Fluturasi de martie-aprilie 2011 (1)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina.click spune:

Citat:
citat din mesajul lui yvyana

Roxy apropo de bagatul in gurita al tuturor mizeriilor, ma plangeam pediatrei ca ce ma fac cu L ca duce tot la gurita si mi-a zis ca nu-i nicio problema, asa fac toti, si ai ei (copii) au mancat cand erau mici mucuri de tigari, pamant, nisip, gandaci etc.; mi-a zis ca venise zilele trecute o mamica disperata ca fetita ei de un an jumatate mancase un soarece mort Mamica a fost o secunda neatenta in parc si cand s-a uitat la fetita a mai vazut doar codita soricelului atarnandu-i din gurita si fie-sa era asa entuziasmata de ce mancase

oooooooohhhhh brrrrr vai....nu am onomatopee la indemana. Mon dieu! soarec mort zici?

in afara ideii in sine care e destul de ingretosatoare eu mi-as fi facut probleme sa nu fi fost soricica otravit. dar vai doamne! soarece!
eu l-am prins pe al meu pregatinduse sa deguste un gandac pe afara dar nu a apucat.
azi dimineata l-am lasat in balcon stiind ca se joaca cu pedala bicicletei lui ta-su. m-am uitat dupa un minut, era PE BICICLETA! habar nu am cum se catara .... avea mainile pe sa si picioarele pe cadru. nu inteleg cum a ajuns acolo. ah si era evident negru tot de la lant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Yviana mai oripilat dea dreptul cum sa mananci jumate de soareceo doamne imi vine sa vomit mi s-a sculat parul in cap. saracul copil si mama ce facea,, a mea mai baga pietricele in gura si sar sa i le scot in rest pamant mai ia cateodata. despre protectie solara, eu o dau cand imi aduc aminte, la cateva zile, pt ca uit nu de alta. multumim pt informatii mami!

mami fericita de Alexandra Mirela(06.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadyazuza spune:

buna mamici
bun gasit in noua casuta. va multumesc pt toate sfaturile din acest an minunat.
ma oripilez de ceea ce citesc aici. acum stau si ma gandesc daca copilul meu e normal. deci fara sa exagerez copilul meu nu baga absolut nimic in gurita decat mainile, nu jucarii, petricele , cabluri sau altele.cred ca daca as fi fost in lucul alcelei mamici ajungeam eu la salvare. in rest noi suntem bine. crestem, papam de toate si toata ziua vrea numai afara.
va
aaaaa deea sper sa reusesti sa apropii fetele sa se inteleaga. intre mine si fratele meu e diferenta de 10 ani si nu ne vizitam, nu ne sunam iar cand ne intalnim ne intrebam superficial de sanatate si atat.pe noi nici nu a avut cine sa ne apropie. sper ca tu sa reusesti cu fetele tale.pt anna nazdravana

am pus cateva pozulici cu ingerasu tuns zero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spiridusha spune:

Buna seara,

Multumim de urari:)) sper sa vina repede puiul nostru dorit si va mai asteptam pe listuta de parinti silitori:)) care se mai inscrie?:)

Strumphy, iti recomand din tot sufletul un Macbook Air. Se va descurca sotul cu caracteristicile gen: RAM, procesor, capacitate de stocare. Este mi-nu-nat! Este laptop, deci ai toate chestiile posibile pe el(ma refer la softuri) si este usor...este subtire...este cel pe care l-a prezentat Steve Jobs intr-un plic de hartie..daca stii conferinta. Eu sunt foarte multumita de el. Tot asa imi era greu sa ma car cu laptopul (Toshiba, gros de 3 cm, 5-6 kg) :D de sus, jos si era foarte incomod. Macbook asta a venit ca o salvare...mie imi place mult. Si sa nu-ti fie teama sa treci de la sistemul de operare Windows la MacOSX ca nu e nicio problema. E mult mai simplu. :) Daca vei alege drumul Macbook voi fi around sa te ajut cand vei avea nevoie.

Faza cu soarecele mort ma ingrozeste. Cristi merge si cu bona in parc...o s-o avertizez sa fie atenta, desi nu-l scapa din ochi o secunda:)) e de 132864873 mai vigilenta ca mine.

Mada, pupici pentru puii tai...sa se faca bine repede!

M-am uitat la poze, si am vazut pui frumosi, jucausi, ochi veseli si fetze frumoase!

Noapte bunaaa!!!

Mami fericita de Cristi!!! 09.03.2011

Orice cauza are efectul sau, orice efect are o cauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Neatza!

Sa va scot de pagina doi

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

neata!

alehiam, multumim de cafea!

yvy, wow ce "deschisa" este pediatra ta cu privire la bagatul in gura. Eu o feresc pe cata cat pot, dar e mai rapida decat mine de multe ori...acum ne luptam cu tencuiala de pe gardul din curte...s-a umflat in cateva locuri si a cazut, iar ea tot racaie acolo sa mai scoata si evident ce reuseste sa prinda duce la gurita Ma bucur ca nu aveti rubeola, si ca puteti iesi afara
Referitor la factorul de protectie, eu le-am dat mereu cu 30, am impresia ca daca le dau cu 50 nu se bronzeaza deloc, dar si daca le dau cu mai putin am mari sanse sa-i vad rosii si atunci sa te ti jale (nu s-au ars niciodata pana acum) Majoritatea cremelor de soare pt copii au factor 50, doar la Nivea si inca una..romaneasca ..nu mai stiu cum ii zice, am vazut pt copii factor 30, dar nu mai mic de atat.

