Piersicute de iulie august (32)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns chmihaela spune:

Buna burtici
Dana buna cafeaua,ca nu am dormit deloc.Pana acum cateva saptamani ma trezea cel mic de 2-3 ori pe noapte,acum a inceput sa doarma el dar nu mai dorm eu, ma dor toate oasele,ma tot sucesc de pe o parte pe alta si uite asa se face dimineata.
Eu l-am trimis pe Robi afara cu tati si asa am reusit sa intru si eu.Evit sa dechid calculatorul cand este cel mic treaz ca sta numai in fata lui,daca nu il las plinge de nu reusesc sa il impac cu nimic.
Eu nu fac nimic azi, doar lenevesc ca nu am voie sa fac efort.As manca ceva dulce dar ma abtin ca m-a certat medicul ca am luat ft mult in greutate.
Ada si mie imi e dor de iesirile tarzii cu prietenii dar de cand il avem pe cel mic nu am mai avut parte de asa ceva.Plimbarile noastre sunt in parc si la locurile de joaca.
Va pup si va doresc un weekend placut.

mami de robert 20.10.2010 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

LAURA am sa iti spun cand vine daca nu nasc si eu intre timp

eu azi am facut mancare de mazare cu aripioare de pui.
pe maine nu stiu inca.

tocmai m a sunat sotul sa imi spuna sa ne pregatim ca mergem la o baita la un strand termal din apropiere. stati linistite ca eu nu intru in apa ca stiu ca nu e voie.o sa stau camuflata undeva la umbra ca tocmai mi am dat seama ca nu am haine de vara doar pantaloni lungi si grosi ...noroc ca am macar tricou...si nici papucei nu am.o sa merg cu adidasi...cred ca voi fi de rasul lumii dar tot mai bine e ca acasa.
daca imi spunea cineva saptamana trecuta ca saptamana asta vom merge la strand as fi zis ca isi bate joc de mine.numai ce mi am bagat gecile groase la naftalina si deja a venit vreme de strand.nu pot sa cred dar ma bucur. doar ca m a luat pe nepregatite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

fleur, am ras de m-am prapadit cand am vazut descrierile tale. pe mine m-ai nimerit la fix cu intorsul de pe o parte pe alta.
laura, acum 2 zile am avut contractii destul de naspa. a fost ziua in care trebuia sa ies din casa pt eco si banuiam ca-mi va fi greu, dar nu atat de greu. ideea e ca ma trezisem in ziua aia la ora 5 cu contractii iar mersul la eco nu a facut altceva decat sa inrautateasca situatia. in dupamasa respectiva am mers si la dr care imi urmareste sarcina sa ne uitam la col si la firul de cerclaj si de atunci iau gynipral oral si fac antispastice injectabile, chiar daca nu mai am contractii. trebuie sa tinem uterul cat mai relaxat.
statul in pat devine si mai greu fiindca patul este f inclinat, cu vreo 20 cm (picioarele mai sus decat capul - pozitie trendelenburg), ca sa luam presiunea de pe col. bb1 iar statea cu capul langa col .
ali, mi s-ar fi parut corect ca, cata sa iti fi explicat de ce prefera sa iti faca ceza. ok, probabil ca pt comoditatea lui, dar as fi fost curioasa ce explicatie medicala ti-ar da .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

Neatza, dragelor.
Fleur- ce m-am distrat cu prognosticurile tale
Ada, iti tinem pumnii sa ai un birou de succes si in scurt timp sa ni te "vaiti" ca ai prea multi clienti
Mie mi-a dat BB trezirea dimineata, la 7.30 (taman azi, cand speram sa dorm si eu mai mult ). Acum, insa, mi-e un somn de-mi pica ochii in gura. Si casa arata de zici ca a trecut urganul... asa ca mai am ceva pana sa pot sa ma culc linistita.
Cred ca imi iau totusi o patura si ma duc sa fac inaugurarea patului pe care l-am pus saptamana trecuta sub cires. Poate mai imi trece somnul daca stau putin cu ochii in soare.
Nu mai stiu cine zicea de inghetata: eu cred ca devin patologica cu inghetata - mananc in fiecare zi si parca tot nu-mi ajunge. Nu vreau sa ma gandesc cum se vede pe cantar, ca ma ia depresia
BB-le meu cred ca a inceput sa experimenteze pozitia cu capul in jos, azi l-am simtit lovind in laterale, imediat sub coaste (in amandoua partile in acelasi timp)
Off, vroiam sa va intreb ceva, dar neuronul gravid e in greva...

28+
MTHFR - A1298C heterozigot (Metafolin, DHA-250, Prenatal Caps, utrogestan, probiotce)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

