Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Ada,recunosc ca si eu sunt superstitioasa,am zis si eu ca nu le cumpar nimic,dar nu m-am putut abtine...ei,si din cauza asta aseara am avut cosmaruri,cum ca am nascut mai devreme si mititetii erau fff slabuti,doar 1 kg fiecare si nu au supravietuit si asa am plans in vis,cred ca si in realitate.....si imi ziceam in vis ca din cauza hainutelor i-am pierdut ca le-am luat mai devreme.......asa ca,cu prima ocazie i le duc mamei acasa,ca sa stau linistita.....
Asa am obesrvat si eu ca nou nascutii sunt imbracati lejer,fara a fi infasati...noaptea ce-i drept am auzit ca sunt infasurati pt un somn linistit,caci ei dau din manute si picioruse si s sperie si nu pot avea un somn linistitor.....o sa vedem la fata locului.
Azi gatesc o ciorba de loboda si sotul face scrumbie la gratar si garnitura orez.Am fost si noi pe afara,iar micutii mei de nu m-au bombardat incat se uita lumea la mine ciudat ca puneam mana cand in stg,cand in dr ca aveau chef de joaca amandoi......si ii apucasera sa se rasuceasca si mi se scalamba burtica in toate felurile....micutii de ei pana cand mai au loc sa faca tumbe?

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev

Lasa-ma Laura. Clar trebuie sa le facem cunostinta. Soacra-mea e super iar el e ca o soacra. Hai, nu cumparam nimic ca e superstitios, nu facem sex din luna a saptea ca iese copilul, nu te apleca ca i se pune cordonul in jurul gatului, iar acum si cu infasatul.Sa vezi ce o sa stea el cu Nectarie acasa si sa vad cum il va tine infasat, in rest e haios rau.

Ada

comic tare sotul tauasa in felul in care ai povestit dar banuiesc ca tie nu ti se pare chiar asa comic cand iti spune chestiile astea.si a meu a fost tare stresat la primul copil dar vad ca acum e mai relaxat si el.sper sa fie la fel de relaxat si dupa ce nasc

miruna nici eu nu l am infasat pe bebe si are picioarele drepte.

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Ali,cred ca la fel voi proceda si eu....hai sa va mai zic o chestie care nu-mi da pace...probabil,de la gravideala se trage.......eu,toata viata mea,am fost atenta cu gravidutele....daca eram la Casa si vedeam in spate o gravida,ii cedam locul meu...prin mijloace de transport le cedam locul meu....pe strada,in magazine le dadeam intaietate.........eii,eu nu am avut parte de astfel de tratament....nici in Ikea,la Casa de gravide....am stat la coada....singura chestie a fost la baie in Ikea stiti ca la dne e o coadaaa tot timpul,sau asa am avut eu bafta...si o d-na de serviciu mi-a zis sa ma duc la baia pt oameni cu probleme ca e liber,ca nu are rost sa astept ca nu-mi va ceda nimeni locul ei....si asa a fost,ca nu ma lasa nimeni in fata si m-am dus la oameni cu probleme....asta a fost singura favoare primita pana acum........ce-i drept,ies doar in we din casa,probabil daca circulam zi de zi se mai nimereau oameni cumsecade.....aaa,si azi in Carrefour,din greseala am daramt niste ciocolate,sotul nu era langa mine sa le ridice si am inceput sa ma schimonosesc sa le pot lua de jos sa le asez si din spate aud doi tineri cum strigau sa le las acolo ca le ridica ei.....am apreciat.Gata,am zis si off-ul meu ca nu suntem respectate ca gravide.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna fetelor!

Eu nu am tinut-o pe Timi infasata deloc.In spital a fost imbracata in haine de la ei,si au tinut-o infasata intr-un scutecel subtire,dar cu manutele libere.Acasa am dus-o in pantaloni.
Si eu am inceput sa fac cumparaturi,desi aveam foarte multe ramase de la Timea.Cred ca in curand o sa le am pe toate.Mai trebuie o salteluta noua la patut.In rest doar maruntisuri..

Eu desi am mers la controale numai la privat,si era clar ca acolo nasc,nici nu s-a pus problema de a naste prin cezariana,desi se stia ca eu sunt mica,si bebele urma sa fie marisor.S-a ajuns la ceza,pentru ca se ridicase din bazin,si deja intra in suferinta fetala.A fost destul de nasol pentru mine,nu eram pregatita...acuma macar stiu exact ce ma asteapta .

