Piersicute de iulie august (32)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura32 spune:
m-ati omorat fetelor cu BB vostri foarte activi , ma faceti invidioasa
al meu are program dimineata si seara mai activ , iar in cursul zilei cand si cand , asta o insemna ca are vre-o problema ? m-ati pus pe ganduri .
28+ Andrei
Carmen_80 spune:
Eu tot sper sa se nasca obosit si sa doarma dupa, ca altfel am imbulinat-o! :)))si acum dupa ce ca nu mai dorm noaptea si ma trezesc din 2 in 2 ore, hop si el imi mai trage o runda de picioare de ma tine treaza. :))
ahh si sa ma mai plang un pic, arsurile de stomac ma termina psihic, mai ales noaptea... Voi cum stati la capitolul asta?
Ada, ma uimesti! Cate sapt ai acum? Ai atata energie si faci atat de multe lucruri...nu pot decat sa te felicit :)) si, evident sa te invidiez :)))
30 sapt + Patrick Andrei
Laura32 spune:
Carmen eu pentru arsuri iau Renie seara inainte de culcare si dorm foarte bine , eu nu am probleme cu somnul incaaaaa , noaptea trecuta pe ce parte m-am pus asa m-am trezit , dorm dusa, face bb un pic de spectacol cand ma asez in pat de culcare si adormim amandoi .
Eu sper sa nu-mi faca spectacol cand o veni pe lume , ca sa te tii atunci , o sa vad ce inseamna si noapte alba .
28+ Andrei
Laura32 spune:
Ada frumoasa burtica si tot creste , tu vad ca tot slaba esti ... BRAVOO !!! ca te mentii
Nu am iesit nicaieri in seara asta , sotul zugraveste dormitorul si eu ma tin dupa el ca nu ma lasa sa fac nimic
28+ Andrei
roxypuy spune:
buna fetelor! eu n-am avut zile prea bune am avut contractii cam in fiecare zi, mi-a scazut iar tensiunea si au revenit starile de moleseala, iar ieri colac peste pupaza k tot ma laudm k nu am avut contractii m-au apucat asa din senin niste crampe la stomac, cu stare de lesin, greata, m-am deranjat la stomac nu stiu de la ce naiba k n-am mancat nimik dubios ieri dar...in fine, am stat cu otetul la nas, am bagat un ceai de menta si un no-spa preventiv si mi-am revenit in cele din urma.
azi am fost pe la nashi la snagov, am stat la soare, a fost tare frumos afara si am primit si o veste buna - nasha a zis k ii ia ea carutz antonicai asa k ne-am scos glumesc, oricum ei sunt super atenti tot timpul si adora copiii (ei inca nu au asa ca o sa-si reverse dragostea pe finutza ). aaa si nasha a mentionat k va fi carutzul din partea ei...pe nashu il priveste ce-i ia finutzei i-am spus cam la ce modele m-am uitat, deja se documentase si ea pana acum am tot studiat si comparat inglesina zippy free si peg perego pliko switch si cred k o sa ramanem la peg perego. astept sa il mai testez live la targul din mai si cred k il si luam atunci dk prindem vreo promotie ceva
carmen - parca tu ziceai la fluturashi in odisee k te-ai hotarat tot la peg perego? sa stii k si eu am probleme cu arsurile din ce in ce mai des, acum mai mult noaptea din cate am inteles din cauza pozitiei orizontale...ma mai trezesc si mai bag cate o gura de lapte cateodata.
saptamana viitoare as vrea sa ajung sa fac testul de toleranta la glucoza si sa-mi repet si analizele de urina, toxo, CMV dk tot ma inteapa aia de 3 ori.
m-am hotarat sa intru in concediu de la 1 iunie - intai o sa-mi iau CO pe anul asta si apoi din iulie sa intru in prenatal. nu prea mai am rabdare sa stau la serv, e o sursa de stres permanent, sefa vad k face tot posibilul sa ma scoata din sarite si am observat k in w/e cand nu am de-a face cu serviciul nu am nici contractii...deci e clar k mi se declanseaza de la oboseala+stresul de la serv. si dupa ce m-am chinuit atatia ani sa obtin sarcina asta nu am de gand sa risc aiurea am zis!
azi am papat si eu capsune cu frisca delicioase! si da, sa stiti k am dezvoltat si eu o pasiune pt inghetata akum dk vine si caldura...sa te tii! oricum vara mancam destul de multa si inainte, dar vara asta cred k o sa fie orgie! toate inghetatele sa vina la mine!!!
n bunutza si pe maine
Roxy
27+
adarev spune:
Hai, Carmen toate suntem harnice.Laura esti o draguta, m-a pozat Tudor bine.Cred ca noi o intindem prin oras.Sa-mi iasa sotul din dus sa vedem daca e obosit rau , ca numai ce a venit.Eu as iesi pe undeva...daca nu, o sa bantui pe aici.
