitare

trec eu mai tarziu pe aici, ne mai auzim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello!

yvy, abia se vad bubitele Larisei.Dar cum sunt? apar si dispar in acelasi loc, sau in locuri diferite? Cand i-au aparut Catalinei bubitele de la dermatita tot asa dispareau si apareau dar in aceleasi locuri. Poate, poate nu o fi rubeola

roxy, da chiar a venit brusc caldura mare peste noi...dat oricum s-a anuntat seveta de mult timp. Cristi ma toaca la cap sa mergem la mare ..cum sa-l fac sa inteleaga ca abia peste 3 luni avem cumparat bilet?

Am fost cu copii la dr, Cristi a intrat pe antibiotic asa cum ma asteptam. La Cata nu se aude nimic la plamani (ca mai tusea si ea), dar tb sa ia Eurespal si vit c. mi-a spus ca poate sa ia raceala de la cristi . Pe baiat il tin astea 2 zile acasa, si daca e mai bine de luni merge din nou la gradi. Off ce ma oftic ca tot de acolo a luat..toti behaie la fel in grupa. Si asta iarna cand a avut tusea uscata tot asa se auzea ca tuseau toti copii. Asta e colectivitatea...oricum bine ca nu mi-a mai facut febra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

HELOO! ALINA CE FRUMOS 28 DE SAPT OAU ACUS NASTI, FOARTE FRUMOS NUMELE, E DEFINITIV SAU NU? Noi am intrat in casuta ca s-a inorat si cred ca vine ploaia, Strumpy ai trimis ploaia la noi?

Deea pai mami o singura poza?

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Mada sanatate la copilasi de ce i-a dat direct antibiotic? cat e de grav ? asa e cu colectivitatea, rau pana isi face imunitatea...

Mary pai gata, nu ai vazut ca m-am suparat rau? eu am trimsi toata ploaia, sa va mai racoriti si voi nitel, ce atata bronzat ? ce va faceti pana in septembrie daca de pe acum aveti 30 grade?

Intrebare :

As dori, cine stie si care se pricepe dintre voi sa imi recomandati un laptop bun si nu foarte scump sa il pun pe wish list ca neaparat vreau sa il schimb pe asta de il am acum, desi e bun saracu, dar mereu trebuie sa stea conectat la priza ca fara nu sta nici 5 min deh...s-a ramolit, are 2 ani ...si ma enervez rau cand trebuie sa ma car sus jos pe scari cu el si cu firele dupa mine astept sugestii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

STRUMPY OPTIUNEA E TABLETA APPLE DAR E MAI SCUMPA!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yvyana spune:

Mamici, multumim pentru complimente!

Am venit si de la doctor!
Nu este rubeola, e clar, nici eritem infectios (a cincea boala a copilariei); e destul de necaracteristica eruptia si doctora a zis ca nu stie sa-mi spuna exact ce boala este, dar ca sigur este o afectiune virala autolimitata cu manifestare cutanata (eruptiva), are putin rosu in gat, putini muci, tuseste un pic, deci cate putin din toate
S-a gandit si la o alergie (de o luna i-am dat miere si nuci, deci ceva nou in alimentatie), insa mi-a zis ca e mai putin probabil, mai ales daca a facut febra mare si acum are si mucisori, lucruri care pledeaza pentru ceva infectios (oricum pentru siguranta le scot o perioada din alimentatie si mierea si nucile).
Nu trebuie sa-i dau nimic, decat panadol sau nurofen daca mai face febra (azi n-a facut deloc), eventual stodal daca persista tusea si sa o aspir la nevoie. Insa vestea cea mai buna este ca putem iesi afara! URAAAA! Mi-a scos peri albi stand de duminica in casa

Madutza bubitele dispar dintr-un loc si apar in alta parte (alaltaieri erau pe obraji si pe la coltul gurii, ieri erau pe la tample si pe dupa urechi, azi sunt pe gat), sunt putine, cateva razlete acolo si arata ca niste cosulete f f mici. In plus este rosie pielea de pe tot corpul, iar la baita se inroseste si mai si, zici ca este oparita sau arsa rau de soare asa de tare se vede.

Roxy apropo de bagatul in gurita al tuturor mizeriilor, ma plangeam pediatrei ca ce ma fac cu L ca duce tot la gurita si mi-a zis ca nu-i nicio problema, asa fac toti, si ai ei (copii) au mancat cand erau mici mucuri de tigari, pamant, nisip, gandaci etc.; mi-a zis ca venise zilele trecute o mamica disperata ca fetita ei de un an jumatate mancase un soarece mort Mamica a fost o secunda neatenta in parc si cand s-a uitat la fetita a mai vazut doar codita soricelului atarnandu-i din gurita si fie-sa era asa entuziasmata de ce mancase A zis ca n-a patit nimic. Deci pietricele si nisip o sa tot manance, toti am mancat la viata noastra!

Am mai discutat cu pediatra despre protectia solara pentru cei mici; nu trebuie protejati excesiv copilasii, adica nu trebuie dati cu crema cu factor de protectie solara in cursul iesirilor de zi cu zi (serios, nici noi nu ne dam) pentru ca expunerea la soare este foarte importanta pentru ei, mai ales in sintetizarea vitaminei D, care se face la nivelul pielii sub actiunea razelor soarelui; bineinteles ca nu scoti copilul intre orele 12:00 si 16:00, cand e soarele foarte puternic ca atunci clar face insolatie, insa expunerea la soare este indicata la ei (treptat, azi 10 minute, maine 15 minute si tot asa); si la mare deasemenea, daca stau cu ea pe plaja pana in ora 10:30 si dupa ora 17:00 si soarele nu e foarte puternic pot sa nu o dau cu crema de protectie; mi-a zis sa ne vada la toamna bronzati pe toti, dar mai ales pe ea, cat mai bronzata; si crema de protectie solara e de ajuns sa aiba SPF 20, nu SPF50 (doar daca copilasul are dermatita sau alte probleme cu pielea trebuie factor de protectie solara ridicat, dar chiar 50 a zis si ea ca este exagerat, de aici au atatia copilasi deficit de vitamina D ca sunt excesiv protejati de soare).

Mergi la inceput