Fluturasi de martie-aprilie 2011 (1)
Raspunsuri - Pagina 10
madutza_bra spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alina06st Tot eu! Repde inainte de culcare: am vazut ca s-au pus pe treaba pentru bebe 2 cateva dintre fete . Va doresc din suflet sa vi se indeplineasca dorinta! Si apropo, mi-am actualizat si eu semnatura . Asa, printre picaturi, ma mai pun si eu la punct, ca am ramas cam in urma. Sper ca zilele astea sa actualizez si albumul . Va pup, noapte buna! Mami de muschetar Luca (12.04.2011) si 28+ Ilinca Maria Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim! |
ha, ha, eu ma miram ca ai 24 de sapt si tu deja ai intrat in trim III
mandreeac spune:
Am vazut si eu poze superbe cu copilasi si mai si:Catalina care e mortala in costum de baie,iar Cristinelu' cel nazdravanel care e un scump,Luiza cu pantalonasii ei f frumosi si fratiorul ei f harnic si Larisa care e o dulceata,imi vine sa ii pap falcutele.
Azi nu a fost prea mare agitatie pe forum,se vede ca au venit caldurile si toata lumea e la joaca.Am fost si noi afara si am venit cu Rares fleasca,a transpirat la cat a mers di alergat.
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
mandreeac spune:
Multumim tuturor pentru cuvintele frumoase.
MADUTA mi- a placut ce ne- ai spus ca a luat in mod egal de la amandoi.
ALINA mama,mama ce trece timpul.C putin mai e si o sa aveti 2comori.V- ati hotarat la nume?
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
AllyLaur spune:
Andreea, stai linistita ca nu ma supar eu asa usor! Somn usor !
Madutza, am vazut pozele de la Zoo si cea a lui Cata in costumas de baie si pampers , este mortala poza aia. Ai doi copilasi minunati pe care eu ii iubesc tare mult!
Alehiam, ti-am vazut comorile in poze si ce peisajeeee! Super tare tot ce am vazut...sunt tare dulci piticii,in frunte cu Luiza.
Catank, ai o frumusete de fetita! Te mai asteptam la un pahar cu vorba!
Deea, sunt cu ochiul pe tine...ai incarcat o poza minunata cu Anna nazdravana dar eu astept mai multe ca doar nu ne amagesti doar cu atat.
Yvyana, am vazut-o pe Larisa cea suparata! Ce o suparase asa tare de nu vroia sa stea la poze? Este o scumpete de fetita oricum.
Mary_85, ce mi-au placut pozele din curte cu voi ! Alexandra este tot mai mare si se schimba pe zi ce trece...o dragalasa ce sa mai.
Ioanna, un pup mareeeeee pentru tine si pentru gogosica!
Restul fetelor va rog sa ma iertati ca nu spun mai multe dar astazi am fost numai pe afara si nu am avut timp de citit decat asa, printre randuri.
Noapte buna tuturor!!!
Deea99 spune:
neatA!!!!
Ally cum vanezi tu fetele de pe forum...oki de soacra ,ce sa mai
[pai am pus o pozica sa nu le fie prea dor la baieti de ea ...deci lucas ,edy ,cristinelu ,va invit in picasa sa o vedeti pe MINI
am vrut sa pun ceva poze dar recente nu mai gaseam si imi era si soom....
a,nu m-a adormit vizionarea albumului,ba din contra asa m-am inveselit...mai ales Cata cu costumul ei de baie
nu nominalizez,nu am apucat sa las comentarii,dar am vazut totul....
de adormit m-a adormit anna nazdravana. nu cred ca mai scapa ea de acest nume...la cat de pusa pe sotii s-a facut.....
nu ma mai inteleg deloc cu ea....cum se trezeste si coboram ,ma ia de mana si dam roata la toate caile de acces afara.....
si afara face numai prostioare..de la mancat nisip,pus in cap lins mingii si cate si mai cate..a,, stresul cel mare urcat si coborat scarile de la terase.....
si cand ii atrag atentia sa nu mai linga,de exemplu,mingea ca-i plina de praf, se uita la mine pe sub gene si dai si linge
in rest nu stiu ce sa mai zic..face asa multe ....de papa parca nu mai vrea cum manca candva, ba la unule mese a scazut considerabil..dar zic ca or fi si dintucii....ca baleste la greu de cateva zile.....insa se vede si pe ea ca s-a mai tras
Roxy tu intrebai de Stefy....e ok...si nu ne-am certat atunci/suparat...doar ca m-a deranjat acea iesire la ea..si stii catr sufar ??...parca ne respinge...e tare dureros mai ales ca eram lipite ca marca de scrisoare....insa din cele cateva mesaje primite de las voi, Mada, a inteles-o cel mai bine..era si normal ca ea e singura la parinti si intelege acea doza de egoism....Si Stefy ,inca mai mare si nu cred ca o sa scape curand de ea ..dar mi se pare normala daca e sa o gandesc la rece...11 ani nu a fost deranjata de nimeni si eu am fost 100% a ei...nu fac diferente ,dar mi se pare normal ca Anna sa ma aiba mai mult timp ca are alte nevoi.....e e cu capsa pusa si ptr ca A ii umbla acum peste tot.....chiar daca eu ii distrag atentia A cu ,valul ei de curiozitate e de nestapanit....iar lui S am incercat de am obosti sa-i tot explic ca asa facea si ea.....
nu mai vreau sa mai insist cu anumite explicatii,cicaleli...vreau doar subtil sa-i insuflu dragostea si apropierea intre ele ,asa cum sunt si eu cu sora mea....
