Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (68)
Raspunsuri - Pagina 11
ooana spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ochidut
pai atunci hai Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010 |
am discutat cu Marius ieri seara, ca sa vezi cat de serios iau problema
si venim!
noi suntem din astia care la inceputul anului planifica toate concediile
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
Maurice, da in iOR mergem si noi. Mi-ar placea sa ne intalnim.
Oana, sa stii ca si eu ma uit mereu dupa larisa in parc , care e ora lor de iesit?
Vreau sa imi fac unghiile si copilul asta nu mai adoarme odata
puiutz_mic spune:
Buna, fete dragi!
Dupa 2 zile cu cateva pastai in orez la pranz iar a facut moale Raducu
Oare cand se mai drege copilul asta? Inseamna ca nu-i pot da nimic crud prea curand
Alice, Histamina ati vorbit cumva de "pachetelul" meu?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
histamina spune:
da,ne-am conversatara si se va realiza jonctiunea intru transmiterea pachetelului.
ce ras cristalin are Mara....................
strumf daca vb la telefon, il ia si pleaca repede cu el,ca mami e doar mami meu si o zice asa convingator!!!!!!!!!!!!
imi tot repet ca voi fi o soacra buna,dar..................
puiutz_mic spune:
Histamina, Alice
Cu suptul degetului - si noi ne luptam sa-l dezvatam, dar ... e greu Cand ii spunem ca e rusine, il scoate din gurita. Dupa un timp uita si iar il baga in gura
Alta metoda nu am mai incercat. Inca
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ooana am discutat cu Marius ieri seara, ca sa vezi cat de serios iau problema si venim! noi suntem din astia care la inceputul anului planifica toate concediile <hr noshade size="1" /> 1an + 08.07.2010 " Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe. Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
ei daaaaa!!!!! nu pot sa cred!!! f tare!!!!!
de Larisa Ioana 24.06.2010
ochidut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Oana, sa stii ca si eu ma uit mereu dupa larisa in parc , care e ora lor de iesit? Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
pe timp de iarna/primavara au iesit intre 11-13. se opresc intai la leagane si apoi se duc si la apa, la rate...
acum daca vine caldura o sa inceapa sa iasa din ce in ce mai devreme
cand ies cu ea dupa-amiaza o sa va anunt si ne dam intalnire la locul ala de joaca unde veneau multi copii mici, m-am intalnit acolo si cu tine si cu Maurice. doar ca noi vineri-duminica suntem de multe ori plecati, miercuri la piscina, si mai raman doar 3 zile in care catedata se mai gasesc tot felul de alte iesiri/intalniri cu prieteni sau fini adulti si finuti mici, ca de......am multi
ochidut spune:
apropo de finuti, e o coincidenta f faina: azi e ziua prietenului meu din copilarie pe care o sa-l nasesc anul asta si tot azi se naste un bebe pe care il vom boteza. deci voi avea 2 fini nascuti in aceeasi zi, unul mare si unul mic. iar eu sunt nascuta tot intr-o zi de 27
histamina spune:
beeeeeeeeeeppppppppppppppp
am toate aprobarile pt medicament,tot.
beep, de la 8 la 22 de euro mi-au marit pretul pe cutie.
beeeeeeep
ochidut, ce fain trebuie sa fie.
sa iti traiasca finutii!
crispro spune:
Deci nu imi vine sa cred! De la 3 la amiaza nu s-a mai scris nimic??
Cum sunt bolnaviorii? Sper ca toti sunt f bine, alergand prin parcuri.
Am fost azi la orl, vlad a fost atat de cuminte!!! Exact ce a zis dr i-a facut, s-a intors cu urechiusele la control, a stat sa il scotoceasca in nas si a deschis gurita de bunavoie cand dr i-a cerut/o! Am ramas afis! Nici mie nu imi deschide gura la cerere. Un pic a marait cand l-a verificat in gat. Concluzia dr: nu avem motive de ingrijorare, nu se vad probleme, are gatul ok. Ganglionii pe exterior se simt un pic mariti, dar nu ingrijorator. Deci, vesti bune! A zis ca are un pic de muci, sa il aspir ( dupa ser), sa fie curat nasucul.
Sa-l ajutam pe Alex