Fetelor,incep sa ma panichez.De 2 zile bebe misca intr-una.Am impresia ca nu doarme deloc .Oare nu oboseste?Nu mai tin minte sa fi facut asa Timea...

Noi azi am papat friptura de rata cu mamaliguta,si multi multi capsuni!
In schimb alimentul nelipsit din dieta mea de zi cu zi e branza cottage.O ador,nu ma pot satura!O sa ma fac cat china.Gata,am zis
In plus,azi a venit sora-mea...cu o punga de dulciuri.Moooor!
Am mai primit o crema de corp,foarte buna,de la garnier,cu urea,o recomand.Pentru bebe mic lotiune de spalat si crema de fundic penaten.Am mai folosit si la Timi,sunt foarte bune.Si pentru ca a fost la C&A,a luat 2 rochite mortale pentru Timi si cateva costumase pentru buburuza.Sunt asa de draguteeee

Fug la o baita,ca apoi trebuie sa ma apuc de vase
Va pup,si va doresc duminica placuta,relaxanta...eu maine iar la scarbici

_

Mamica mandra 24+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Miruna, eu nu mai astept nicio concesie de la nimeni si-mi iau singura drepturile.Ma bag peste tot in fata. Imi iau o mutra de gravida obosita , imi cer voie si scuze si ma postez prima. In autobuz, nu prea merg, dar ultima data cand m-am dus cu Tudor in parc, toate locurile erau ocupate. M-am dus la un pusti care statea si l-am rugat sa-mi dea locul, iar acum la inghetata era o coada, m-am bagat din nou. Vad ca deocamdata nimeni nu a protestat. Va pun si eu inca trei poze pe picassa.

Ada

Mergi la inceput

Iar m-am rasfirat cu pozele. Cine stie sa mi le puna si mie in album.

Ada

Mergi la inceput

Kimmy,eu cred ca e normal ca se agita asa...adica asa vreau sa cred,si ai mei se rasucesc tot timpul,ma lovesc....dar ma gandesc ca daca-s asa nazdravani,inseamna ca-s sanatosi.... Ada,nu stiu sa te ajut cu pozele....te felicit ca iti iei statutul de graviduta in serios,mie imi lipseste curajul....si prefer sa stau la coada,asta e.....

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Buna fetelor, n-ati fugit pe nicaieri we asta?

Eu sunt putin suparata ca am fost joi la doctor si se pare ca, colul meu a inceput sa se inmoaie. Ieri am plecat pe la 2 de la serv ca nu ma simteam bine, aveam si contractii si dureri. Am stat numai in pat de ieri si cu toate astea azi am avut foarte multe contractii :( cu tot nospa-ul meu. Sper ca bebe sa stea cumintel acolo. E adevarat ca sapt asta nu prea am stat cuminte. Dar ma mai duc la serv doar mie, joi si vineri si gata...intram in maternitate.

Eu am ramas mirata inca de la prima morfofetala de la 12 sapt cat de activ este bebe. Desi avea doar 5 cm atunci, se misca in continuu. Doctorita a spus ca este foarte bine, ca este semn de sanatate si voiosie. Motiv pt care deja de la 16 sapt am inceput sa-i simt miscarile. Si de atunci, pe masura ce a crescut, au devenit si mai dese si mai puternice. Chiar ma intreb daca el nu doarme niciodata, pt ca tot timpul ma bate :)).

Legat de nastere, eu l-am intrebat pe dr cum si unde nastem si mi-a rasp ceva de genul: cum vreti si unde vreti( el lucreaza si la stat, la cf2). I-am zis ca vreau cezariana la medlife si a zis ca el nu are nicio problema si ca vom discuta detaliile mai aproape de moment.

De infasat stiu ca nu se mai poarta, insa fiecare mamica decide pt puiul ei. N-am studiat fenomenul, insa pe vremuri era un mit cf caruia copiii neinfasati vor avea picioarele strambe. Apoi a aparut mitul pampersilor care cracaneaza...nu stiu ce sa zic, dar nu cred in niciunul din ele.

30 sapt + Patrick Andrei

Mergi la inceput

Carmen, eu am trebaluit toata ziua.Poate in seara asta mai iesim pe undeva.Fetele, voi lucrati luni?E cam liniste pe aici. Unde o fi Fleur?Cred ca fetele sunt toate la plimbare.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Ada,cred ca am reusit sa-ti mut burticuta draguta in albumul tau .
Asa ma gandeam si eu,ca e sanatoasa daca misca asa mult...dar ce sa facem,pitici tot trebuie sa avem pe creier

_

Mamica mandra 24+

Povestea noastra

Mergi la inceput