Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 12
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Deci nu imi vine sa cred! De la 3 la amiaza nu s-a mai scris nimic?? Cum sunt bolnaviorii? Sper ca toti sunt f bine, alergand prin parcuri. Am fost azi la orl, vlad a fost atat de cuminte!!! Exact ce a zis dr i-a facut, s-a intors cu urechiusele la control, a stat sa il scotoceasca in nas si a deschis gurita de bunavoie cand dr i-a cerut/o! Am ramas afis! Nici mie nu imi deschide gura la cerere. Un pic a marait cand l-a verificat in gat. Concluzia dr: nu avem motive de ingrijorare, nu se vad probleme, are gatul ok. Ganglionii pe exterior se simt un pic mariti, dar nu ingrijorator. Deci, vesti bune! A zis ca are un pic de muci, sa il aspir ( dupa ser), sa fie curat nasucul. Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Felicitari Cristina pentru vestile bune
Ideea este ca si noi cand am avut episodul cu otitat doctorul ne-a spus sa nu lasam copilul infundat sub nici o forma ca de la asta se face otita. In caz de nas infndat ce nu coopereaza cu ser sau apa de mare sa am mereu in casa vibrocil
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
23+
baby78 spune:
Am uitat sa spun ca am fost ieri la doctor sa vedem cumeste bebelina...Creste si este in grafic....Este mult mai linistita decat Tudor la varsta asta a sarcinii....Pana acum nu a miscat suficient de tare cat sa se vada prin bluza sau sa simta si sotul...pe cand la Tudor deja imi salta bluza pe mine ...Am intrebat doctora care este data cea mai apropiata la care as putea sa nasc si mi-a spus ca mai devreme de 15 august nici nu discutam ..Oricum sincera sa fiu mi se pare ca timpul trece atat de repede si nu imi vine sa cred ca deja sunt in luna 6.....
Azi am fost la cresa sa vad daca locul pentru Tudor este asigurat si e totul bine...Ba chiar m-au intrebat daca vreau sa il duc din mai ...E asa frumos acolo si au o curte asa de mare dar parca e prea repede din mai...Eu ma pregatesc sufleteste pentru iulie...hai poate iunie dar mai????....
Oricum daca nu vrea sa stea il voi lasa pana la 12 si apoi il aduce mama acasa
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
23+
rodyka spune:
citat din mesajul lui Victo cum vin acasa Mihai nu ma lasa 5 minute sa stau sa fac altceva decat cu el. altfel plange. |
asa e si Isa . mi se rupe sufletul cand mi se urca un brate si ma strange tare, ma pupa, imi aranjeaza parul. la cea mai mica intentie de a o da jos sau daca se apropie tati sau Maria de ea sau doar o striga, e jale! plange din tot sufletul, e uda de lacrimi , nici sa ne jucam nu vrea! doar s-o tin eu in brate. si nici macar mancare sau jucarii nu vrea de la nimeni, cam o ora. apoi ii aduc jucarii, le pun pe sofa si se joaca tragand cu ochiul la mine si la tv (la Romanii au talent, acum). tati dragul de el e in bucatarie de o ora, a spalat vasele si acum gateste nu stiu ce, asa de bine miroase . Maria a iesit afara cu fetele, are si ea liber seara
Isa e oarecum mai bine, nu mai tuseste, nu mai face febra, respira bine. mucii insa continua sa curga, eu continui tratamentul... noaptea insa tot ca in primele saptamani se trezeste, la 1-2-3 ore si cere lapte (o gura-doua, nu mai mult ). si ca ziceam ca psihic ma simt inca bine, sa va spun ca ieri am clacat fizic . la un moment dat am simtit o oboseala groaznica si-mi venea sa vomit (raritate mare la mine!). zic: iau o gura de capuccino si-mi trece, ca de vreo luna, culmea, am tensiunea joasa (nici gravida n-o aveam). si in minutul urmator mi-am dat seama ca nu mai ajung nici pana la baie (n-am ajuns!), noroc ca era Florin pe-aproape. dupa-amiaza a fost oarecum mai bine, azi-dimineata aceeasi senzatie . nasol e ca nici nu prea am de ales, ca mai mult decat ma odihnesc acum nu se intrevede degraba sa pot s-o fac, decat cand va dormi Isa iar noptile intregi, ca inainte
multumesc fete dragi de gandurile bune
bambo, multa sanatate Antoniei . eladea, Filip cum e?