m-am gandit ca poate am gresit fortand-o sa-i accepte annei anumite chestii....iarasi zic diferenta de varsta....ele se v-or regasit cand anna v-a fi pe la varta ei....am stat si m-am gandit ca eu si sora mea nu faceam nimic una fara alta dar eram apropiate ca varsta 2 ani diferenta.....dar nu am sa renut sa-i insuflu acea unire ...sa le fac sa isi doresca sa nu treaca o zi fara sa nu se sune/vada/vorbeasca...eu nu pot sta fara sora mea
iar am scris incoerent...dar eu tot pe graba...vreu sa fac ceva de papa pana se trezeste si apoi sa ies pe afara ....adica mai pe la profii si posta
pup toate fetele si imi cer scz ca desi am unele raspunsuri nu va pot scrie personal...dar ma bucur sa citesc ca sunteti bine
o mare imbratisare pt Iparpala si Diana...aseara m-ai terminat cu ce am citit...numai bine va doresc
hai si un pup pt nazdravana cu bubite de L.....ps in poze nu mari o fetitza rea
gata
madutza_bra spune:
Neata!
Va poftesc la cafea
la noi se prevede o zi lunga si obositoare. Cristi s-a trezit cu febra ..nu mare..38.1 si spune ca-l doare rau gatul...oare ce-l mai doare acolo daca nu mai are amigdale? I-am pus un supozitor si vom merge la dr mai tarziu. Cred ca intra pe antibiotic.
ally, ce mai FAce nazdravaul tau? in afara de plimbat de dimineata pana seara se mai plimba cu masinuta aia meseriasa?
Deea99 spune:
Alina oau 28s...acush vine bebitza..ce nume frumos i-ai ales...mai scrie despe ea..ai inceput sa cumperi ceva...
oare Pisuc ce o face??...ea ce nume o fi ales pt domisorica....
si fetelor care vreti bb2 .....spor la ........sa nu pun emticonul ca e la prima ora..... si dupa 5 minute cu picioarele pe pereti sa si gaseasca domnul gicacalea mai repede.....
asta am aflat-o zilele trecute de la o doamna mai in varsta....asa am ras....
madutza_bra spune:
DEEA, ma bucur ca te-ai inteles bine cu Stefy. Ea este un copil fff cuminte, dar cred ca tb sa te pregatesti si pt toane de adolescenta Cred ca e greu si pt ea, cu scoala si apoi acasa la teme sa chiuie Anna si poate sa-i umble prin lucururi. Sunt sigura ca fetele vor deveni cele mai bune prietene si asta mai devreme decat te astepti
persi spune:
Salutari in casa noua!!!!
Multumesc si eu Madutzei pentru noua"locuinta!!
Sa fie un loc plin de veselie si fericire!!
Eu una am cam pierdut pasul cu voi....sunt in urma rau cu cititul dar sper sa recuperez zilele astea.
Nu mai e mult si vine vacanta de vara iar atunci voi scapa de meditatii si voi fi mai libera.
Sa va spun cate ceva despre Raducu...e un strengar in toata regula,face numai prostioare cat e ziulica de lunga.
Are trezirea la 7 punct ,de cand a dat caldura, la 8 suntem afara stam pana la 9.30,papam fructele si apoi nani pana la 12 cand mai iese o tura afara pana la 1.
La 1.30 ciorbica si la 2.30 cand incep meditatiile face iar nani pana la 4.30.
In timpul in care sta treaz nu sta un minut locului..
Are 6 dintoci iesiti si doua gingii super umflate.
Mananca titi in continuare,are 3 mese principale o gustare si restul laptic.
Nu am facut inca vaccinul dar nici nu-mi mai vine sa-l fac la cate reactii adverse am auzit ca au avut alti copilasi..
Cam atat despre noi...o sa revin cand ma pun la punct cu cititil.
Pupici multi pentru mamici si copilasi..
yvyana spune:
'Neata, mamici!
Am culcat pitica ca mai tarziu merg cu ea la pediatra sa o vada "face to face" ca vad ca bubitele astea ale ei tot dispar, apoi iar reapar si parca nu mai seamana deloc cu rubeola
Are rosu in gat, are ganglionii inflamati ca la rubeola, dar azi au inceput sa-i curga si muci si sa tuseasca si nici n-a vrut sa manance mare lucru de dimineata, desi i-am facut omleta, preferata ei, nici un sfert n-a papat
Nu mai spun ca e tare plangacioasa, se vaita intruna si jelesteee, sa vedem ce naiba o mai avea si de la ce e eruptia asta pana la urma!
Persi esti o norocoasa cu programul de somn al lui Raducu! L nu doarme decat o ora jumatate la pranz, acum de cand e bolnavioara doarme mai mult, a dormit ieri 4 ore incat m-a determinat sa ma duc sa o verific de 2 ori
Ally asa se manifesta L cand se crizeaza, plus uneori un bonus=lovitul cu capul de ceva (usa, podea); acolo nu o lasam sa se urce pe masuta de la TV, ea incerca sa se catere si eu o luam si o puneam jos si bineinteles ca se criza; dupa un minut observi ce fericita era ca i-am deschis usa de la balcon si si-a luat gandul de la TV!
Deea si eu ma intreb cand o trece perioada asta cu linsul si bagatul in gurita al tuturor porcariilor; deja ma gandesc si incep sa ma invinovatesc ca poate cine stie ce a luat acum L tot ducand la gura toate mizeriile; una-doua pe ce pune mana, hop duce la gura si nu se lasa pana nu le linge un pic, uneori nici nu apuc sa am vreo reactie inainte, doar ma duc sa-i scot din gurita (pietre/nisip/bete/chistoace/dopuri de sticla)
EDIT: Am pus 2 poze in picasa: una cu rosul in gat (asta educativ, ca sa vedeti ce repede va dati seama cand are puiul rosu in gat, mai ales daca va uitati in lumina naturala cand urlaaa) si una cu bubitele.