Ada
Carmen_80 spune:
Laura, merci de pontul cu renie, cred ca trebui sa incep si eu sa iau ca se ingroasa gluma. Nu trebuie sa-ti faci griji ca bebe e mai putin activ, unii sunt mai lenesi. Important e sa-i simti miscarile regulat. Atata timp cat ele exista, nu ai de ce sa te ingrijorezi. Si eu dormeam dusa pana acum fix 2 sapt, ma trezeam sa ma duc la baie si apoi somn profund. Asta exact pana de paste. De atunci a inceput distractia. Nu am insomnii, ba din contra, sunt ko. Dar nu-mi mai gasesc pozitia de niciun fel. Nici cu perne, nici fara, pe spate nu mai pot, iar ca sa ma intorc de pe stanga pe dreapta e un adevarat ritual. Mi se pare ca burtica efectiv a explodat in ultimele 2 sapt, e mare si grea. Imi tot propun sa pun si eu poze pe picasa, poate pana nasc, reusesc :))). Oricum la carte scrie ca de acum bebe ia 2-300 gr pe sapt.
30 sapt + Patrick Andrei
adarev spune:
Roxy, imi pare rau ca nu te-ai simtit bine. Si eu am avut ceva pe la inceputul saptamanii, parca, dureri sub burta si presiune acolo.Hai, ca trebuie sa te faci bine si intra in concediu.Despre nasi, sa tot ai asa.Noi nici nu ne-am gandit la nasi macar. Cat despre inghetata te rog , e subiect tabu, numai cand aud mi se aprind beculetele.
Ada
Biribu spune:
buna fetelor!
sa va zic de noi, ocupati cu piticoata azi, a avut spectacol de balet si am fost praf de emotii, sa o vad acolo pe scena in tutu roz cu alte mormoloace ca ea, dulci rau toate. cind a iesit de pe scena a observat ca alti parinti venisera cu flori (pe noi nu ne-a dus capul) si ma intreaba senina unde-s florile ei hai ca ma invrednicesc si eu sa pun poze in uikendul asta, sper
in rest, m-am ocupat de cumparaturile importante, am comandat cam tot, patut, saltea, masa de infasat, hainute pt primele luni, baitza, creme etc. pina si pampersii i-am luat sa fie
Ada apropo de infasat, eu i-am luat www.modswad.com/Mod_Swad.html" target="_blank">asa ceva caci chiar am in plan sa-l "infas", nu pt picioare drepte ci pt ca doarme mult mai bine. merge si cu paturica in stil clasic, insa e mai usor cu o chestie din asta.
Miruna1980 stai linistita ca vei folosi si hainutzele, ca doar nu ii infesi pe pielicica goala, dedesubt are oricum un body cu minca scurta, plus ca nu sta toata ziua infasat, numai la somnic. in rest ii lasi sa faca sport cit vor muschii lor. stai linistita cu superstitiile, asta-i buna...
eu daca am am in sens invers, daca ar fi sa se intimple ceva rau si nu m-am pregatit mi-as zice ca e din cauza mea, ca nu l-am asteptat cum trebuia
Ali fara cuvinte zau, e de graza ce se intimpla cu cezarienele astea pe acolo. tu fii barbata si nu te duce la cutit daca nu e nevoie, e pacat zau, la a doua nastere.
Kimmy sunt si ei diferiti ca personalitate, la mine Tony era cumintel in burtica, pe cind asta e agitat ca sor-sa, nu-i bai.
Carmen ia o incetisor, ca nu-i vremea de nascare inca. si bea multe lichide, deshidratarea poate da contractii deasemenea.
Laurici chill si lasa-l in pace daca e mai linistit baiatul
Roxy eu am luat Peg si sunt f multumita de cum se prezinta, pare ca va rezista la busituri seriose.
Apropos de inghetata eu am numai vreo 7 sortimente in momentul asta in conge, mai greu e sa ma hotarasc de care vreau. asta e, de-aia sunt cit sunt
va pup si weekend placut in continuare, miine facem un gratar cu niste prieteni, de luni iar la munca, ce repede trece ...
Mami de A 5.02.07, T 27.06.08 si BB 3
adarev spune:
Haideti la cafea. Ce frumos este si astazi. ce planuri aveti?Biribu, daca e vorba de dormit mai bine la bebei, atunci o sa-l infas si eu. O fi prea cald aatunci. vedem noi la fata locului.
Ada