Azi vin ai mei in vizita..ca de obicei, scurta. Maine mergem la socra la tara si ne intoarcem duminica...

Mergi la inceput

Cu capusele, eu stiam ca nu stau in: iarba scurta, poieni insorite; si ca prefera umezeala, umbra (altfel se deshidrateaza). Stau in in iarba inalta din zone umbroase (e.g. padure, langa apa, langa garduri/banci). De aia am indraznit sa-i las la munte pe iarba. Insa pe R l-am sters cu servetel de la gala anticapuse si pe Luiza cat am tinut-o in carucior, am aplicat sfaturile lui Yvi si am uns carutul. Insa cred ca o sa o dau si pe ea, evitand mainile care le-ar putea baga in gura.
Daca e de mers in zone periculoase - nu se merge in pantaloni scurtzi, ci lungi si bagatzi in soseta, tricouri cu maneca lunga, incaltaminte inchisa, nu sandale. Preferabil imbracaminte de culoare deschisa, deoarece capusele sunt mai usor de reperat pe haine deschise prin contrastul de culoare.

Despre bagat tot in gura - pana pe la 18luni, hai 2 ani gura e organul principal de cunoastere/explorare. Apoi, cand descopera pipaitul cu mana se schimba lucrurile si incep sa rareasca bagatul in gura. La noi dupa ce a gustat pamantul, nisipul, pietrele din bucuresti si din Rasnov, vad ca a inceput sa-i place sa se joace cu mainile - sa vada cum ii cade pietricelele prin maini.

Cu factorul de protectie: la DM e crema de copii cu factor mic.Tot acolo si spray anti-capuse.

Strumph, dl sot nu mananca peste? ca luna asta se mananca peste miercurea si vinerea.
Luizei ii dau sa pape daca se trezeste dimineata pana plec la servici, apoi cand vin (aici de alint ca mai mult se joaca, decat de foame), daca mai doarme vreun somn pana seara, si la culcare si de cate ori binevoieste sa doreasca noaptea. Si uneori chiar suge noaptea.

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Maine, vin si eu la recupereala zilei de 30. Insa cred ca il iau si pe Robert cu mine, si Lu ramane cu tati

Ina. Imi dau seama ce e enorm de greu sa lucrezi acasa cu piciul langa tine. Si eu tot in concediu ma simt la birou
Cu meniul eu zic ca daca s-ar fi saturat de ceva din el, refuza sa mai manance.

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Buna dimi!

yasmi de la tine m-am invatat sa prescurtez asa cu dimi pe unde esti? ce invarti ? sau mai bine spus ce coci ? te-ai bagat tare in bucataria aia vad si nu vrei sa mai iesi ? hai cu noi la o barfa, cafea stiu ca nu servesti

alehiam multumim de salvare si de cafeluta, niam niam cum ar spune Sophia si multam si de raspunsul cu suptul, a ta tot numai la san adoarme? cred ca nu, ca tot adoarme ea cumva cu buni cat esti tu la munca nu ?

piscoata mea azi s-a trezit la 6.45 plangand, are si 4 bubite pe fata , ca si cum ar fi piscat-o un tantar da aici la noi nu avem, asa ceva era putin calduta cand s-a trezit, am pus-o pe seama somnului si abia trezita, am incercat sa ii iau temp acum 10 min si nu prea a vrut sa stea, nici eu nu stiu cum bine sa fac, am termometru de ala digital de bagat in dos s e prima data cand ii iau temp, deci intr-un an si o luna acum a fost prima data cand mi-a dat de gandit sa ii iau temp, ca pana acum nu mi-a facut de astea arata 36,9..deci e subfebril sau cum ? ea pe frunte daca o pup se simte la buze calduta dar nu fierbinte, ganglioni sa ii caut nu stiu sa spun ca ar fi ceva vreo boala a copilariei ? cine ma ajuta si pe mine sa imi spuna cum sa fac sa o caut la gangioni ? eu am cautat-o sub barbie inspre urechiuse, asa se face ? nu am simtit nimic umflat si neobisnuit ea nu e prea vesela, ba chiar suparata si irascibila, acum parca de juma de ora s-a mai potolit cu mofturile si supararile, dar pana acum era cam bosumflici ??

hai ca fug, ma duc sa imi curat vinetel sa fac salata, am afumat toata casa de dimi am si niste fasole pe foc sa fac fasole batuta, a fost cerere expresa de la domnu sot , ca ii placeeee... innebunit dupa asa ceva ..si da alehiam, ii place pestele, nu stia, ca se papa peste, o sa ne uitam mai bine pe calendar, sa vedem...sapt viitoare ii bag un peste

fug ca a venit fata la curatenie, ne auzim mai tarziu

Mergi la inceput

Strumph, cat e cu buni, doarme in carucior... sau de vreo 2 ori s-a invartit in pat si a adormit singurica. Cand e ispita, nu doarme fara ea... Vai de fundul si de somnul lui tati, ca nici un alt lapte nu-i place .
Temperatura e ok. Subfebril parca e peste 37,2 si pana in 37,5. Sper sa fie doar o moftureala si nimic grav

Mad cu Robert si Lulu

Mergi la inceput