La apel, fetele...Multumesc de cafea.Am baut 2 pana acum. Mai, de azi dimineata fac curat si nu mai termin. Spal pe jos, sterg praful, Tudor a fost cu mine la piata la ora 8 sa ma scape de cainii din fata blocului si acum da cu aspiratorul. Am la cuptor o tava cu cartofi si friptura de porc. Am terminat o ciorba acra si mai am baia. Apoi, vreau sa ma duc la coafor sa ma vopsesc si gata AAA, mai am sa-mi cobor incaltamintea de vara. Ma rog toata e cu toc, dar ma deprim cand vad cizmele jos si alea sus. M-ati intrebat de Tudor. Ramane singur, cand nu putem sa-l luam cu noi. E foarte cuminte. Are tel. si ne suna daca e ceva. Cand era mai mic chemam o fata sa stea cu el sau soacra-mea, dar din clasa a doua sta singur.Nicostea sper sa spun ca am multi clienti. In rest sunt ok. Aruba, distractie placuta. Balanta, ai grija de tine. Si eu sunt patologica cu inghetata.Laura, vad ca esti ok. Chmihaela, stai cumintica acolo. Eu azi cred ca am exagerat cu toate. Vad ca-mi este bine, nu ma doare nimic.Va pup. Intru dupa ce vin de la coafor.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

balanta tot stand asa si gandindu ma imi mai aduc aminte cate o fraza din ce mi a spus doctorul si incerc sa fac legatura intre ele(ca sti ca el e un vorbaret si spune multe)
cand i am spus ca nu stiu inca unde sa nasc la stat sau la privat el mi a spus asa<pai la stat este putin mai complicat cu cezariana(cu toata ca eu nu am zis ca vreau cezariana),ptr ca ar trebuii sa gasim un motiv plauzibil ptr asta...iar cum tu ai mai nascut deja un dolofan de 3700 natural vom fi cam greu de crezut ca nu poti sa nasti si acum tot natural.>de unde eu am dedus ca nu avem defapt un motiv ptr care sa nastem cu cezariana.
o alta fraza de a lui a mai fost ca ... asta ar mai fi meritul spitalelor private ca poti sa nasti cu cezariana fara sa dai explicatii la nimeni.de unde eu iar am dedus ca el fiind probabil obisnuit ca in mare parte toate clientele lui sa vrea cezariana la cerere nu s a gandit ca mai sunt si exceptii ca mine si de aceea a vorbit la general de cezariana...si iar gandind o asa mai la rece cam toate cunostintele si persoanele de care am auzit ca au nascut la privat au nascut cu cezariana la cerere.si probabil cerandui se in majoritatea cazurilor asa si fiind obisnuiti toata ziua sa i se ceara asta li se pare ceva normal si nu mai stau ca cei de la stat(si cei mai in varsta)sa mearga pana in panzele albe sa te convinga sa nasti natural.cam asta e concluzia la care am ajuns pana la urma si in legatura cu a naste natural la stat am ajuns la concluzia ca prefera asa(dupa cum spuneau si fetele)ptr ca ar fi mult mai complicat sa stea dupa mine ore in sir la travaliu si la privat nu ar avea pe mana cui sa ma lase si sa isi mai faca si el treaba intre timp.dar la stat sunt mult mai multi pe care se poate baza-moase,dr de garda asistente si el sa fie chemat ca in majoritatea cazurilor(la aproape toti dr )cand esti dilatata la maxim si chiar e momentul sa nasti.

29+
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

Dragele mele burtici si mamicile deja cu copilasi,am si eu o curiozitate,poate par prostuta,dar nu am idee deloc legat de garderoba bebelusului....eu le-am cumparat body atat cu maneci lungi,cat si scurte,salopete,caciulite,tricouri.....dar cineva mi-a zis ca la inceput ei vor sta infasati,atat in spital,la iesire din spital cat si acasa....ca ei dorm mai bine legati.....la asta nu m-am gandit si m-am apucat sa le cumpar si nu cred ca le voi folosi.Cele cu copilasi au mai multa experienta si sper sa ma puteti lamuri,dar cu placere astept informatii si de la viitoarele mamici.Multumesc anticipat si ma scuzati daca s-a mai discutat acest subiect.

27+

Mergi la inceput

Abia la 17 ma poate vopsi. Asa ca am venit acasa si stau in pat. Ali, cam nasoala situatia. Eu daca as fi in locul tau. i-as spune ca vreau sa incerc natural si daca nu merge cezariana de urgenta.Dar, nu stiu daca vrea asa. Eu direct cezariana.Miruna, stai linistita. Pai de ce suntem noi pe aici?sa ne consultam. Eu nu l-am tinut pe Tudor infasat. I-am dat pantalonasi. Si nici in spital la Craiova, acum 11 ani nu mi l-au infasat. Acum, in decembrie, am fost la prietena mea care a nascut la sanador si fetita era tot cu pantalonasi. Acum, nu stiu ce sa zic.Eu o sa nasc la Elias, poate politica spitalului aici este sa fie infasati, chiar nu am idee. Oricum eu acasa nu o sa-l tin infasat.M-am trezit cu sotu care zici ca le stie pe toate, mai rau ca o soacra, ca-mi spune ca noi o sa infasam copilul sa aiba picioare drepte.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adarev
M-am trezit cu sotu care zici ca le stie pe toate, mai rau ca o soacra, ca-mi spune ca noi o sa infasam copilul sa aiba picioare drepte.

Ada

Ada , sa-i facem cunostinta sotului tau cu soacra mea , te rog .

28+ Andrei

Mergi la inceput

Lasa-ma Laura. Clar trebuie sa le facem cunostinta. Soacra-mea e super iar el e ca o soacra. Hai, nu cumparam nimic ca e superstitios, nu facem sex din luna a saptea ca iese copilul, nu te apleca ca i se pune cordonul in jurul gatului, iar acum si cu infasatul.Sa vezi ce o sa stea el cu Nectarie acasa si sa vad cum il va tine infasat, in rest e haios rau.

Ada

Mergi la inceput