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
tina_80 spune:
citat din mesajul lui racusor2010 Tina in Bulgaria unde mergeti? am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum |
Nisipurile de Aur, hotel Astera, 4 stele , all inclusive, 8 nopti, 700 E, incepand cu data 22.06
Am fost si anul trecut si am fost f multumiti.
Singura nemultumire a fost la sucuri ca erau cam nasoale, dar anul asta imi voi lua de aici cateva doze
Camerele de hotel f mari, patul matrimonial imens ca am dormit toti trei dar am avut si patut in camera, f curat in tot complexul, macarea f buna, piscina f curata
tina_80 spune:
Am recuperat....
Bamboo, imi pare rau! Multa sanatate Antoniei!
Oana, chiar ca ai avut noroc sa l gaseasca un om intelep!
Maurice, ce frumos ai povestit de mandra ta!
Crispro
Rodi, ma bucur ca Isa e mai bine! Acum ai grija si de tine!
Fetelor, i am facut analizele lui R si iar suntem la limita inf cu Fe......il bag pe lp complet, nu mai pupa lv, ou in fiecare dimineata, banane dar nu prea ii plac......asta pana vom merge la dr....ma enerveaza ca oscileaza, inseamna ca nu are o alimentatie echilibrata....voi ce spuneti? ......spuneti mi pana ajung la dr ca am o stare tare nasoala.
Azi a venit femeia care ma juta la curatenie, si am stabilit ca in 2 sapt sa fie bona.
Are 51 ani, nu e bolnava, dar accepta sa mearga sa facem analizele, program 8 ore, de L - V, 600 lei/ luna, mancare si o sa i scot si abonament la transportul in comun.
Am sa va cer niste sfaturi ca voi aveti experienta dar nu acum ca e prea tarziu
Alice, multa sanatate Marei!
Racusor, la fel si R m a surprins cand eram in SUA. Te inteleg perfect! Bv delfinasului sef!
Incercam sa l,adorm si ne suna Adi, un cumnat cu care nu mai vorbisem de f mult timp dar nici despre el cu altcineva, cand ne a apelat,R a vazut si a spus "adi" tin minte ca m a surprins tare placut, mai ales ca pronunta pt prima data cuv. Adi
Noi maine mergem la ferma ca e ziua cumnatului Adi ( ca tot v am povestit de el) si de 1 Mai tot la ferma ne strangem toata familia cu prieteni cu tot. Ce mai imi plac si mie zilele astea libere ca toata lumea disponibila si cu chef
Noapte buna!
tina_80 spune:
Racusor, Am uitat sa spun ca ne suna pe skype si cumnatul avea poza de l a recunoscut
Scuzati!
racusor2010 spune:
Neata vin cu
asa imi trebuie daca ma culc la 10
a plecat mama, asa ca aseara am venit repede de la birou, m-am schimbat in trening si am mers cu copilul meu in parc. mi se pare ca e deja barbatel, e asa mare si imi e asa drag imbracat doar in blugi si bluzita merge cumintel de manuta, cand si cand mai cere "pic in ate" (adica putin in brate), negociem pana unde si apoi iar pe jos doar ca ieri am plecat fara un ban in buzunar si el voia la bilele colorate, la trenulet, au aparut niste bile de alea mari unde bagi copilul si le dai drumul pe apa...uufff, am scapat doar cu ceva mofturi
Tina bravo lui Raducu! ei stiu asa multe cu fierul nu stiu ce sa zic, eu recunosc ca eu de pe la 10 luni nu i-am mai facut analizele lui Andrei ...oua nu mananca decat in mancare , lp la culcare (nu prea ii mai place lv)...
aaa, lintea e bogata in fier! mai cauta pe net ce alimente sunt bogate in fier!
Cris bravo pentru Vladut cel intelegator si ca e sanatos cand vine mama ta?
Oana e bine ca totul s-a terminat cu bine Mallorca- parca as merge cu avionul direct, noi am fost in Barcelona deja...bine, pe mine ma batea gandul la cateva zile in Barcelona toti 3, un concediu separat, ca Andrei ar avea ce face acolo, este acvariu, zoo, sunt parcuri frumoase...dar e frumos tare gasisem si un hotel fain de 5 stele, all inclusive, de care am citit pe forumuri numai de bine, dar nu stiu unde l-am salvat
Bambo sanatate multa
Baby (era sa scriu bamby) cred ca abia astepti sa o vezi pe bebelina, sa o imbraci in rochite frumoase
Rodi ai grija de tine trebuie musai sa te odihnesti neaparat! pe Iza ca e bine! si pe Maria cea cuminte
Eladea Filip cum mai e?
ma duc sa invat, a trecut vremea de internet
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
crispro spune:
Si io is matinala. V doarme, dar e tare sucit si daca il mut risc sa se trezeasca. Asa ca stau in dormitor, dar nu mai pot dormi.
Iuliana, ma bucur ca e bine cu bebelina. Ti/am zis io ca a fi o cumintitca, de nici nu vei sti ca ai bebe in casa.
Tina, eu analize i/am facut la un an, de atunci nu, deci nu stiu cum sta cu fierul. Mie personal mi se pare mult ou in fiecare dimineata.
Io am alt stres- ca e prea slab copilul. Tot pe la 11 kile se invarte- 11 jumate.nu mananca mult la mese, are mese putine... Cica la 2 ani ar tb sa aiba de 4 ori greutatea de la nastere, adica 14 kile aproape in cazul lui v.
Racusor, pupam baiatul cumintel. Asa ne/am plimbat si noi aseara cu v, de mana prin parc, o tura mare. Dar nu stiu cum de am fost asa habauca si nu i/am dus nici o jucarie/lopetica, asa ca n-am stat prea mult.
Peste o sapt vine sora-mea, iar mama la jumatatea lui mai, abia astept!
Rodi, off, cred ca esti rupta! Poate reusesti in weekend sa dormi mai mult, musai!!!
Intre timp s-a trezit si zmeul, a papat 150 lp.
La noi mesele sunt cam asa:
- la trezire: 130-150lp
- la 10 putine fructe ( rar mai vrea cate o felie de paine cu unt)
- pranz: un singur fel, cam 150-180 grame, maxim
- la 17: mamaliga, paste cu br, cereale, iaurt- 150-180gr
- seara la 21- 180 lp.
Mi se pare tare putin. poate de aia nici nu ia in greutate... E pofticios de numa, sa guste ce ai tu, sa verifice farfuria altora, dar pe cand ii dau, nu mai vrea, nici sa vada cum e.
Weekend fain, fetele!
Sa-l ajutam pe Alex
Alice_Elena spune:
Eu am dormit aproape deloc am fost la ziua cuiva aseara, eu am venit pe la 1, marius a mai ramas. M-am bagat in pat si nu stiu ce tot avea interfonul marei ca la jumatate de ora incepea sa piuie. Am facut o mie de drumuri. Ea dormea. Pana adormeam eu, se mai foia radu, atipeam, iar incepea sa piuie. Pe la 3 si ceva i-am trimis sms lui M sa vina ca nu pot dormi asa si sufletu, ca n-a venit. La 4 l-am luat pe radu si m-am dus la mara. Am dormt si eu de la 6 la 7 cand s-au trezit unul pe altul. Marius a venit cu putin inainte. Sa vezi meciuri azi, ca m-a enervat rau
Victo spune:
alice, eu nu mai folosesc interfonul ala pt bb. daca e ceva- e bolnav, dorm cu el in camera, sau imi pun ceasul sa sune la 2-3 ore sa verific febra. pt alte chestii, las usa deschisa la mine la dormitor si gata.
nu l-am folosit aproape deloc la Mihai.